سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالیانه بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در خور و بیابانک

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک گفت: سالیانه بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در شهرستان خور و بیابانک تولید می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک به مناسبت روز ملی خرما گفت: بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در سال از حدود ۵۰۰ هکتار از نخلستان‌های این شهرستان تولید می‌شود.

 
ابولقاسم جعفری افزود: در نخلستان‌های شهرستان خور و بیابانک انواع بومی کرمانی، قصب، خارک، سهشکن، کلوخ پشن، زارشک، تمو، هشکنو و خدشکن تولید می‌شود.


وی با بیان اینکه شهرستان خوروبیابانک ازنظر سطح و میزان تولید سطح اول تولید خرما را به خود اختصاص داده گفت: واریته‌های (جوانه های) وارداتی خرما در شهرستان خوروبیابانک کبکاب، زاهدی، مضافتی، مجول، برهی و پیارم است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.