سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک بدهکار بانکی ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: با یک بدهکار بانکی که ۳۰ هزار میلیارد تومان به شبکه بانکی کشور بدهی دارد توافق کردیم که ۱۲ هزار میلیارد از بدهی خود را با معرفی اموال به شبکه بانکی کشور برگرداند.

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران درباره اقدامات شاخص دادگستری کل استان تهران در دوره تحول و تعالی اظهار کرد: از جمله این اقدامات کاهش موجودی شعب، مدیریت پرونده‌های کثیر الشاکی و کثیرالخواهان، افزایش امتیازات عملکردی و ابلاغ الکترونیک، تکریم مراجعان و ساماندهی ملاقات‌ها، مدیریت پرونده‌های وارده و کنترل ورودی‌ها به واحد‌های قضایی در سراسر استان، افزایش بهره‌بری کارکنان و شعب، توسعه فیزیکی فضای اداری و اماکن قضایی، تدوین برنامه‌ها و دستورالعمل‌های داخلی برای کاهش اطاله دادرسی، گسترش نظارت و بازرسی‌های میدانی و سیستمی از کل واحد‌های قضایی، تمرکز بر کاهش پرونده‌های معوق و مسن، توسعه فناوری‌های نوین در دادرسی، افزایش صلح و سازش، توجه به زندان و امور زندانیان، کاهش جمعیت کیفری و بازدید‌ها و ملاقات‌های چهره به چهره با زندانیان، ورود میدانی به مسائل ورود زندانیان و خانواده‌های آنها، حمایت از رشد تولید و کارآفرینان، ایجاد هماهنگی با تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط و متولی، توجه به حوزه ورشکستگی شرکت‌های ورشکسته، اقدامات در جهت صیانت از حقوق بانک‌ها است.

القاصی بیان کرد: از اولویت‌های دادگستری استان تهران مبارزه با فساد در درون و بیرون دستگاه است دادگستری استان با اهتمام ویژه و بر اساس منویات مقام معظم رهبری و دستورات رئیس قوه قضاییه تلاش‌های خوبی در جهت سالم‌سازی مجموعه و برخورد با عناصر فساد در درون مجموعه انجام داده است همچنین برخورد با مفسدین مخصوصاً مفسدین حوزه‌های اقتصادی و اداری خارج از قوه قضاییه صورت گرفت شد و پرونده‌های کلانی که در این خصوص تشکیل شد و آرای و احکام بسیار خوبی از دادگاه‌های ویژه و مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی در جهت برخورد با مفسدین صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: یکی دیگر از اقدامات بسیار خوبی که در مجموعه دادگستری استان در اولویت قرار داشت و پیگیری و نتایج بسیار خوبی نیز حاصل شد مسئله استیفای حقوق دولت و بازگرداندن اموال بانک‌ها و تسهیلات کلان بانکی توسط افراد دانه درشت و ذی نفوذ با پیگیری‌های مجموعه مدیریت دادگستری استان بود از این طریق مبالغ بسیار کلانی در پرونده‌های مختلف که توسط افراد دانه درشت و کسانی که تسهیلات کلان بانکی را سال‌های سال بازنگردانده بودند با ورود دادگستری استان مخصوصاً معاونان در مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی بدهی‌های خود را به بانک‌ها تصفیه کردند. این موضوع برای اولین بار اتفاق افتاد و با مذاکرات دادگستری استان تهران با بدهکاران کلان بانکی بدهی‌های خود را به بانک‌ها تصفیه می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به چند مورد از تسویه بدهکاران کلان بانکی که پرونده آنها در دادگاه در حال رسیدگی است، گفت: اگر ورود همکاران دادگستری نبود و جلسات مستمر و مکرر با بدهکاران کلان بانکی برگزار نمی‌شد و اگر همکاران دادگستری استان تهران در مجموعه دادگاه‌های جرایم اقتصادی حضور نداشتند شاید پرداخت بدهی به بیت المال و مجموعه شبکه بانکی اتفاق نمی‌افتاد. این از اقدامات مهم و شاخص دادگستری استان تهران است که در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار اتفاق افتاد با وجود اینکه پرونده در شعبه در حال رسیدگی است در کنار رسیدگی کار مذاکره و جلسات همفکری و هماهنگی با بدهکاران برگزار می‌شود و تلاش می‌کنیم که اموال دولت و بیت المال بازگردانده شود. اشخاصی که همکاری می‌کنند و تسهیلات شبکه بانکی را باز می‌گرداند قطعاً نگاه مساعدت نسبت به این افراد داریم و نشان دهنده این است که این افراد در بازپرداخت بدهی کلان خود به شبکه بانکی حسن نیت دارند.

