یونس احمدی اظهار کرد: ۱۸ گروه ثابت و ۱۸ گروه سیار بر فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در هیأتهای عزاداری در ماه محرم نظارت میکنند.
وی افزود: ۳۱ دامپزشک، ۳۳ بازرس بهداشتی و ۱۲ ناظر شرعی بر فعالیت آشپزخانههای هیأتهای عزاداری نظارت دارند.
به گفته مدیرکل دامپزشکی استان ایلام، مسئولان این آشپزخانهها در صورت مشاهده لاشه مشکوک دام، موارد را از طریق شماره تماس ۱۵۱۲ جهت بررسی بیشتر لاشه توسط کارشناسان این اداره کل اطلاع دهند.
احمدی به مردم توصیه کرد باتوجه به وجود بیماریهای مشترک دام و انسان، مسئولان آشپزخانه هیأتها، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مورد تائید این اداره کل تهیه و ذبح کنند.