علی قهرمانطالع، گفت: پلیس نسبت به باز کردن این لینکها به مردم استان اردبیل هشدار میدهد، چرا که عمده این پیامکها و لینکهای آلوده عوارض ناخوشایندی در باب کلاهبرداری به همراه دارد.
رئیس پلیس فتای استان اردبیل افزود: به دنبال مراجعه تعدادی از شهروندان با ارسال پیامکهایی با لینک بسته حمایتی و معیشتی ویژه رئیس جمهور، بررسیهای کارشناسی نشان داد که همه این لینکها آلوده و وابسته به جریان کلاهبرداری بوده و افراد نباید در دام چنین کلاهبردارانی گرفتار شوند.
به گفته او، با باز شدن این لینکهای آلوده افراد به سایتهای جعلی هدایت شده و امکان تخلیه حسابهای بانکی آنها وجود دارد که در این زمینه پلیس فتا هشدارهای لازم را به هموطنان میدهد که از باز کردن این لینکها خودداری کنند.
قهرمانطالع افزود: اگر به هر عنوان وارد این لینکها شدند به سرعت اینترنت خود را خاموش و گوشی خود را در شرایط پرواز قرار داده و از این لینکها خروج پیدا کنند.
او در ادامه گفت: انتظار میرود شهروندان مراقب ارسال پیامکهای جعلی با عناوین مختلف به ویژه موضوعات اقتصادی و معیشتی باشند تا در دام کلاهبرداران و جاعلان گرفتار نیایند.
رئیس پلیس فتای استان اردبیل افزود: عمده پروندههای ورودی به پلیس فتا در ماههای اخیر مربوط به جعل و کلاهبرداری از طریق سایتها و شبکههای فضای مجازی است که انتظار میرود هموطنان مراقبت لازم را انجام داده و با آگاهی بهتر و بیشتر در این زمینه ورود پیدا کنند.
قهرمانطالع بیان کرد: پلیس فتا هشدارهای لازم را در قالب پیامهای هشداردهنده و پیامکهای تلفنی ارسال میکند تا زمینه برای آگاهی بیشتر مردم فراهم آمده تا در دام چنین کلاهبردارانی گرفتار نیایند.