سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت‌الله سعیدی:

مشاغل بانوان باید مناسب با هنجار‌های شرعی و عرفی باشد

امام‌جمعه قم گفت: اگر بتوانیم مشاغل مناسب با هنجار‌های شرعی و عرفی برای زنان ایجاد کنیم ناهنجاری‌ها هم کاهش پیدا می‌کند.

به نقل از آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید روستا آزاد معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه ایام محرم و صفر فضای خوبی برای تبلیغ و ترویج سبک زندگی اسلامی است ابراز داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف مبلغان مراقبت از خود است؛ زیرا کسی که خودش گرفتار اختلالات است نمی‌تواند اختلال دیگران را برطرف کند.

 وی با بیان اینکه برخی از محیط زندگی خود بیگانه هستند و در بی‌خبری و بی‌توجهی به خود و خانواده به سر می‌برند، افزود: افرادی که در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی فعال هستند نباید از خود غافل شوند و به خانواده و اطرافیان خود نیز باید توجه داشته باشند.

 امام‌جمعه قم با بیان اینکه برخی از ناهنجاری‌ها برخاسته از شغل و درآمد افراد است، گفت: اگر بتوانیم مشاغل درست و مناسب با هنجار‌های شرعی و عرفی برای زنان ایجاد کنیم ناهنجاری‌ها هم کاهش پیدا می‌کند؛ لذا باید از ظرفیت خیران در این زمینه استفاده شود.

 وی با بیان اینکه کسی که نگران شغل خود است نمی‌تواند نگران عفت عمومی جامعه باشد، گفت: باید از افرادی در زمینه مشاوره استفاده شود که از نظر اعتقادی به حجاب و عفاف باور داشته باشند و نگاه درآمدزایی به مشاوره نداشته باشند؛ بنابراین اگر نگاه ما خدایی باشد به انسان انگیزه و شوق می‌دهد.


 در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید روستا آزاد با اشاره به تأسیس کلینیک روان‌شناسی و مشاوره آمین به همت دفتر تبلیغات اسلامی گفت: خانم‌های هنجارشکن و مروج فرهنگی بی‌حجابی در جامعه هستند پس از بازداشت دو مسیر را می‌توانند بروند یکی تشکیل پرونده قضایی و رسیدگی حقوقی به جرمی که مرتکب شدند و دیگری مراجعه به کلینیک مشاوره آمین و گذراندن دوره‌های آموزشی و کلاس‌های مشاوره‌ای که در صورت ادامه این کلاس‌ها خروج موفق می‌خورند.

 در ادامه حجت‌الاسلام حجت‌الله صفری مدیر کلینیک آمین با بیان اینکه هدف اصلی ما گسترش فرهنگ عفت وزی در جامعه است افزود: ما ۴ مأموریت مشاوره و اصلاح بر مبنای روان‌شناسی اسلامی، مستندسازی فعالیت‌ها و انجام پژوهش‌های متکی بر داده، آموزش نیرو‌های فعال و توسعه شعب در استان‌های دیگر را دنبال می‌کنیم.


 وی با بیان اینکه برای هر فردی که وارد این مجموعه می‌شوند بین ۷۰ تا ۸۰ ساعت وقت گذاشته می‌شود افزود: اکثری افرادی که به این مجموعه معرفی می‌شوند دارای اعتقادات دینی ضعیف و سطح تحصیلات متوسط هستند و درگیر آسیب‌هایی نظیر اعتیاد، خانواده آشفته، عدم سلوک عفیفانه، دارای اختلالات روانی هستند.

 وی با بیان اینکه همه اساتید مشاوره و همیاران ما خانم و دارای تحصیلات عالیه هستند افزود: اولین اقدامی که در این کلینیک روی مراجعه‌کنندگان انجام می‌شود این است که عزت‌نفسشان را بالا ببریم و در ادامه کارگاه‌های مهارت‌های زندگی نظیر حل مسئله، همدلی، خودآگاهی، خودکنترلی، بهزیستی جنسی و شکوفایی معنوی را برای آنها برگزار می‌کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.