سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش سطح بهداشت در کشتارگاه نیمه صنعتی اراک

سطح کیفی و کمی بهداشت در کشتارگاه چهل ساله و نیمه صنعتی اراک افزایش یافت.

کشتارگاه اراک که زیر نظر شهرداری اراک اداره می‌شود ساختمانی حدود ۴۰ ساله است که هر از چند گاه با انجام اقداماتی تلاش می شود سطح کیفی و کمی آن ارتقاء یابد.

به گفته مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ۱۵ کشتارگاه در استان فعال است که فقط یک کشتارگاه در زرندیه، صنعتی است و بقیه همچنان به روش‌های سنتی اداره می‌شود.

فتاحی با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ کشتار گوسفند و گاو در کشتارگاه اراک انجام می‌شود، گفت: با ایجاد موانع، افراد نمی‌توانند هنگام ذبح به لاشه نزدیک شوند. همچنین با انجام فعالیت عمرانی، فضای سرد برای نگهداری لاشه‌ها گسترش یافته است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.