سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیریت جوجه‌ریزی و صادرات راهکار ایجاد تعادل قیمت مرغ در بازار

نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: مدیریت جوجه‌ریزی و صادرات مرغ راهکار اصلی ایجاد تعادل قیمت و مدیریت بازار است.

صدرالدین عظیمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هم اکنون متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۵۰ تا ۵۲ هزار تومان است.

به گفته او، بنابر آمار در خرداد بالای ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته که به سبب تولید بالای ۲۷۰ تا ۲۸۰ میلیون قطعه مرغ گرم، کمبودی در عرضه نداریم.

عظیمی با بیان اینکه قیمت مصوب و دستوری معنا ندارد، افزود: با توجه به افزایش هزینه های تولید، قیمت مرغ باید تابع مکانیزم عرضه و تقاضا باشد به طوریکه با افزایش عرضه، قیمت کاهش می یابد.

نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به راهکار تنظیم بازار مرغ گفت: خرید حمایتی مرغ توسط پشتیبانی امور دام به سبب عرضه در بازار راهکار ایجاد تعادل و حمایت از مرغدار نیست، از این رو مدیریت جوجه ریزی بر مبنای مصرف و صادرات و استمرار آن بهترین راهکار تنظیم بازار مرغ است.

او درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ گفت: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۶ هزار تن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است، در حالیکه بدلیل مازاد تولید، پتانسیل صادرات ماهانه ۱۰ تا ۱۵ هزار تن مرغ وجود دارد.

خبرنگار: آزاده محبی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.