حسینی گفت: برداشت زیره سبز از اواخر خردادماه در دیمزارهای کالپوش آغاز شد و تا دهه نخست تیرماه ادامه دارد.
وی میانگین عملکرد این محصول را ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار عنوان کرد و افزود: امسال برداشت ۵۰ تن زیره سبز از مزارع شهرستان میامی برآورد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی میامی ابراز کرد: تنوعبخشی به تولید محصولات باغبانی با محوریت توسعه گیاهان کمآببر با هدف کاهش مصرف آب و بهرهوری اقتصادی، ارتقای بستر مکانیزاسیون به ویژه در مرحله برداشت این گیاه دارویی با هدف کاهش هزینههای تولید در قالب کشتهای قراردادی به عنوان یکی از اولویتهای مهم در زمینه توسعه کشت گیاهان دارویی این شهرستان محسوب میشود.