سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی استان قزوین

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جدید تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی فعال استان تولید شده است.

سید محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی استان خبر داد و گفت:  این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵ هزار و ۲۵۰ تن بوده افزایش سه درصد رشد داشته است.

وی افزود: از این میزان گوشت تولید شده حدود پنج هزار و ۲۰۰ تن در استان مصرف و مابقی به سایر استان‌ها ارسال شده است.

به گفته میربابایی، این میزان گوشت قرمز در حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و سنتی استان قزوین تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: بیشترین گوشت قرمز در استان قزوین در واحد‌های پرورش دام شهرستان بوئین زهرا تولید می‌شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.