سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خراسان شمالی در تولید گوشت سفید خودکفا شد

رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی در تولید گوشت مرغ به خودکفایی رسید.

 محمد محمد زاده گفت: سه سال اخیر تلاش شد تا واحد‌های مرغداری راکد احیا شوند و ۲۱ واحد مرغداری جدید نیز افزوده شد.
وی افزود: در سال‌های گذشته تنها ۱۰۵ واحد مرغداری در استان فعال بود که هشت واحد از این تعداد نیز غیرفعال بود و با تدابیر لازم این تعداد امسال به ۱۲۶ واحد رسید.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: ظرفیت ۱۰۵ واحد مرغداری در استان در سه سال گذشته یک میلیون و ۸۵۰ هزار قطعه بود، اما اکنون با افزایش مرغداری‌های جدید و فعال شدن واحد‌های راکد، ظرفیت به سه میلیون و ۶۵۹ هزار قطعه رسیده است.
محمد زاده اضافه کرد: با این اقدامات علاوه بر تامین نیاز داخل استان ۲۲۰ تن گوشت مرغ نیز در سه ماهه نخست به عراق صادر شد.
وی با بیان اینکه تا سه سال گذشته واحد مرغ مادر در استان وجود نداشت بیان کرد:، اما چندین واحد مرغ مادر ۲۰ هزار قطعه ای، ۵۷ هزار قطعه‌ای و ۱۰۰ هزار قطعه‌ای راه اندازی شد و یک واحد ۲۰۰ هزار قطعه‌ای نیز آغاز شد که اکنون بخشی از آن اجرایی و مابقی در سال آینده تکمیل خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: همچنین مجوز ایجاد واحد ۹۰ هزار قطعه‌ای مرغ مادر نیز صادر شده است.
محمد زاده در ادامه با بیان اینکه در تولید جوجه یک روزه استان به سایر استان‌ها وابسته بود گفت: اکنون توانسته ایم در این خصوص به خودکفایی برسیم و حتی در سال آینده برآورد می‌کنیم که جوجه یک روزه به سایر استان‌ها نیز ارسال شود.
وی در خصوص تولید مرغ گوشتی نیز گفت: مجوز تولید مرغ گوشتی ۸۵۰ هزار قطعه‌ای در شهر آشخانه صادر شده بود، اما تنها ۷۸ هزار قطعه‌ای فعالیت داشت که در این بازه زمانی به ظرفیت این واحد افزوده شد.
سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۳۱ کیلوگرم است که درمقایسه با دو سال گذشته پنج کیلوگرم افزایش یافته است.

برچسب ها: مرغ ، خودکفا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.