القاصی در رابطه با وصول بدهی بدهکاران دانه درشت به شبکه بانکی کشور نیز گفت: برخی از بدهکاران بانکی که با دادگستری استان همکاری کرده و در طی فرآیند زمانی که برای آنان تعریف شده بدهی خود را به شبکه بانکی برگرداندند، قطعاً نگاه مساعدت به این افراد داریم چرا که این افراد در بازگرداندن بدهی خود به شبکه بانکی حسن نیت خود را نشان دادند و این موارد در رسیدگی و صدور حکم برای آنها مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه آنچه که برای ما اهمیت دارد بازگشت و استیفای حقوق دولت است، عنوان کرد: یکی از اقدامات و برنامه‌های اولویت‌دار ما در مجموعه دادگستری استان تهران به ویژه مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی این است که اموال دولت و تسهیلاتی که شبکه بانکی در اختیار برخی افراد قرار داده و سالیان طولانی از بازپرداخت آن خودداری کردند و پرونده‌های قضایی برای برخی از آنها مطرح رسیدگی است را به دولت بازگردانیم.

رئیس کل دادگستری استان تهران یادآور شد: تعدادی از این افراد که تسهیلات کلان دریافت کردند و افرادی شاخص و شناخته شده و مالکان واحد‌های تولیدی هستند، پرونده آنها به طور ویژه تحت نظارت مدیریت دادگستری استان قرار دارد و با مذاکراتی که با خود این بدهکاران انجام شد علی رغم اینکه پرونده آنها آماده رسیدگی و بعضا صدور حکم است تلاش کردیم بدهی آنان را به شبکه بانکی برگردانیم. در این راستا با انجام مذاکرات و تلاش‌هایی که صورت گرفت در حال حاضر مبالغ بسیار بالا و کلانی طی چند ماه گذشته از این بدهکاران وصول و به شبکه بانکی کشور بازگشت.

وی افزود: در همین راستا یکی از بدهکاران کلان بانکی که بیش از ۶ هزار میلیارد تومان به ۲ بانک پاسارگاد و اقتصاد نوین بدهی داشت علی رغم اینکه پرونده این شخص در دادگاه مقید به وقت رسیدگی است، اما در خلال این رسیدگی‌ها تلاش و مساعی لازم در جهت استرداد بدهی وی به شبکه بانکی انجام شد و در همین چند ماه گذشته این فرد ۴ هزار میلیارد تومان از بدهی ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی خود به بانک پاسارگاد را تسویه و مقرر شد که مبلغ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مابقی را نیز طی ماه‌های آینده تسویه کند.

القاصی یادآور شد: این ابربدهکار بانکی همچنین مبلغ ۹۳۰ میلیارد تومان به بانک اقتصاد نوین نیز بدهکار بود که تاکنون ۵۰ میلیارد تومان از این مبلغ را تسویه کرده و مابقی مبلغ نیز در حال تسویه است و به زودی شاهد این خواهیم بود که این بدهکار بانکی تمام بدهی‌های خود را به بانک‌های مذکور تسویه کند. این در حالیست که این بدهی‌ها برای سال‌های طولانی باقیمانده بود و پرونده آن نیز در حال رسیدگی است.

