سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پزشکیان در دیدار اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس:

هیچ خیانتی در دولت بالاتر از سپردن کار به افراد کارنابلد نیست

رئیس‌جمهور گفت: در دولت چهاردهم از هر فردی که بتواند قدمی در مسیر رفع مشکلات کشور و بهبود وضعیت مردم بردارد به گرمی استقبال خواهد شد.

 مسعود پزشکیان در دیدار اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اولویت‌های بر زمین مانده به ویژه در حوزه‌های آب، محیط زیست، آموزش و پرورش، انرژی و نیرو، اجرای نامناسب چشم‌انداز، اسناد و سیاست‌های کلان نظام را از دلایل عدم تحقق اهداف و تداوم مشکلات کشور دانست و تصریح کرد: همکاری و همدلی مجلس و دولت از موثرترین اقدامات برای حل این مشکلات است.

رئیس جمهور کنار گذاشتن اختلافات، تاکید بر نقاط اشتراک و تکیه بر نقاط قوت به جای برجسته کردن نقاط ضعف را راهبرد دولت چهاردهم دانست و گفت: فهرست وزرای پیشنهادی دولت بر مبنای همین راهبرد و در راستای تقویت هم‌افزایی میان دولت و مجلس تهیه و ارائه شده است.

دکتر پزشکیان سند چشم‌انداز، سیاست‌ها و اسناد کلان نظام را چراغ راه دولت وفاق ملی دانست و خاطرنشان کرد: مبنا و شاخص ارزیابی عملکرد‌ها در این دولت، تعهد و تلاش در اجرای صحیح و حداکثری اهداف چشم‌انداز است. اطمینان داریم اگر با همان روحیه که بسیجیان جنگ را اداره کردند، در این مسیر حرکت کرده و از به‌روزترین راهکار‌ها و پیشرفته‌ترین ابزار استفاده کنیم، می‌توانیم بر همه مشکلات از جمله تحریم و محدودیت‌ها غلبه کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دولت چهاردهم هیچ خیانتی بالاتر از سپردن کار به افراد کارنابلد نیست، تصریح کرد: در این دولت از هر فردی که بتواند قدمی در مسیر رفع مشکلات کشور و بهبود وضعیت مردم بردارد به گرمی استقبال خواهد شد.

در این نشست نمایندگان حاضر نیز به تبیین مهمترین مشکلات بخش‌های کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در سطح کشوری و منطقه‌ای پرداختند.

