سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قاضی‌زاده هاشمی در میزگرد سیاسی:

‌می‌خواهیم کشور دست دوم و سوم نباشیم/ دولت روحانی هشت سال معطل میوه برجام بود

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: دیپلماسی دولت سیزدهم دیپلماسی متوهمانه را به دیپلماسی عمل‌گرا تغییر داد.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در میزگرد سیاسی شبکه سه سیما پاسخگوی سوالات و دغدغه‌های کارشناسان است.

محمدرضا میر شمسی و صالح اسکندری به عنوان مشاورقاضی زاده هاشمی را در این برنامه همراهی کردند.

قاضی‌زاده هاشمی در ابتدای برنامه گفت:  دو سه نکته درباره سیاست خارجی عرض میکنم و همکاران من درباره نگاه حاکم پس از انقلاب توضیح خواهند داد.جوامع انسانی براساس نیاز به یکدیگر شکل گرفتند هم در داخل و هم در خارج از کشور هم روابط اجتماعی و هم روابط سیاسی مبتنی بر این امر است. وقتی رابطه ای با خارج برقرار می کنیم میخواهیم استقلال خود را حفظ کنیم و یک کشور دست دوم و سوم تلقی نشویم چون صاحب تمدن هستیم همچنین امنیت خود را حفظ کنیم و کسی به ما تعدی نگند و براین اساس سیاست خارجی ما شکل گرفته است.

وی افزود:در دولت شهید رئیسی دو رویکرد داشتیم که بعد کنار گذاشته شد و رویکرد سومی به دیپلماسی کشور آمد.

میر شمسی مشاور وی در ادامه اضافه کرد: مسئله افراط و تفریط همیشه بوده و ما هم در محیط داخلی و بین الملل از آن آسیب دیدیم. یک روز دیدگاهی می آید بدون درک واقعیتها و خوش نظری به دنیا اصلا نظامات بین المللی را در نظر نمیگیرد و با آن قهر میکند و انگار نه انگار در محیطی زندگی میکند که کشورهای دیگر هم هستند و این می شود که صدام که با ما جنگیده حالا به دلیل سیاستهای خودش با کشورهای همسایه وارد جنگ شده و آمریکا را به آن حمله می کند و بعد می گویند باید به صدام کمک کنیم و قطعا اگر این اتفاق می افتاد آمریکا عراق را رها می کرد و به ایران حمله میکرد.

وی ادامه داد: وقتی از محیط بین الملل درک نداشته باشید خسارات سنگینی را وارد میکند. حتی کارخانه های پفک نمکی را دولتی کردند و این نگاه با توهم توطئه با خارج دارد و در داخل هم میگوید هر کس با آن مخالفت باشد را میگوید طرفدار آمریکا است. رئیس جمهور ما که امروز رهبرمان هستند وقتی مقابل این تفکر ایستادند به اسلام آمریکایی متهم شدند و بعد از آیت الله رئیسی این مسیر را تغییر دادند.

اسکندری دیگر مشاور قاضی‌زاده هاشمی در ادامه گفت: قاضی زاده به عنوان جوانترین نامزد انتخابات و عضو کابینه دولت سیزدهم انتظار می رود میراث دار دولت سیزدهم و ادامه دهنده راه پرشکوه شهید امیرعبداللهیان باشد. آقای میرشمسی به یکی از رویکردها در 45 سال گذشته اشاره کردند. سیاست خارجی کالای ارزانی نیست که در هر کوی و برزن به آن چوب حراج زد. در 45 سال گذشته رویکرد دیگری داشتیم که به دنبال ارتباط و سازش با غرب بود و تا رضایت کدخدا را جلب کند  مسیر را مسیر سازش و رضایت کدخدا می دانستند. اتفاقی که در دولت رئیسی رخ داد یک موازنه قوای جدید در منطقه شکل گرفت و کشور را در یک جهش بین المللی قرار داد. توانستیم در هزار روز سایه جنگ را از کشور دور کنیم. دیروز یک نفر با ادبیات جنگ هراسی مردم را می ترساند که ببینیم ترامپ بیاید ببینیم چه می شود و ملت را از ترامپ قمارباز میترساند. میت برجام را از گور بیرون کشیدند و کافور تازگی به آن می زدند. اتفاقات بزرگی در سیاست خارجی افتاد و چه اتفاقاتی با هند و چین و روسیه افتاد.