وی ادامه داد: همچنین با یک بدهکار بانکی دیگر که ۳۰ هزار میلیارد تومان به شبکه بانکی کشور بدهی دارد توافق کردیم که ۱۲ هزار میلیارد از بدهی خود را با معرفی اموال به شبکه بانکی کشور برگرداند.

رئیس کل دادگستری استان تهران افرود: ما در مجموعه دادگستری تهران و به ویژه مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی تلاش داریم که در پرونده‌های مهم کلان اقتصادی و بدهکاران کلان بانکی، اموال دولت و بیت المال بازگرداننده شود و اصل کار استرداد و استیفای حقوق دولت و شبکه بانکی است و در مرحله بعدی رسیدگی به پرونده و صدور حکم براساس موازین قانونی است.

برچسب ها: بدهی ، بانکی ، قوه قضاییه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۴ ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
اين اقاي اختلاس گر اسم و فاميل نداشته؟؟؟
ديگه ابرويي برا اسلام نذاشتين!!
ديگه هركسي از عدالت و حق خواهي بخواهد حرف بزنه، مردم ميخوان بزننش!!
چرا با اعتقاد مردم اين سالها بازي كردين؟؟؟
چرا برگشتن به دوره هاي قبل از انقلاب را براشون ارزو كردين؟؟
اقاي اژه اي كجايييييييي؟؟؟؟؟
فساد در بدنه ي دولت و حكومت رخنه كرده، ولي آقايون نميخوان قبول بكنن?
ناشناس
۱۵:۳۲ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
اونوقت به مردم عادی میخوان یه وام بدن صد تا ضامن چک و مدرک میخوان از آدم
ناشناس
۱۴:۲۰ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
خدا میدونه چقدر رشوه بین این فرد بدهکار و مسوولان بانک رد و بدل شده .
ناشناس
۱۴:۱۹ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
خیلی هنر کرده ای ؟ توافق ؟؟؟
ناشناس
۱۱:۵۱ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
وای از بانکداری غیر اسلامی ما
ناشناس
۱۱:۴۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
ما پونصد هزار تومن بدهی عقب افتاده داشته باشیم بانک آبرومونو جلو همه می بره صد تا پیام و زنگ به خودت و ضامنت میزنه .
ناشناس
۱۰:۰۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
سی هزار میلیارد بدهیشو از مردم عادی بدبخت میگیرن.سی هزار میلیارد بدهی داره ولی ده تا سی هزار میلیارد ثروت جمع کرده و توان مقابله باهاشو ندارن چون میتونه همرو بخره.
ناشناس
۱۷:۲۲ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
حتما دو تا ضامن با کسر حقوق جور کرده
ناشناس
۱۵:۰۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
دمش گرم کار خوبی کرده ! دیده پول بی صاحب زیاد است به امانت برداشته که ازش نگهداری کند برادرا ! با یک دزد باید با مهربانی و رافت اسلامی برخورد کنید و گرنه از اسلام رنجیده خاطر می شود و این درست نیست برادرا !!!
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
بقیش چی ،
چجوری این همه پول گرفتند ،بچاره همسایه ما لنگ صد میلیون وام بانکی ،یکساله دائما می دود هنوز نتوانسته بگیره ،عجب داستانیه این کشور ماااا
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
حالا کاش این پول خرج اشتغال و تولید شده باشه نه اینکه باهاش دلالی کرده باشن
ناشناس
۱۴:۱۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
خدایی مگه چقد پوله که اینقدش دست ینفره بعدش این پولارو چرا دولت اگه داره که ینفر بدزده بعدها مشخص بشه در کار تولید نمیزنه بجاش کارخانه بسازه و تولیدی های متفاوت صادرات کنیم مثل چین با تولید فراوان بازار دنیارو بگیریم نکنینم امثال ایشون میدزدن چه سودی داره برا مردم جز تورم
ناشناس
۱۴:۱۶ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
به اندازه بودجه یکسال آموزش وپرورش وام گرفته
ناشناس
۱۵:۰۰ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
اشتغال اعتیاد و فروش مواد مخدر واردات قاچاق و اسلحه و ....انجام میدهند ،قکر می‌کنی همچین آدمی می‌ره تولیدی درست حسابی میزنه ،،،با هر کدوم از این دزدیها می‌توانند کارخانه های بی ام و و بنز و کیا و هیوندایی و تویوتا را از دم بخرند بیاورند ایران ،
ناشناس
۱۴:۰۳ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
واقعا لطف کردن ۱۲هزارتاشو پس میدن...دمت مشتی
بدون تعارف
۱۳:۵۹ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
مردم حق دارند ناراضی باشن، الان اگر یکنفر جهت درمان احتیاج به ده تومن پول داشته باشه جد و آبادش میارن جلو چیشش کاری میکنن که میکنن که به مرگ راضی بشه ولی به گرفتن وام تن در نده.دستگاه های نظارتی کجا هستند؟
ناشناس
۱۱:۴۰ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
دستگاههای نظارتی خواب هستند
ناشناس
۱۳:۴۰ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
چرا داغ دل مارو تازه میکنید خوب
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
قطعا برا خودش آزادانه میگرده و عشق حال می کنه
ناشناس
۱۳:۳۳ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
