خدایار باقری اظهار داشت: احداث باند دوم تیران به سامان به چالشتر، باند دوم شهرکرد به بن به داران، شهرکرد به بازفت به مسجدسلیمان، راه فرخشهر به شلمزار به ناغان به کارون ۴، راه فارسان به دشتک، جاده باباحیدر به چلگرد، محورهای ارتباطی حاشیه رودخانه زایندهرود، باند دوم سورشجان به سودجان و راهآهن شهرکرد به سفیددشت به مبارکه از مهمترین طرحهای فعال راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری است.
وی افزود: ادارهکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری همچنین ۲۳ طرح فعال در حوزه ساختمانی مرتبط با پروژههای فرهنگی، اداری و ورزشی دارد.
باقری تصریح کرد: برای طرحهای حوزه راههای چهارمحال و بختیاری ۲۶ هزار و ۷۵۲ میلیارد ریال و بهمنظور اجرای ساختمانهای اداری، فرهنگی و ورزشی ۲۵۳ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت.
وی یادآور شد: در دولت سیزدهم دو هزار و ۶۰۰ متر تونل در چهارمحال و بختیاری حفاری و سه دستگاه پل بزرگ احداث شد.
باقری با اشاره به سهم ۵۷ هزار و ۱۴۹ واحدی این استان از طرح نهضت ملی مسکن در دولت سیزدهم، اظهار داشت: از این تعداد تاکنون ساخت ۱۸ هزار و ۶۵۳ واحد مسکونی آغاز و زمین مورد نیاز برای ۳۲ هزار واحد مسکونی تامین شده است.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به آغاز ساخت ۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی مسکن حمایتی در چهارمحال و بختیاری همزمان با فعالیت دولت سیزدهم، بیان داشت: بهزودی عملیات اجرایی ساخت سه هزار واحد مسکونی دیگر آغاز میشود.
باقری به تکلیف ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی در چهارمحال و بختیاری از محل طرح مسکن خودمالکان اشاره و تاکید کرد: از این تعداد تاکنون ساخت یکهزار و ۵۵۱ واحد مسکونی آغاز شده است و بقیه واحدهای مسکونی این طرح بهزودی ساخته میشود.
وی با اشاره به ساخت هزار و ۶۶۶ واحد مسکونی در طرح بازآفرینی شهری چهارمحال و بختیاری، افزود: از مجموع ۱۳ هزار و ۸۷۰ متقاضی ثبتنامی طرح جوانی جمعیت در استان تاکنون زمین یکهزار و ۷۹۴ متقاضی تحویل داده و یا در نظر گرفته شده است.
باقری تصریح کرد: در بافت فرسوده شهری استان ۲۹ طرح محرک شهری شامل مدرسه، درمانگاه، پیادهرو و پارک اجرایی شده و چهار هزار و ۸۳۸ تن قیر رایگان برای آسفالت این بافتها به شهرداریها اختصاص داده شده است.
وی یادآور شد: در سه سال اخیر بافت فرسوده ۱۴ شهر در چهارمحال و بختیاری شناسایی و طرحهای مرتبط با این بافتها مصوب و ابلاغ شد که از این مجموع برای پنج شهر طرح جامع، ۲ شهر طرح تفصیلی و هفت شهر طرح هادی بوده است.
باقری با اشاره به ۹۷۵ مصوبه در کمیسیونهای ماده ۵ چهارمحال و بختیاری در دولت سیزدهم اظهار داشت: با این تعداد مصوبه تکلیف یکهزار و ۵۴۵ هکتار زمین تعیین شد.
وی گفت: در دولت سیزدهم تامین زمین در داخل حریم و محدوده شهرهای چهارمحال و بختیاری به وسعت سه هزار و ۸۳۶ هکتار انجام شده است.
باقری اعتبارات مصوب ملی حوزه راه و ساختمانهای دولتی چهارمحال و بختیاری در دولت سیزدهم را ۶۲ هزار و ۲۶۵ میلیارد ریال و اعتبارات استانی این بخش را ۳۳۷ میلیارد ریال اعلام و تاکید کرد: ۷۰ درصد این اعتبارات تخصیص یافت در حالی که قبل از دولت سیزدهم تخصیص این اعتبارات بین ۴۸ تا ۵۴ درصد بوده است.