سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۵ درصدی تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: امسال تولید گوشت شتر در استان ۵ درصد افزایش یافته است.

شبانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحد‌های صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است.

او افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش داشته است.

شبانی اظهار کرد: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از جمله نژاد‌های شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است بیان کرد: گوشت‌های تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استان‌های همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر می‌شود.

خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.