بیشترین تحریمها بعد برجام اتفاق افتاد 

وی ادامه داد: دیروز اینجا درباره برجام صحبت کردند اما نگفتند در آن شش ماه چه امتیازات فراجناحی میخواستند بدهند. کاش میگفتند بیشترین تحریمها در بیمه، کشتیرانی و پتروشیمی و غیره بعد از برجام صورت گرفت. رویکرد ما بعد از مذاکره شده بود التماس. آقای اسدی دیپلمات ما در بلژیک به 20 سال حبس محکوم شد اما وزارت خارجه ای که باید از دیپلماتش حمایت کند و بتواند آن را آزاد کنند اما حتی خانواده وی به وزارت خارجه ممنوع الورود شده به وزارت خارجه اما در دولت رئیسی در سال اول وی آزاد شد آن هم با پیگیری امیرعبداللهیان انجام داد. قدرت کشورها زمانی که بتواند در موازنه قوا و بین المللی اثبات کند میتواند حرفش را به کرسی بنشاند. همین قضیه آقای حمید نوری که در سوئد بازداشت شده بود به وطن برگشت و پارلمان سوئد باورش نمیشد دولت این کشور کوتاه بیاید و همه تعجب کرده بودند.

 از دیپلماسی متوهمانه به دیپلماسی عزتمندانه رسیدیم

قاضی زاده هاشمی در ادامه بیان کرد:خطی که نظام بین الملل را نمیشناسد و این خود را آرمانگرا می گذارد فاقد این نگاه است.و سیاست خارجی باید دستاوردی برای ملت ایران داشته باشد. در دوره شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان بودند نگاه تغییر کرد. ضمن درک درست از نظام بین الملل و اینکه این سازمانها مستعمره هستند و سازمان ملل به پنج کشور حق وتو دادند که ما این را نمیپذیریم اما واقعیات عرصه بین المللی هستند اما باید موازنه بین المللی را تغییر دهیم. ما زیرساخت درونی قدرت را توسعه دادیم و روابط راهبردی ایجاد کردیم و جبهه جهانی ایجاد کردیم. چون دو نگاه قبل برای ما دوستی نگذاشت. رئیس جمهور چین مهامان ما می شود اما رئیس جمهور می رود فرانسه با رئیس جمهور فرانسه دیدار کند. برخی کشورهای همسایه رفته بودند با کدخدا بشسازند اما رابطه خود را از دست دادند. از دیپلماسی متوهمانه به دیپلماسی عزتمندانه رسیدیم.

وی بیان کرد: روز اول بحث کرونا داشتیم که شهید رئیسی به من که عضو ستاد کرونا بودم گفت بررسی کن چجوری جلوی 700 کشته در روز را بگیریم. آنها دنبال آسترازنکای غربی بودند و تنها کشوری که به ما واکسن می داد چین بود که سینوفارم را میداد که شهید رئیسی ظرف چند ماه بساط کرونا را جمع کرد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: با بیشتر کشورها مشکل داشتیم یکی سر گاز مشکل داشتیم. حضور اسرائیل در جمهوری اذربایجان و جنگ ارمنستان و حضور طالبان در افغانستان را داشتیم. روز اولی که آمدیم 8 میلیارد دلار منابع ارز ترجیهی بود و همه را مصرف کرده بودند و فروش ما با 600 هزار بشکه رسیده بود یک جهش یک و نیم میلیون بشکه ای داشتیم و عملیات وعده صادق را داشتیم و آن را قاطعانه انجام دادیم. اینکه دوگانه دیپلماسی و مییدان را برهم زد.

