سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حماس هشدار داد: ترور فرماندهان حزب‌الله، اسرائیل را امن‌تر نمی‌کند

حماس هشدار داد که جنایات اسرائیل نه سبب از بین رفتن گروه‌های مقاومت می‌شود و نه اراضی اشغالی را به جایی امن‌تر بدل می‌کند.

در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیروت و ترور برخی فرماندهان گروه حزب‌الله، حماس هشدار داد که این اقدامات، نه سبب از بین رفتن گروه‌های مقاومت می‌شود و نه اسرائیل را به جایی امن‌تر بدل می‌کند.

نیرو‌های نظامی اسرائیل دیروز جمعه یک رشته حملات گسترده و فشرده را علیه آنچه که حمله به «ستاد مرکزی» حزب الله در ضاحیه (حومه‌ای در جنوب بیروت) دانستند، انجام دادند. این حملات در گرماگرم تشدید خشونت‌ها میان اسرائیل و حزب الله لبنان صورت می‌گیرد که جرقه آن پس از تهاجم حماس به سرزمین‌های اشغالی در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) زده شد.

باسم نعیم از اعضای دفتر سیاسی حماس و سخنگوی این نهاد در گفتگو با نیوزویک، در پاسخ به این سوال که «آیا ترور رهبران حماس یا حزب الله، امنیت اسرائیل را افزایش می‌دهد»، گفت: آیا هیچ یک از گروه‌های مقاومت پس از ترور رهبران از بین رفته اند؟

وی که سمت وزیر بهداشت غزه را نیز عهده دار است، افزود: همه آنها قوی‌تر و گسترده‌تر شده اند. اسرائیل ممکن است در عملیات نظامی خود به دستاورد‌های تاکتیکی دست یابد، اما در نبرد استراتژیک شکست خورده است و یا به قول ما در دنیای پزشکی، اگرچه عمل جراحی موفقیت آمیز بوده، اما بیمار فوت کرده است.

مقامات بهداشتی لبنان تعداد کشته‌شدگان حمله شب گذشته به ضاحیه را تاکنون ۶ نفر و تعداد زخمی‌ها را ۱۰‌ها نفر اعلام کرده اند. اما روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» گزارش داد که نیرو‌های نظامی ان تخمین زده اند که شمار کشته شدگان در این حمله که احتمالا به ۳۰۰ نفر برسد.

نیوزویک در ادامه آورده است: نصرالله نزدیک به ۱۰ سال پس از تاسیس گروه شبه نظامی حزب الله در سال ۱۹۹۲ و پس از ترور عباس الموسوی در حمله بالگردی اسرائیل، رهبری آن را بر عهده گرفت.

این نشریه همچنین می‌افزاید که نفوذ این رهبر شیعه فراتر از لبنان بوده و حامیان وی در سراسر منطقه و خارج از آن حضور دارند.

این رسانه یادآور شده است: اسرائیل به تازگی فواد شکر فرمانده ارشد نظامی حزب الله را در ماه ژوئیه (تیر) و ابراهیم عقیل از دیگر فرماندهان این گروه شیعه را در شهریور ماه ترور کرد.

ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در ۳۱ ماه ژوئیه (مرداد) و هنگامی که وی برای مراسم تحلیف مسعود پزشکیان در تهران حضور پیدا کرده بود، انجام گرفت. یحیی سنوار از سران حماس خیلی زود به عنوان جانشین هنیه انتخاب شد و مقامات حماس نیز در همان زمان به نیوزویک اعلام کردند که کشتن رهبران اثرات محدودی در میدان جنگ خواهد داشت و دیگران به سرعت به جای آنها قیام خواهند کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۰ ۰۷ مهر ۱۴۰۳
مگر با ترور و به شهادت رساندن اسماعیل هنیئه توانستند حماس را از پای در آورند که حالا بر فرض با شهادت سید حسن نصرالله حزب الله شکست بخورد؟ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا