سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی به متقاضیان مشاغل خانگی در همدان

رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی جهاددانشگاهی به متقاضیان مشاغل خانگی و خرد برای اولین بار در استان خبر داد.

مهدی میرزاپور افزود: برای اولین بار در استان تسهیلات اشتغالزایی از سوی این واحد به متقاضیان مشاغل خانگی و خرد پرداخت می‌شود.

او افزود: در این راستا مبلغ ۱۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در اختیار جهاد دانشگاهی همدان برای پرداخت به متقاضیان قرار گرفته است که توسط بانک مهر و بانک گردشگری به متقاضیان ارائه می‌شود. این تسهیلات به ۱۳۰ متقاضی با مبلغ حداکثر ۱۵۰ میلیون تومان اختصاص خواهد یافت.

میرزاپورگفت: افراد متقاضی تسهیلات می‌توانند با کسب توانمندی‌های لازم در جهاددانشگاهی در مسیر اخذ مجوز فعالیت و کسب و کار قرار گرفته و از تسهیلات لازم بهره‌مند شوند، متقاضیان هنگام ثبتنام لازم است که دستگاه متقاضی را جهاد دانشگاهی انتخاب کنند و در نهایت دوره مورد نظر را در این واحد دانشگاهی بگذرانند.

او با بیان اینکه این ظرفیت فرصت مناسبی است تا بخش‌های مختلف اشتغال و آموزش بتوانند از فرصت‌های ایجاد شده برای توسعه فعالیت‌ها و خدمات‌دهی به جامعه جویای کار بهره ببرند، افزود: هرگونه طرح اشتغال‌زا که مورد تایید کارشناسان جهاد دانشگاهی قرار گیرد قابلیت ارائه به بانک را دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی همدان یادآور شد: متقاضیان این تسهیلات می‌توانند از طریق سامانه تک، سامانه جامع تسهیلات اشتغال کشور به آدرس https://tek.mcls.gov.ir/ مراجعه کنند و توافق‌نامه‌ای را در این سامانه امضا کنند و سپس نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

او در خصوص فرایند پرداخت این تسهیلات توسط جهاد دانشگاهی، افزود: متقاضیان تا پایان سال‌جاری می‌توانند به مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی واقع در بلوار آیت‌الله کاشانی کوچه جهاد دانشگاهی مراجعه کنند و یا با شماره ۳۲۵۱۲۳۴۷ برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرند. پس از تکمیل فرم ثبت نام اولیه، اهلیت آنها توسط کارشناسان مربوطه در جهاد دانشگاهی سنجیده و در صورت مثبت بودن پاسخ، ظرف حداکثر یک هفته اطلاع‌رسانی لازم برای ثبت‌نام آنها در سامانه تک (سامانه دریافت و ثبت درخواست متقاضیان برای استفاده از تسهیلات اشتغال دستگاه‌های حمایتی) به صورت تلفنی انجام می‌شود.

میرزاپورگفت: پس از ثبت درخواست و بارگذاری مدارک مورد نیاز توسط متقاضی در سامانه تک، این درخواست‌ها به بانک عامل ارسال و بانک در مدت زمان قانونی، درخواست نامبردگان را بررسی و در صورت تایید، مراتب را به جهاددانشگاهی استان اعلام می‌کند.

او افزود: در صورت تشخیص جهاد دانشگاهی و در راستای هدف‌مند کردن این تسهیلات، متقاضیان تایید شده موظف به گذراندن دوره‌های عمومی مرتبط با راه‌اندازی کسب و کار و کارآفرینی و مهارت‌های تخصصی مرتبط با کسب و کار مورد تقاضا هستند.

میرزاپور تاکید کرد: این تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه بوده و صرفا برای افرادی است که فاقد شغل دائمی و رسمی همچون مشاغل دولتی و نهاد‌های عمومی غیر دولتی و یا بیمه‌های کارفرمایی هستند و به افرادی که قبلا از تسهیلات دولتی استفاده کرده اند، تعلق نمی‌گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.