نخبه ها باید شناسایی شوند

قاضی زاده هاشمی متذکر شد: کار به جایی رسیده بود که با خواست برخی کشورها معاون وزیر خارجه را عزل میکردند. ضمن اینکه روابطمان را باید سازنده جلو ببریم دیپلماسی ایثار را داریم و چند کشوری که با ما متحد هستند روابط درست کردیم و طرح ما ایران 700 میلیون نفری است. اگر موشک ما دوهزار کیلومتر برد دارد در زمینه فرهنگی هم باید این کار را انجام د هیم. اقدام بلوچ، عرب، کردف آذریهای ما در دوطرف مرز هستند. ما مراکزی در کشورهای دوست که الان 17 کشور آماده داریم که مسئول انتقال فناوری و غیره هستند. نخبه ها باید شناسایی شوند و در این کشورها فعال شوند. ما باید از موقعیت ژئواستراتژیک ایران استفاده کنیم و دنیا را به خودمان نیازمند کنیم. اینها نمیشود مگر اینکه از ظرفیتهای مردم پای کار بیاوریم تا برای توسعه قدرت استفاده کنیم که برای این امر 10 برنامه داریم.

متقی کارشناس برنامه افزود:پیگیری اهداف سیاست خارجی از 3 طریق می تواند انجام میگیرد در ابتدا از طریق بازیگران اصلی سیاست خارجه در جهان. بر اساس این برنامه ها خداروشکر ما عضو بریکس شده ایم که مهم است. نکته دوم بانک جهانی و صندوق بین المللی پول است که برای برنامه های توسعه ای ما محدودیت دارد. چالش های کهنه و آزار دهنده ای هم داریم. اولین آن چالش تحریم است . که با سیاست آمریکایی و اروپایی مهار ایران پیوند پیدا کرده است.چالش بعدی درباره محیط امنیتی ما است. مسئله گسترش ناتو به حوزه خلیج فارس در دستور کار قرار گرفته و جنگ غزه وجود دارد و از این مسائل بسیار وجود دارد.

وی تاکید کرد:چالش دیگر موضوعاتی است که سیاست خارجه را به سیاست داخلی ما مربوط می دهد. در 3 سال گذشته ما چالش های هویتی داریم. مشکلات در سیستان و شهید هایی که آن جا دادیم را یادمان هست. چه رویکردی برای این چالش های منطقه ای دارید؟

راهبرد آمریکا نسبت به ایران تغییر نمی‌کند 

قاضی زاده هاشمی پاسخ داد بخش اول نحوه ارتباط ما با نهاد های بین المللی است. برای آن که بتوانیم رابطه سازنده ای داشته باشیم باید بازار خود را بزرگ کنیم و مدیریت درستی داشته باشیم. روابطی که مثلا با پاکستان و عراق و و آذربایجان است برای آن است که اول باید با کشورهای همسایه رابطه تولید مشترک ایجاد کنیم. چرا که فرهنگ و اقتصاد مشترک داریم.

وی افزود:در پاکستان برای آن که امنیت داشته باشیم باید با افرادی که همانجا هستند ارتباط داشته باشیم تا امنیت را خودشان ایجاد کنند. یا در مناطق کردستان عراق اگر ارتباط درستی داشته باشیم اتفاقات خوبی میگیریم. باید با ایجاد نشان های مشترک اقتصادی اقدامات خود را انجام دهیم.

در دولت روحانی هشت سال معطل گلابی برجام بودیم 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد:درباره تحریم هم حرف این است. راهبرد آمریکایی ها نسبت به ما تغییر نمی کند و هر کسی که فکر کند آمریکایی ها با مذاکره رویکردشان با ما تغییر می‌دهند متوهم است. آمریکایی ها در عرصه میدان گاهی به قدرت حاج قاسم نیاز داشتند و بار ها از او کمک گرفتند. ما باید کاری کنیم که در روابط بین المللی آن ها به ما نیازمند شوند. ما باید مقتدر باشیم و قدرتنمند بمانیم.دیپلماسی بر اساس قدرت و داد و ستدی که منافع ملی را در آن ذبح نکردیم . این درست است ایران اسلامی آن قدر قدرت بازدارندگی دارد که وارد ایجاد تنش نشود . خصوصا با کشور های همسایه خود . ما باید با همسایه های خود روابط سازنده ایجاد کنیم.ما باید کاری کنیم که اقتصاد منطقه در هم تنیده شود و این تحریم را خنثی می کند. ایران اسلامی همیشه رهبر منطقه بوده است و هیچ کشوری هم نمی تواند با این رهبر رقابت کند و باید ایفای نقش خود را به درستی بنگریم و اجرایی کنیم.

ایزدی کارشناس برنامه در ادامه افزود: در دولت های آقای رفسنجانی و خاتمی نگاه ها به آمریکا بود و قصد با ایجاد رابطه با آن ها بود و در دولت خاتمی به ما گفتند که ایران محور شرارت است؟

در دولت آقای احمدی نژاد هم پروژه رابطه ما به شکست خورد؟ در دولت آقای روحانی نیز 8 سال کشور معطل میوه و گلابی برجام بود و فراموش نمی کنیم چه شکستی را در آن ها سال ها تجربه کردیماما این مشخص است مشکل طرف آمریکایی است و ما به همه تعهدات خود عملی می کنیم.سوال آن است که از داستان ایران و آمریکا چه درسی گرفتید و بر اساس این ساقه چه اقدامی می خواهید انجام دهید؟

قاضی زاده هاشمی پاسخ داد: این موضوع دو روی سکه دارد. طرفی ما هستیم و طرفی هم آمریکایی ها از ابتدای انقلاب عده ای ایجاد بحران میکنند و بعد خودشان آن را حل می کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: جریانی خودشان را دلیل حل مسئله می بینند و هیچ گاه هم نیمیتوانند کاری کنند. از اول انقلاب جریانی برای آن که بتواند در سکوی قدرت باشد بعضی موضوعات را در حوزه های مختلف  دنبال می کند.آن ها با منافع انقلاب اسلامی و ما درگیر هستند. آمریکایی‌ها  ما را به عنوان قدرت پذیرفته اندو باید این جایگاه را حفظ کنیم و مذاکرات را نیز از طریق شخص ثالت حل کنیم . در دوره شهید رئیسی نفت خود را جا به جا کنیم و در کشور های تحت نفوذ آمریکا ارتباط برقرار کردیم.  اکنون آمریکایی ها از گواتمالا سرباز اجیر یم کنند و مجبورند سرباز اجیر کنند و آن ها نسبت به گذشته بسیار ضعیف شدند.

سجاد پور کارشناس برنامه گفت : سوال آن است که چه مقدار در چه حوه هایی در سیاست خارجه ما تغییر ایجاد کنید و مدیریت تداوم را چگونه ادامه می دهید؟ چه چیز هایی را با تداوم در سیاست خارجه می دانید؟چگونه می خواهید ایجاد اجماع کنید چه در خارج دولت و جه در داخل دولت ؟

قاضی زاده هاشمی پاسخ داد:سیاست های اصلی ما مندرج در قانون اساسی ما است و مسئول تدوین این سیاست ها مشخص است و دولت مجری این ها است.اگر دولت ها باور نداشته باشند به این سیاست کاری می کنند که نشان دهند سیاست غلط است.در دولت های گذشته این را دیدیم و خداراشکر آن دولت ها موفق نشدند.دولتی هوشمند است که اهل گفت و گو باشد، شهید امیرعبداللهیان با بدنه وزارت خارجه دولت قبل مخالف است اما بدنه وزارت خارجه اش را تغییری نداد. حتی وزرای خارجه ای که با ایشان مخالف بودند در تشیع ایشان شرکت کردند. 

مقتدایی کارشناس گفت :در دوره قبل شما سیاست واضحی داشتید اما بعد از مناظرات کناره گیری کرد آیا در این دوره تا پایان میمانید؟ موازنه در بین کاندیدا چگونه خواهد بود؟ 

در قله اقتدار سیاست خارجی قرار داریم 

قاضی زاده هاشمی پاسخ داد: من نگاهم به انتخابات تکلیفی است،طبق اگر کسی خود را اصلح ندلند و وارد عرصه شود ملعون است، اینکه ما همه فرزند انقلاب هستیم خیر است اگر این بار بر دوش ما گذاشته شد باید به خدا پناه ببریم گویا روسای جمهور دو سرنوشت بیشتر ندارند یا شهید میشوند یا کارشان به گونه ای دیگر میشود بله افرادی که در یک جبهه هستند باید کار مشارکتی انجام دهند البته این به این معنا نیست که همه به نفع یک نفر کنار بکشند زیرا ممکن نیست حتما آن فرد رای بیاورد. 

ایزدی کارشناس برنامه افزود: این درست است که افرادی در انتخابات از سیاست خارجی برای افزایش سبد رای خود استفاده میکنند و این در تمام دنیا وجود دارد. اینگونه القا شده است که تحریم ها برای کشور مشکل ساز است و مردم باید توجه کنند که چه کسی میتواند اینها را بردارد و اینگونه هم القا میکنند که فقط ما میتوانیم این را انجام دهیم. میگفتند چک برجام را فقط ما میتوانیم نقد کنیم. سوال من این است که چه باید کرد که ریشه ای این موضوع حل شود؟ 

قاضی زاده هاشمی پاسخ داد: ما اقتصاد را به تحریم و نرخ دلار وابسته نکردیم مذاکرات جلو میرفت و با اینکه 210 تحریم نفتی اضافه شد اما نفت ما به فروش میرفت، شهید رییسی موفق شد آرامش کشور را حفظ کند، زمانی بود که تلوزیون مدام رفت و آمد عده ای را در وین نشان میداد ده برابر اینها شهید امیرعبداللهیان با کشورهای مختلف رفت و آمد کرد و نتیجه هم داشت، الان در قله اقتدار سیاست خارجی قرار داریم باید اینها را دید و حفظ کرد.باید برگردیم به زمانی که وزیر خارجه ما مدتها بنشیند در یک کشور خارجی تا بلکه طرف مذاکره کننده راضی به مذاکره شود؟ آیا حقمان است که به آن روزها و به عقب بازگردیم؟ 

سجاد پور کارشناس برنامه ادامه داد: چه برنامه ای دارید که احساس مردم به موقعیت ایران در بین الملل افزایش یابد؟ 

قاضی زاده هاشمی: تصویر ذهنی تا قبل از اتفاقات غزه تصویر مثبتی نبود و رسانه های جهان چندان تصویر مثبتی نداشتند، کره گفت که باید صنعت فرهنگی کره را تغییر دهیم و سرمایه گذاری جدی  انجام دادند و بعد صادرات در دستور کارشان قرار گرفت، ما ابتدا باید رابطه مثبت با کشورهای همسایه ایجاد کنیم. سرمایه گذاری گسترده در فرهنگ جهانی باید داشته باشیم و بتوانیم فناوری های ایرانی را معرفی کنیم.

