یکی از رسوم و آدابی که بانوان روستای ده محمد از توابع شهرستان طبس استان خراسان جنوبی انجام می دهند تهیه خُشتِلی (رشته آش و رشته پلویی) به شیوه سنتی است. خُشتِلی از فرآوردههای خمیری است که از آرد گندم به دست میآید مراحل گوناگونی دارد و از آن در تهیه آش رشته و رشته پلویی استفاده میکنند.
شهروندخبرنگار ما مراحل تهیه خشتلی توسط بانوان روستای ده محمد را به نمایش گذاشته است که دیدن آن خالی از لطف نیست.
منبع: صادق شبانی - خراسان جنوبی
بیشتر بخوانید:
جشن شکرگزاری برداشت محصول در روستای سنقرآباد همدان + فیلم
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.