سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز عملیات اجرایی پروژه پل روگذر حافظ در قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از تجهیز کارگاه پروژه پل روگذر حافظ به ریل آهن برای آغاز عملیات اجرایی خبر داد.

عباس حلوایی‌زاده،معاون فنی و عمرانی شهرداری قم  اظهار کرد: مسیر‌های دسترسی تونل غدیر، پروژه مهمی است که در دستور کار شهرداری قم قرار گرفته است.

وی افزود: تونل غدیر یک قسمت عمده‌اش احداث شده است، اما از سمت خیابان شهیدان فاطمی دسترسی نداشت و مدفون در زمین بود و با بازگشایی مسیر، مسیر مستقیم تکمیل شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: برای این پروژه با سازمان توسعه عمران بالغ بر ۷۷ میلیارد تومان مبلغ این قرارداد بسته شد تا دو مسیر دسترسی تونل غدیر تکمیل شود.

حلوایی‌زاده تصریح کرد: یکی از این مسیر‌های دسترسی از سمت خیابان شهیدان فاطمی رمپ غیر همسطح منفی یک با بلوار پیامبر اعظم (ص) متصل خواهد شد.

دیگر مسیر نیز لوپ و چپ گرد پیامبر اعظم (ص) به سمت عمار یاسر و تقاطع مقداد است. وی اضافه کرد: این پروژه ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که البته بزرگترین مشکل این پروژه بحث تملک با ۶ یا ۷ پلاک است که امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی به زودی این مشکل حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم به پروژه پل روگذر خیابان حافظ هم اشاره و تصریح کرد: ۱۱۲ میلیارد برای ساخت پل روگذر حافظ به ریل راه آهن قرارداد بسته شد و بخشی از ادامه فردوسی می‌تواند باشد که منطقه ۳ و منطقه ۶ را متصل می‌کند.

حلوایی عنوان کرد: چالش‌هایی بابت جا به جایی دکل برق وجود داشت تا بعد از یک سال رفت و برگشت با جابه‌جایی موافقت شد و مشغول اخذ طرح‌های مصوب است.

وی با اشاره به اینکه هزینه جابه‌جایی دکل‌های برق را شهرداری قم پرداخت می‌کند، گفت: این پروژه که مناطق سه و ۶ را به هم متصل می‌کند، در مرحله تجهیز کارگاه است و زمانی که یکسری جابه‌جایی اجرا شود فونداسیون و ستون‌ها آغاز می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۸ ۲۸ شهريور ۱۴۰۳
با دور برگردان ها می توان از هزینه زیاد زدن پل جلو گیری کرد
ناشناس
۰۵:۰۱ ۲۸ شهريور ۱۴۰۳
مسئولین نامحترم شهرداری چون خودشون در مناطق اعیان نشین شهر زندگی می‌کنند تمام خدمات وکارهای عمرانی رادر آن مناطق برنامه ریزی می‌کنند الان ۳۰ ساله هزار تومن توی نوقطار هزینه نکردند ،خدا ،عذاب شون رو زیاد کنه انشالله