سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت هندوانه ارگانیک در چاله‌های سنبک آران وبیدگل

برداشت محصول هندوانه از چاله‌های سُنبک در کویر آران و بیدگل آغاز شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: ۱۴ هکتار از مزارع کویر آران و بیدگل زیر کشت محصول هندوانه دیمی با عنوان سُنبک است.


مجید علینقی پور افزود: هم اکنون از ۲۰۴ چاله واقع در این منطقه، حدود ۱۰۳ چاله فعال است.


وی با بیان اینکه کشت هندوانه سُنبک ۳۰۰ سال قدمت دارد گفت: میزان آب هندوانه‌های برداشت شده از این چاله‌ها نزدیک به ۱۰ درصد بیش از هندوانه‌های معمولی است و به همین دلیل با مواد قندی کمتر، برای افراد دیابتی مناسب است.


سرپرست اداره جهاد کشاورزی آران و بیدگل افزود: از ویژگی‌های این روش کاشت هندوانه این است که در کشت معمولی هندوانه، آب به سمت بذر هدایت، اما در کاشت هندوانه در منطقه‌های سُنبک بذر هندوانه به سمت آب هدایت می‌شود و محصول به دست آمده طبیعی و بدون کود شیمیایی است.

علینقی پور گفت: به دلیل بالا بودن سطح آب زیرزمینی در این مناطق، با کندن چاله‌هایی با عمق حدود ۷۰ سانتی متر می‌توان به آب رسید و این نکته بارز کشت هندوانه دیم در کویر آران و بیدگل است.


این محصول در اوایل فروردین در چاله‌های سنبک کشت و از تیر تا پایان تابستان برداشت می‌شود.


هندوانه سُنبک به علت دارا بودن مقدار زیادی آنتی اکسیدان در درمان بیماری‌های التهابی یا ورم مفاصل، روماتیسم و آرتروز زانو‌ها خیلی مناسب است و به علت دارا بودن مقدار زیاد آب موجب رفع تشنگی و عطش می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.