تلاش برای مدیریت بهتر منابع آبی موجود، تدبیر برای جلوگیری از قطع برق چاه‌های کشاورزی در سال زراعی آینده، پیش‌بینی منابع مناسب و کافی برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی در سال آینده به خصوص گندم، تدبیر توزیع مناسب و با قیمت عادلانه نهاده‌های زراعی، مبارزه جدی با توزیع نهاده‌های تقلبی زراعی، توجه بیشتر به موضوع کشت سالم با توجه به اهمیت و جایگاه تولید مواد غذایی سالم در حفظ و ارتقای سلامت عمومی، نظارت دقیق‌تر بر عملکرد شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی، توجه بیشتر به عرصه محیط زیست با توجه به مشکلات متعدد در این زمینه و افزایش سهم بخش کشاورزی از منابع بودجه و تسهیلات بانکی از جمله مسائل مطرح شده از سوی اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس بود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
تنها گزینه حل مشکلات مسکن فقط اخراج افغانی ها از کشور است.
۱۰:۳۵ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
تنها گزینه حل مشکلات مسکن فقط اخراج افغانی ها از کشور است.
ناشناس
۱۸:۲۸ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
زمان و جزئیات اخراج آخرین افغانی غیرمجاز از ایران اعلام شد!
نظر وزیر کشور درباره اخراج افغانستانی‌ها: آیا اخراج دسته‌جمعی در راه است؟
اعتراض
۱۰:۱۰ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
سفرهای رایگان برای بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد وغیر 100 درصد فقط دروغ است بنده بارها به کانون بازنشستگان بهارستان جاده تهران ساوه مراجعه کردم نمی دهند. بازنشسته تامین اجتماعی سال 95
ناشناس
۱۷:۴۲ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
سوال اینجاست که بنده هم از اسفند ماه سال 1395 تاکنون بازنشسته تامین اجتماعی هستم پس چرا به بنده وام و سفر زیارتی مشهد نمی دهند.
بازنشسته تامین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان
چرا بن خوار بار مهرماه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران 1402 بعداز گذشت 10ماه و 26 روز است که هنوز پرداخت نشده است
۱۰:۰۶ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
چرا بن خوار بار مهرماه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران 1402 بعداز گذشت 10ماه و 26 روز است که هنوز پرداخت نشده است
بازنشسته تامین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان
۰۹:۵۳ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
سوال اینجاست که بنده هم از اسفند ماه سال 1395 تاکنون بازنشسته تامین اجتماعی هستم پس چرا به بنده وام نمی دهند.
تاکنون بیش از 999 هزار بار در این مورد در رسانه ها اعتراض کرده ایم ولی اما متأسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و نبوده است چرا؟
بازنشسته تامین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
زمان واریز وام ۳۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان تهرانی مشخص شد. پس بقیه بازنشستگان سایر استان ها وشهرستانی ها آدم نیستد این چه قانون و چه عدالت در کشور اسلامی است.در مورد ثبت‌نام وام ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی قانون و عدالت را رعایت کنید پس بقیه بازنشستگان سایر استان ها وشهرستانی ها آدم نیستد این چه قانون و چه عدالت است.
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
سلام لطفا درمورد وضعیت بازنشستگان وهمسان سازی با شاغلین پی گیری شود
به مشکل جانبازان در پرونده‌های کمیسیون پزشکی سپاه در شهرری تهران هم رسیدگی کنید و متأسفانه از بهمن ماه سال 1402 تاکنون هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
۱۳:۲۰ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
به مشکل جانبازان در پرونده‌های کمیسیون پزشکی سپاه در شهرری تهران هم رسیدگی کنید و متأسفانه از بهمن ماه سال 1402 تاکنون هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
شرم آور و تاسف بار است که متآسفانه از سال 1359 تاکنون هنوز هم مشکلات برخی جانبازان حل نشده است.
جانباز
۱۰:۲۴ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
پرونده جانبازی ما بیش از 7 ماه به کمیسیون پزشکی سپاه درمانگاه شهید نبوی شهری ری تهران ارسال شده است چرا برای تایید درصد اینهمه زمان میبرد بند 7 ماه است منتظر پاسخم
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
از همه ناکاربلدتر خودتی جناب. برای ریس جمهوری یه دونه برنامه نداشتی..
ناشناس
۱۲:۴۹ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
هیچ پستی نباید در دست کسانی باشد که از دانشگاه‌های چلغوزآباد مدرک گرفته‌اند
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
پس چه شد جناب پزشکیان همسان سازی فرهنگیان بازنشسته ی گرسنه و خانه به دوش. یادتون نره این قشر تو ستادهای انتخاباتی تو سنگ تمام گذاشتند.
ناشناس
۱۳:۰۴ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
مگه رئیسی همسان سازی را اجرا نکرد؟!!!!!!!!
ناشناس
۱۱:۱۱ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
وزیر بخشنامه زده بود که معلمان تا 65 سالگی باید بمونند و خدمت کنند کارنابلدی تا حدی بود که طرف با 39 سال خدمت اومده بود بازنشسته بشه قبول نمی کردند اداره بهش می گفت چون 56 سال سن داری باید تا 65 سالگی بمونی خدمت کنی بخشنامه عجیبی که همه بعد از دیدن و حساب و کتاب کردن انگشت بدهن می موندند
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
کسی که ۳۹ سال می مونه حقشه تا ۶۵ سال کارکنه
ناشناس
۱۱:۰۶ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
در دولت سیزدهم ، اکثر وزراء بخصوص خاندوزی کار نابلد بودند .
ناشناس
۱۲:۴۹ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
خدمات دولت سیزدهم به کشور بی نظیر بود !
ناشناس
۰۰:۳۳ ۲۷ مرداد ۱۴۰۳
کدام بی نظیر بوده گوشت کیلوی ۸۰۰هزار خوراک ملت کرد بماند بقیه کالاها و غیره
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
احسنت . آفرین و هزاران آفرین .
ناشناس
۱۰:۴۴ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
رئیس جمهور بزرگوار
خواهشا دستور رسیدگی به شرایط سو مدیریت دانشگاه علوم پزشکی قزوین
جمعی از بهورزان
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
رئیس جمهور عزیز
پس بیا و ببین دانشگاه علوم پزشکی قزوین چه خبره
نابلد که خیلی هستند
عقده ای و کم بین هم هستند
واویلاست