مرگ برکسی که این وام را به ایشان داده است میدانی برای مملکت 30000ملیارد یعنی چه مگر این افراد مفسد نیستند پس چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۰۹:۱۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
شیرینی یه درصدش هم میشه 60 میلیارد ،،،ریشه ها خشک نشده و منافذ همچنان در این سفره گسترده باز،،،
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
چطور این وام‌ ها رو میدن ؟؟؟
ناشناس
۱۳:۲۶ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
اینم عدالت انقلابی! ایشون محترم و با ابرو هستن ولی اگر کسی ۳ میلیون بدهکار باشه سریع باید بره زندان! خجالت بکشید....
ناشناس
۱۲:۱۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
ضامن یکنفر بودم 300 هزار تومن قسطش رو نداد اولین روز بدهی از حساب من کسر کردن
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
من یک وام می خواستم بگیرم پدرم دراومد و نتونستم
ناشناس
۱۳:۱۵ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
دستگاه های نظارتی در خواب - کشور را برده آب - حال محرومان خراب - اصلاح امور گشته سراب
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
این معنی کامل بانکداری اسلامیه؟
نام اسلام را هم خراب کردید
هر اختلاسی با نام مذهبی همراه است چرا؟
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
چرا خبریش کردید نوش جونش عدالتی بود که نیست
عبداله
۱۳:۰۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
دست شما دردنکنه زحمت کشیدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بجای اینکه خودشو تبارشو و هرکسی که در این رانتخواری بزرگ دست داشته آویزون کنید ....... تازه توافق کردید ..... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عباسی
۱۲:۴۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
خیلی تأسف بار هست
واسه وام زیارت اربعین یک نفرضامن معتبر+چک صیادی +ثبت سامانه سماح +خروج ازکشور و..... لازمه
اما وام ۳۰هزارمیلیاردی کی داده کی گرفته؟
مصطفی
۱۲:۳۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
یک آدم معمولی چندرغاز به بانک بدهکار باشه خونه شو رو سرش خراب می کنند
ولی ابربدهکار چون دمش به بالاها وصله باید به درگاهش حاضر بشن و بعد تعظیم و ابراز ارادت ازش خواهش کنند بدهیتو پس بده
ناشناس
۱۳:۲۳ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
تبعيض، فساد ، دزدی ، اختلاس ، رانت رشوه و ..... تو کشور بیداد میکنه .
ناشناس
۱۲:۲۷ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
چرا کشور با وجود این همه نفت و منابع پیشرفت نمیکنه؟! خب یک نفر فقط ۳۰هزار میلیارد بدهی داره؟! معلوم نیست بیشتر هم شاید باشه... فقط این یکی رسانه ای شده... ببین در سطح کشور. چقدر از اینا داریم. مگه کشور چقدر پول داره که یه نفر اینقدر برده
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
خسته نباشید بعد ما می‌خواهیم وام ازدواج بگیریم بانک ها بودجه ندارن
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
میشه یه توافقیم براماکنید۵۰۰ مارابه خاطردیه یه کارگر جریمه کردن و۵۰ ملیونم حق دولت
معما
۱۱:۴۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
جالبه که توافق کردن
ناشناس
۱۱:۴۵ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
چقدر باج دادین تا موافقتش رو جلب کردین ؟
ناشناس
۱۱:۴۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
میشه لطفا یک توافقی هم واسه ما بکنید یه پراید رو مثل بدهی این ابربدهکار محترم نصف قیمت با ما حساب کنن بتونیم بخریم؟
ناشناس
۱۱:۳۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
چطور این فرد ۳۰ هزار میلیارد تومان ثروت جمع کرده در مملکت اسلامی ؟ از اختلاس و رانت بوده دیگه، اونوقت من لنگ ۵۰ میلیون تومن وام هستم
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
با بدهکار مذاکره کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد من یه قصد وام مو بخاطر تاخیر حقوق ندادم پدر من و ضامن هام در آوردید
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
این سی هزار میلیارد تومان رو چه کسی به این شخص داده
چرا مردم عادی برای بیست میلیون تومان ماه ها در صف انتظارند هزارتا سند و مدرک و ضامن میخوان واسه بیست ملیون
این شخص با چه مدرک و سند و ضامن این همه وام دریافت کرده
آیا جز این نیست که آقازاده هست یا به یک آقازاده وصله
ناشناس
۱۱:۰۱ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
تواااااااااااااااااااااااافق کردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اموال‌ شو معرفی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
جالبه برای دهک بندی و فروش نان و سهميه بنزین و ماليات ستانی و غیره ذالک چیک پوک مردم عادی رو دارند
بعد طرف فقط اموالش ۱۲ هزار میلیارده قابل شناسایی نیست که باید توافق کنید معرفي کنه!!!

