سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون سازمان انرژی اتمی:

۲۵۰ مرکز پزشکی هسته‌ای در کشورمان وجود دارد

معاون برنامه‌ریزی هسته‌ای و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی گفت: حدود ۲۵۰ مرکز پزشکی هسته‌ای در مراکز استان‌های کشورمان وجود دارد و به تدریج بر تعداد آنها افزوده می‌شود.

محمد قنادی مراغه معاون سازمان انرژی اتمی روز یکشنبه در حاشیه نهمین کنفرانس بین‌المللی زئولیت انجمن شیمی ایران که در دانشگاه مراغه در حال برگزاری است، به خبرنگار ایرنا افزود: مراغه و بسیاری دیگر از شهرستان‌ها فاقد پزشکان و امکانات درمان و تشخیص هسته‌ای است.

وی با بیان اینکه پزشکی هسته‌ای از مهمترین کاربرد‌های فناوری هسته‌ای به شمار می‌رود، بیان کرد: گسترش مراکز درمانی و تشخیصی هسته‌ای در کشورمان اجتناب‌ناپذیر است.

به گفته وی در این مراکز از رادیودارو‌ها برای تشخیص بیماری‌های سرطانی، پوکی استخوان و قلب و همچنین برای درمان بیماری‌های سرطانی استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: خوشبختانه بر اساس توافق اخیر با دانشکده علوم پزشکی مراغه و همچنین توافق‌نامه‌ای که با دانشگاه مراغه در حال انعقاد است، مرکز پزشکی هسته‌ای در این شهرستان هم بنا می‌شود.

وی ادامه داد: این مرکز دستگاه‌هایی، چون «پت» و «پت- سی تی» و «اسپکت- سی تی» را در اختیار خواهد داشت و به نظر می‌رسد راه‌اندازی آن مقداری زمانبر باشد.

«قنادی مراغه» با بیان اینکه خیرانی هم برای حمایت از این ایجاد مرکز وجود دارند، ادامه داد: با تعدادی از این خیران صحبت شده است و علاوه بر روسای دانشگاه‌های مراغه، معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این زمینه درگیر است.

به گفته وی سازمان انرژی اتمی بالاترین کمک را در زمینه تربیت پرسنل، بازرسی‌های متناوب و اقداماتی در رابطه با ساخت و ساز این مرکز در مراغه خواهد داشت.

معاون سازمان انرژی اتمی این را هم بیان کرد: رادیودارو‌ها از طریق ری‌اکتور‌های هسته‌ای یا شتاب‌دهنده‌ها تولید می‌شود و پس از آن در دستگاه‌هایی، چون پت و اسکن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.