شریفی گفت: پیشبینی میشود هفت هزار تن خارک و رطب از نخلستانهای خرمشهر برداشت و روانه بازارهای محلی و استانهای دیگر کشور شود.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از نخلستانهای خرمشهر از رقم استعمران است افزود: این مدل رقمی زودرس است که محصول آن بیشتر به صورت نوبرانه به بازار عرضه میشود.
شریفی با بیان اینکه عمده ارقام موجود در شهرستان استعمران، برحی، بریم، زاهدی است، گفت: هرساله در کنار مصرف تازه خوری، خشک کردن و فرآوری خانگی، ارسال به استانهای مختلف و صادرات این محصول به کشورهای هدف نیز در دستور کار است.
بریم، خضراوی، بلیانی، برحی، قنطار، سویدانی، خصاب، عویدی، لیلوی، دیری، یوزی، شکرا، اشگر، فرسی و حلاوی دیگر ارقام خرمای تولیدی شهرستان خرمشهر هستند.