تعجبی نیست هر روز دزدي کلاهبرداری و اختلاس رانت در این کشور رخ می دهد چون ايران بهشت دزدي کلاهبرداریه و قانون کشک!!!
قانون فقط برای مردم رعايت حجابه
ناشناس
۱۰:۵۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
خوبه ،تازه التماس کردن که 12 تاش را با ملک های به درد نخورش تسویه کنه............
کمیل
۱۰:۵۷ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
حتما فامیلتونه که اینقدر باهاش مسامحه کردید . وگرنه اگر مثل ماها آدم عادی بود واسه صد هزارتومان روش حد اجرا می کردید .
ناشناس
۱۰:۵۴ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
اعلی برکت الله !!

پس ۱۷ هزار میلیارد ش چیه؟؟


انوقت من دختر معلول تا بحال نتونستم یک وام بگیرم!!!نه منزل شخصی دارم! نه خودرو دارم! نه شغل دارم! چون معلولیت دارم ! ولی چند برابر کارمند دولتی تو شرکت ها خصوصی ازم کار کشیدند!!!

فقط یک وام یک میلیونی از یارانه گرفتم!!! اونم بنظرم تو دوره کرونا و شهید رییسی


دوباره اعلی برکت الله برگشته!!
ناشناس
۱۰:۳۵ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
هردم از این باغ(بانک های ایران )بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسد
قوه قضائیه چشمتان روشن ، شما کی از خواب بر می خیزید
راستی آقای اژه ای سیهزار میلیارد چند صفر داره ؟ یعنی اگر به فرض محال بر جمعیت ایران تقسیم کنیم به هر فرد ایرانی چقدر می رسد
ناشناس
۱۰:۳۲ ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
احتمالأ صدیقی بوده با پسرش