سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسوولان کشوری برای ساخت حداقل هزار واحد مسکونی برای مناطق زلزله زده نیکشهر اقدام کنند

نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: برای جبران حجم بالای خسارت مناطق زلزله زده در بخش مرکزی نیکشهر نیازمند توجه ویژه مسوولان کشوری هستیم تا اقد امات لازم برای ساخت حداقل یک‌هزار واحد مسکونی مقاوم و استاندارد برای این مناطق انجام شود.

محمدانور بجارزهی  اظهار کرد: علاوه بر اقدامات جمعیت هلال احمر در تحویل چادر به مردم زلزله زده با هماهنگی و تماس تلفنی با دبیرکل جمعیت هلال احمر و مسوولان حوزه امداد و نجات استان سیستان و بلوچستان و مرکز کشور قرار شد بزودی ۷۰ تخته چادر برای اسکان موقت مردم در روستای وانان تحویل داده شود.

وی ادامه داد: در زمین لرزه و پس لرزه‌های اخیر، به بیش از یک‌هزار منزل مسکونی غیراستاندارد و خشتی و گلی مردم روستا‌های زلزله زده بخش مرکزی نیکشهر آسیب جدی وارد شده است.

نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی از مسوولان محلی، استانی و کشوری خواست تمام ابعاد این زلزله و خسارت‌های آن را بصورت دقیق و کارشناسی بررسی و در مرحله اول برای ساخت واحد‌های مسکونی مقاوم اقدام کنند تا موجب رضایت قشر محروم و کارگر این مناطق شود.

وی ادامه داد: بر اثر این زمین لرزه بیش از ۹۰ درصد خانه‌های مردم در روستای آبگاه آسیب دیده بطوریکه نه می‌توان کل ساختمان را تخریب کرد و نه قابلیت ترمیم دارد.

مسوولان کشوری برای ساخت حداقل هزار واحد مسکونی برای مناطق سیلزده نیکشهر اقدام کنند

بجارزهی تصریح کرد: در روستای آبگاه ۱۲۲ تخته چادر و ۱۰۰ پشه بند بین مردم توزیع شده که با توجه به اینکه روستای آبگاه حدود ۵۰۰ خانوار دارد و بیشتر مردم آسیب دیده اند، نیاز است که تعداد بیشتری چادر برای اسکان موقت مردم اختصاص داده شود چرا که این تعداد کمک جوابگوی خسارات مردم نیست.

وی با اشاره به اینکه زلزله ۴.۶ ریشتری روستای آبگاه نیکشهر جنوب سیستان و بلوچستان در هشتم مرداد گرچه به نظر کم است ولی به دلیل فقر مردم و نداشتن سرپناه استاندارد با اصول مهندسی ساحتمان و خانه‌های خشتی و گلی و استحکام، آرامش زندگی را از مردم گرفت و بیشتر مردم به دلیل وارد شدن خسارت ۹۰ درصدی به واحد‌های مسکونی، سرگردان و در این روز‌های گرم تابستانی در دمای ۴۵ درجه روزگار را در چادر و یا سایبان‌ها سپری می‌کنند.

نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: جوانانی که با کارگری و زنانی که با سوزن دوزی سرپناهی برای خودشان ساخته بودند در شبی که دیگر زندگی به روال عادی برنگشت آمال و آرزوهایشان را خشم زمین از بین برد و سرپناهی که ساخته بوده‌اند بر اثر زلزله سست و ضعیف شده و برای زندگی دیگر امن نیست.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.