سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا مرز خسروی را انتخاب کنیم؟

پایانه مرزی بین المللی خسروی قدیمی‌ترین و بزرگترین پایانه مرزی ایران با کشور عراق است و اولین گذرگاه زائران ایرانی به کربلای معلی محسوب می‌شود.

بسیاری از زوار پس از سفر به کربلای معلی برای رفتن به شهر‌های زیارتی سامرا و کاظمین به مشکل بر خواهند خورد، اما با عبور از مرز خسروی زوار می‌توانند ابتدا به شهر‌هایی که فاصله کمتری با مرز خسروی دارند سفر کنند و سپس راهی نجف و کربلا شوند.

فاصله مرز خسروی تا شهر کاظمین ۲۰۳ کیلومتر و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر است، در حالی‌که فاصله سایر مرز‌ها با اماکن زیارتی کشور عراق بیشتر است.

مرز خسروی با شهر‌های کربلا و نجف نیز فاصله کمی دارد، از مرز خسروی تا کربلا ۳۱۵ کیلومتر و تا نجف ۳۸۰ کیلومتر راه است و این مساله با احتساب مسیر داخل کشور و دسترسی به مرز‌ها موجب صرفه جویی در وقت و تسهیل تردد زوار خواهد شد.

به گفته مسئولین استانی و کشوری کلیه امکانات رفاهی، بهداشتی، اسکان، پارکینگ و. در مرز خسروی و نقطه صفر مرزی فراهم شده است و با توجه به فعالیت شبانه روزی گیت‌های مرز خسروی ساز و کار خروج زوار در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد و همین دلایل ذکر شده بیانگر آن است که این مرز می‌تواند انتخاب خوبی برای سفر به عتبات در ایام اربعین حسینی باشد.

شاید دسترسی راحت و مسافت کوتاه داخل کشور برجسته‌ترین ویژگی مرز خسروی باشد به طوری که فاصله مرز خسروی از تهران ۶۹۳ کیلومتر، رشت ۷۷۴ کیلومتر، تبریز ۷۶۷ کیلومتر و اصفهان ۷۶۱ کیلومتر است که با دارا بودن زیرساخت‌های مناسب کمترین فاصله را با این مراکز برای ورود به کشور عراق و سفر به عتبات دارد.

آمادگی برای تردد روزانه ۲۰۰ هزار زائر در مرز خسروی

به گفته مسئولین اربعین سال جاری ۵۸ دروازه ورود و خروج فعال برای تسهیل تردد روزانه ۲۰۰ هزار زائر در این پایانه مرزی در نظر گرفته شده است.

لازم به‌ذکر است که مسیر‌های منتهی به مرز خسروی (از کرمانشاه تا قصرشیرین و سپس پایانه مرزی خسروی) به صورت بزرگراهی است و امسال هم عملیات روکش آسفالت‌ها، تجهیزات و امکانات مناسب، خط کشی محور‌ها و نصب علائم راهنمایی و رانندگی و روشنایی جاده‌ها نیز انجام شده است.

در این راستا سید شهرام کهریزی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه به موضوع افزایش هوشمندسازی مسیر‌های تردد زوار اشاره و اظهار کرد: امسال سامانه پایش تصویری، تردد شمار، ثبت سرعت غیرمجاز و دوربین‌های پلاک‌خوان در طول مسیر افزایش پیدا کرده است.

پایش تصویری هوایی مسیر‌های اربعین در کرمانشاه

وی در خصوص اجرای سیستم پایش تصویری هوایی در طول مسیر کنگاور تا مرز خسروی و اسلام آباد غرب به حمیل، افزود: مسیر‌های ذکر شده که مسیر تردد زوار به سمت ۲ مرز مهران و خسروی است به طور کامل قابل رصد خواهد بود.

کهریزی در ادامه با اشاره به حذف ۱۳ نقطه پر حادثه به منظور کاهش حوادث جاده‌ای در یکسال گذشته در محور‌های مواصلاتی استان کرمانشاه، تصریح کرد: تعداد فوتی‌های چهار ماهه سال جاری مورد بررسی قرار گرفته؛ در چهار ماهه ابتدایی سال گذشته تعداد ۱۱۰ فوتی در راه‌های برون شهری ثبت شده است که این آمار طی چهار ماهه نخست سال جاری به ۹۸ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی در خصوص ساماندهی دستفروشان در کنار بزرگراه‌ها، گفت: با توجه به موضوع اقتصاد شهر‌ها مقرر شده که دستفروشان در ابتدا و خروجی شهر‌ها مستقر شوند و فعالیت آنها به صورت پراکنده نباشد.

گفتنی است پلیس راه استان کرمانشاه امسال ۸۶ تیم کارشناسی خود را در محور‌های مواصلاتی این استان مستقر خواهد کرد، در همین راستا سرهنگ مهدی جعفری فرمانده پلیس راه کرمانشاه اظهار کرد: ۹ پاسگاه فرماندهی از ابتدای ورودی این استان تا خروجی قصرشیرین از قبل پیش بینی شده و این برای اولین بار است که این طرح با دستور فرمانده انتظامی استان اجرا خواهد شد و از طریق پاسگاه‌ها می‌توانیم گره‌های ترافیکی را با سرعت بیشتری رفع کرد.

منبع:مهر

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.