علی ضامن صالحی فرد اظهار داشت: به منظور جلوگیری از بروز بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا و مسمومیتهای غذایی، باید پخت و پز مواد غذایی در مکانهای دارای شرایط بهداشتی انجام شود.
وی افزود: تمام افراد مرتبط با فرایند تهیه و توزیع غذا، نوشیدنی و چای باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
صالحی فرد اضافه کرد: از مواد خام مصرفی سالم و بهداشتی، مواد غذایی بستهبندی شده مورد تایید وزارت بهداشت، نمکهای بستهبندی یددار تصفیه شده و از روغنهای با ترانس پایین دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو استفاده شود.
وی بیان داشت: مواد غذایی پخته شده را نباید به مدت طولانی (بیش از دو ساعت) در دمای محیط نگهداری کرد.
بیشتر بخوانید
صالحی فرد گفت: کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه در ایام سوگواری ماه محرم با همکاری سایر سازمانهای مرتبط از مساجد، تکایا و حسینیهها بازدید میکنند و ضمن آموزش متولیان مساجد و روسای هیئتها بر رعایت بهداشت فردی و عمومی نظارت دارند.
وی ادامه داد: از مردم خواسته شده درصورت مشاهده هرگونه شکایت بهداشتی موارد را با شماره ۱۹۰ گزارش دهند.