سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت‌پرده اقدام‌های ضداسلامی در آلمان

اسلام‌هراسی و جرم‌انگاری مهاجران در حال تبدیل شدن به یک روند عادی در آلمان است و قدرت‎گیری راست افراطی از دلایل این روند به شمار می‌رود.

 آلمان به‌تازگی کنترل‌های موقت را در تمام مرز‌های خود برای مقابله با مهاجران گسترش داد. نانسی فیزر، وزیر کشور آلمان، ادعا کرد که هدف از این اقدام نه‌تن‌ها محدود کردن مهاجرت «غیرقانونی»، بلکه برای متوقف کردن چیزی است که او «تروریسم و جنایات جدی» خوانده است.

این بیانیه پس از حمله مرگ‌بار با چاقو که منجر به کشته شدن ۳ نفر در سولینگن، در غرب آلمان شد، منتشر می‌شود.

گردش به راست افراطی در آلمان همراه با اسلام‌هراسی خشونت‌آمیز
برخی ممکن است تعجب کنند که چنین اقدام سختگیرانه‌ای از سوی ائتلاف چپ لیبرال متشکل از سوسیال‎دموکرات‌ها، سبز‌ها و لیبرال‌ها تحمیل شده، اما واقعیت این است که یک تغییر به راست افراطی در طیف سیاسی آلمان همراه با اسلام‌هراسی خشونت‌آمیز وجود دارد.

تحلیلگران به بروز حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AfD) به‌عنوان محرک تغییر به سمت راست افراطی اشاره کرده‌اند.

در واقع، این حزب در سطوح ملی و ایالتی دستاورد‌های چشمگیری داشته است؛ در انتخابات ایالت تورینگن شرقی با ۳۲.۸ درصد برنده شد و در ایالت شرقی زاکسن با ۳۰.۶ درصد و تنها با ۱.۳ درصد اختلاف پس از حزب راست‌میانه دموکرات‌مسیحی، دوم شد.

عادی‌سازی قربانی کردن مسلمانان در سیاست آلمان
اما موفقیت‌های انتخاباتی حزب آلترناتیو برای آلمان یک محرک نیست؛ آنها نشانه یک گرایش عمومی در سیاست آلمان به عادی‌سازی و درگیر شدن در جرم‌انگاری و قربانی کردن مسلمانان هستند.

اعضای ائتلاف حاکم آلمان بار‌ها «اسلام‌گرایی» را در این کشور محکوم کرده‌اند؛ رئیس حزب سبز در بوندستاگ در بیانیه اخیر خود تا آنجا پیش رفت که ادعا‌های بسیار تندی را علیه اسلام مطرح کرد.

کلمات هشدار در مورد «تهدید اسلامی» تنها در گفتار سیاست‌مداران آلمانی نیست، بلکه در اسناد رسمی و اعلامیه‌های سیاست نهاد‌های آلمانی نیز وجود دارد.

با استفاده از این مفاهیم به‌عنوان یک چارچوب، نهاد‌های مختلف در سطوح ایالتی و فدرال برنامه‌های «افراطی‌زدایی» را ایجاد کرده‌اند که تنها مسلمانان را هدف قرار داده‌اند.

در حالی که چنین ابتکاراتی در کشور‌هایی مانند انگلیس و آمریکا از سوی بسیاری از فعالان عدالت اجتماعی هدف انتقاد و مخالفت قرار گرفته است، در آلمان، به‌طور کلی، آنها به خوبی موجه و موثر تلقی می‌شوند.

در اوایل ماه جاری، ویدیویی از سوی یکی از ایالت‌های آلمان که در حال حاضر تحت کنترل اتحادیه سوسیال‌مسیحی محافظه‌کار (CSU) است، در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد و بلافاصله انتقاد‌هایی را نسبت به نمایندگی نفرت‌انگیز آن از مسلمانان برانگیخت.

این ویدیو علیه مسلمانان در نهایت حذف شد و وزارت کشور آلمان بیانیه‌ای را برای رسانه‌ها صادر کرد و به‌دلیل «سوء‌تفاهم‌ها» عذرخواهی کرد.

افزایش نیرو‌های راست افراطی در آلمان
نیرو‌های راست افراطی در آلمان در حال افزایش هستند، زیرا جنون نژادپرستانه‌ای که یک گروه نژادی از مردم را هدف قرار می‌دهد در دولت و جامعه آلمان گسترش می‌یابد.

ممکن است تاریخ به‌طور کامل تکرار نشود؛ کشتار جمعی ممکن است با اخراج جمعی جایگزین شود، زیرا مفهوم راست افراطی «مهاجرت» به‌سرعت در حال گسترش است.

مدت‌هاست که راست افراطی، حواشی را ترک کرده تا به‌طور فزاینده‌ای به جریان اصلی در آلمان تبدیل شود.

منبع: میزان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۵ ۳۰ شهريور ۱۴۰۳
کشورخودش هست دین رسمی کشورالمان مسیحت هست آیا شما می‌گذارید درکشور دین بودایی تبلیغ شود؟
ح
۲۳:۴۲ ۲۹ شهريور ۱۴۰۳
مردم غرب از لحاظ عقیدتی احساس پوچی میکنند دنبال عقیده های دیگر هستند تا ازپوچی نجات یابند درمیان ادیان به دین اسلام بیشتر رقبا میکنندنسبت به دستهای دیگر درامریکا و اروپا بیشتر مسلمان شده آمد بهمین خاطر دولتمردان احساس خطر میکنند به همین خاطراسلام گرایی را ترویج میکنند
محمد
۱۶:۳۰ ۲۹ شهريور ۱۴۰۳
سلام،
متن به وسیله ماشین ترجمه شده و لذا اطلاعات مفیدی از اصل مقاله از بین رفته یا کم اثر شده است.
برای آن که معنا بصورت کامل و اثرگذار منتقل شود باید حتما از مترجم انسانی با تجربه و ماهر استفاده کنید.
به مخاطب احترام بگذارید.