سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک مرغ یخچالی خنک برای خوراک روز‌های گرم تابستان

در روز‌های گرم، غذا‌های خنک که سریع آماده می‌شوند طرفدار پیدا می‌کنند. کیک مرغ یخچالی یکی از این غذاهاست که هم بین بچه‌ها محبوب است، هم ارزش غذایی بالایی دارد.

 تهیه یک کیک مرغ یخچالی خنک و خوشمزه، زمان زیادی از شما نمی‌گیرد، اما طعم متفاوت آن، یک غذا به فهرست غذا‌های محبوبتان اضافه می‌کند.

تعداد نفرات: ۴نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: یک ساعت

مدت زمان پخت: یک ساعت

مناسب: کودکان و بزرگسالان

مواد لازم:

نان تست: یک بسته

سینه مرغ: ۲عدد

سس مایونز: یک لیوان

ماست چکیده: نصف لیوان

گردوی خردشده: یک لیوان

پیازچه: یک دسته بزرگ

جعفری: یک دسته متوسط

خیارشور: نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دستور تهیه:

۱. ابتدا مرغ را بپزید و سپس آن را به‌صورت ریش ریش خرد کنید.

۲. پیازچه و جعفری را به‌صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیم‌کوب‌شده و خیارشور ریزشده، مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

۳. گوشه‌های خشک نان‌های تست را جدا کنید. کف ظرف را با یک لایه نان تست بپوشانید و یک لایه از مواد روی نان تست بریزید. این کار را لایه به لایه ادامه دهید.

۴. لایه آخر را با سس مایونز بپوشانید و ظرف را برای حداقل ۲ساعت در یخچال بگذارید تا کیک مرغ آماده شود.

نکته: هرچه مدت ماندن کیک در یخچال بیشتر باشد، کیک مرغ خوشمزه‌تری خواهید داشت.

منبع: روزنامه همشهری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۲۵ ۰۵ تير ۱۴۰۳
نمک دریا ضرر داره که تجربه میگه مفیده ولی سس مایونز خوبه و اونوقت میگیم بفکر سلامت مردم باشیم
ناشناس
۱۵:۳۹ ۰۵ تير ۱۴۰۳
یه ساعت طول میکشه تا دو تا سینه مرغ رو پخت و خورد کرد دو ساعتم که باید تو یخچال منتظر موند اونوقت چطور زمان آماده شدن این غذا شده یه ساعت ؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۵:۳۸ ۰۵ تير ۱۴۰۳
هر کی از این غذاهای پیچیده و زمان‌بر میخواد بره رستوران بخره یا بزنه بیارن در خونه به نفعشه والا راحت ترین روش پختن مرغ سوپ و خورشته