سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهروند خبرنگار فارس؛

گلایه مرودشتی‌ها از روند کند اجرای پروژه مسکن ملی

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از روند کند اجرای پروژه مسکن ملی در شهرستان مرودشت گلایه کرد.

چشم امید بسیاری از مستاجران و اقشار ضعیف جامعه جهت خانه دار شدن به پروژه‌های مسکن ملی است، اما گاهی برخی از متقاضیان با ارسال پیام از عدم پیشرفت پروژه و تاخیر در تحویل آن گلایه دارند.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از روند کند و یا نیمه کاره رها شدن پروژه مسکن ملی شهرستان مرودشت خبر داد. این پروژه از سال ۱۳۹۹ آغاز شده است و تاکنون چند مرتبه آورده از متقاضیان دریافت شده است.

متن پیام شهروند خبرنگارها
باسلام و عرض ادب؛ برای پروژه مسکن ملی شهرستان مرودشت سال ۱۳۹۹ حدود ۴۰ میلیون تومان از ما دریافت کردند و آذرماه ۱۴۰۲ هم پیامک واریزی ۶۰ میلیون تومان ارسال شد که پرداختی‌ها انجام شد، اما حدود ۹ ماهی است که این پروژه تعطیل شده است. با وجود اینکه نیمه کاره رها شده است و هیچ پیشرفتی ندارد مجدد برای ما پیامک واریزی ۷۰ میلیون تومان آمده است. خواهش میکنم رسیدگی کنید.


قرار بود دو ساله مسکن ملی را تحویل بدهند. ولی بعد از دو سال هنوز خاکبرداری هم انجام نشده مسکن ملی شهر ما را به چند پیمانکار دادند. شرکت سکاف. شرکت پی چین و شرکت بناور تهران. با این شرایط بعید میدانم مسکن ملی در مرودشت فارس تا ۶ و ۷سال دیگر هم ساخته شود.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
علی زارع
۱۱:۰۰ ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
سرام وقت همگی بخیر
از اینکه خیلی طول میکشه مشکلی نیس
ولی اماده بشه درس محکم تحویل مردم بدید
زود هم نشد مهم نیس فقط پول ما حدر نره
من ب تازگی مرحله دوم واریز کردم ۷۰تومن
و اطلاع دارم ک زمینش بین کوشک و معلم هست و نقشه اش کشیده شده واحد ها دو طبقه هست
اسکندر
۱۹:۲۹ ۱۸ دی ۱۴۰۳
سلام من یک مستاجر هستم ما همه چیزمون فرختیم دادیم برای قسط مسکن دو سال هم گذشته تو را به خدا مردم منتظر هستن ممنون
ناشناس
۰۹:۵۸ ۰۹ دی ۱۴۰۳
سلام من یک مستاجرم همه طلاروفروختم دادم پول پیش خانه وقسط مسکن ملی دیگه چیزی ندارم تابفروشم براپول پیش سال آینده توروخدابفکرمستاجرهاباشین.اگه طلاهایی که دوسال پیش فروختم الآن بودچقدرجلوبودیم
ابوالفضل
۰۹:۲۳ ۰۸ آبان ۱۴۰۳
تورا بخدا چرا کسی ب داده ما مستاجرها نمیرسه دوسال هس مسکن نهضت ملی مرودشت ۳۰۸واحدی پی چین ۴۰ میلیون از ما گرفتن زمینش مشخص نیس هنوز هر چی میریم اداره راه شهر سازی مرودشت جوابگو نمیشه یک سال هس که امروز و فردا میکنن
حسن زاده. محمد
۰۹:۰۵ ۲۹ مهر ۱۴۰۳
درود
متاسفانه پروژه مسکن ملی مرودشت کاملا تعطیل شده، و هیچ مسولی در شهرستان و استان پیگیر نیست، با هزاران امید، ماشین و طلا و وام پول سه قسط مسکن جور کردیم، لطفا به داد مردم مرودشت برسید.
حسن زاده. م
۰۹:۰۵ ۲۹ مهر ۱۴۰۳
درود
متاسفانه پروژه مسکن ملی مرودشت کاملا تعطیل شده، و هیچ مسولی در شهرستان و استان پیگیر نیست، با هزاران امید، ماشین و طلا و وام پول سه قسط مسکن جور کردیم، لطفا به داد مردم مرودشت برسید.
حسن زاده. م
۰۹:۰۵ ۲۹ مهر ۱۴۰۳
درود
متاسفانه پروژه مسکن ملی مرودشت کاملا تعطیل شده، و هیچ مسولی در شهرستان و استان پیگیر نیست، با هزاران امید، ماشین و طلا و وام پول سه قسط مسکن جور کردیم، لطفا به داد مردم مرودشت برسید.