جمال ساداتی مدیر تعاون روستایی آذربایجانغربی گفت: ۲۹ درصد از اراضی آبی استان در اختیار تعاونیهای تولیدی است و ۳۵ درصد از اراضی دیم در اختیار این بخش است که با توجه به این آمار میتوانند نقش مهمی در بحث کشاورزی روز و انتقال دانش داشته باشد.
وی ادامه داد: ۷۹ تشکل دیگر در زمینه مرغداری و زنبور داری و سایر موارد فعال هستند و هشت مورد تعاونی زنان در استان فعالیت دارند.
ساداتی اظهار کرد: ۳۳۲ هزار نفر عضو ۱۲۹ شرکت تعاونی روستایی، ۷۱۶ نفر عضو هشت شرکت تعاونی زنان و ۵۹ هزار نفر عضو ۵۴ شرکت تعاونی تولید هستند.
مدیر تعاون روستایی آذربایجانغربی اضافه کرد: امسال میزبان هفتمین کاروان ترویج بهروری ویژه الگوی کشت ملی محصولات زراعی کشت پاییزه هستیم و در ۱۹ نقطه در استان اجرای این طرح پیش بینی شده است.
ساداتی گفت: هدف عمده از اجرای این طرح انتقال دانش به کشاورزان و عرصه تولید است تا با کشاورزی دانش محور به سمت استفاده بهینه از منابع حرکت کرد.
وی افزود: یک جریان سازی اجتماعی برای نهادینه کردن این موضوعات لازم است و باید کشاورزان مراجع دخیل در بحث علم تولید را شناخته و از نظران مروجین و مهندسان آن بهرهمند شوند.
وی گفت: لازم است تمامی عوامل دخیل در تولید را در زمینه دانش محور کردن کشاورزی وارد صحنه عمل کرد تا به کشاورزی پایدار دست یافت.
۴۳۲ هزار نفر عضو تعاونیهای روستایی، کشاورزی، تولید و زنان در استان هستند.