کاندیدای انتخابات رياست‌جمهوری در پایان گفت: ملت بزرگ ایران اسم دولت من دولت مردم و خانواده است. هیج آرمانی جز رشد وضعیت خانواده ایرانی نداریم. ما نزدیک قله هستیم و برگشت به پایین بی معناست برخی نسخه بدلی به شما تجویز میکنند کمک کنید با اعتماد و همت شما مسیر شهید ریسی به پایان برسد به جوانان اعتماد کنیم تا انشالله این جوانانی که برای شما جان دادند این ماموریت را به پایان خواهند رساند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۵۸ ۰۱ تير ۱۴۰۳
این انگشترهای چیه هر کسی دو سه تا دستش کرده خارجی ها که انگشتر ندارند طوری شده
ناشناس
۱۲:۲۲ ۰۱ تير ۱۴۰۳
انگشتر در فرهنگ ما ایرانی هاست
چقدر خارجی پرستین شما
مرگ بر خارج درود بر ایران
ناشناس
۰۷:۴۵ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
جناب اقای قاضی زاده ایران از کشور دسته دوم و سومم گذشته حتی افغانستان هم مارو هیچی حساب نمیکنه.
vahid
۰۷:۴۲ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
منظورش از قله کدوم قله هست؟اگه قله بدبختی و فلاکت بیشتر هست که بله
ناشناس
۰۶:۳۸ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
برای مردم فرقی نداره چند سال هم معطل شما ها خواهند بود برای مرغ چه عزا وچه عروسی هر دوتاش عزا شده
ناشناس
۰۵:۳۳ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
از خودتان بگید، عهد دقیانوس نیست که هرچی بگید مردم باور کنند، دوره روحانی من 600 هزارتومن اجاره میدادم و توی این سه سال اجاره خونه من رسیده به 7 میلیون تومن... قیمت گوشت و مرغ و کالاهای مصرفی مردم هم که بماند، دوره روحانی خیلی وقته تموم شده، از هنرهای خودتان بگید
ناشناس
۲۳:۳۵ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
دکتر قاضی زاده خیلی با وقار و آرام و مستدل حرف می زنند / زنده باد
زنگ
۲۳:۰۴ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
درودبرشما
ناشناس
۲۲:۰۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
آقای قاضی زاده یه جوری با اعتماد بنفس بسیار بالا صحبت میکنن که انگار قیمت دلار. مسکن مواد غذایی اجاره ، طلا و...... رو نمیدونن شما که بالاترین مقدار تورم رو داشتید ، واقعا عجیبه
ناشناس
۲۱:۵۹ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
ماها دلمون خونه از شماها کاش کسی بود فقط میشنید همین همین یک کلام رو
ناشناس
۲۱:۵۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
رقیب شما برای انتخابات روحانی نیست پس بهتر است برنامه های خودتان را بیان کنید.
ناشناس
۲۱:۲۷ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
خوب که چی، اول از عیب خودتون صحبت کنید بعد از دیگران عیب جویی کنید من خوبم اون بد بود و هست ما طلا دادیم اونها مس دادند ما کباب دادیم اونها نان بیات لطفا از برنامه هاتون حرف بزنید نه از این چیزها.
ناشناس
۲۱:۱۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
حالا دولتی که منتظر برجام نشد چی شد دلار ۳۰ تومن شد ۶۰ تومن
محمودزاده
۲۱:۰۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
یک مملکت را هشت سال علاف برجام کردن بعد ترامپی ظهور کرد و همه چیز را داد به باد فنا
حسنی
۲۰:۵۱ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
خدالعنت کند کسی که ریشه بد حجابی را بعداز انقلاب گذاشته است
ناشناس
۲۰:۵۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
دولت جلوی قاچاق و واردات کالا را بگیرد ساختمان با تراکم بالا را ممنوع کند با فساد اقتصادی و رانت مبارزه کند
ناشناس
۲۰:۴۱ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
چرا از دولت های قبلی مایه می گذارید
ناشناس
۲۰:۳۹ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
تا حالا تمام ریاست جمهوری ما در عمل انتحاری بوده‌اند آخه چرا وقتی زور بیرون آمدن در باتلاق را ندارید شعار میدهید و توی باتلاق میروید
شاه محمد علی بنده
۲۰:۳۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
قاضی فقط شعار میدهد، همین دولتی که سرکار ازش حمایت میکنی و میخای ادامش بدی، چیکار کرد جز تورم سه رقمی
ناشناس
۲۰:۲۳ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
فعلا که دست هزار هستیم و اون ته ته هیچکس محلمون نمیذاره.
ناشناس
۲۰:۱۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
بهمین خاطر چهارم و پنجم و ششم شدیم.
ناشناس
۲۰:۱۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
مسخره است
ناشناس
۲۰:۰۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
اصلا ما نمی خواهیم با آمریکا دعوایی داشته باشیم. تحریم نمی خواهیم، که یک عده به بهانه دور زدن تحریم ها پول پارو کنند. یک عده ناکارآمدی شون رو پشت سر کلمه دشمن پنهان کنند.
ناشناس
۱۹:۴۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
شما تو این چند سال چه گلی به سرمون زدین؟
ناشناس
۱۹:۳۴ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
شما در مجلس نگذاشتید مردم طعم برداشتن تحریم ها را درست بچشن
ناشناس
۱۹:۳۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
شما که سه سال سر کار بودین چی کار کردین
محمد
۱۹:۲۳ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
دولت قبل حاضربود یه کول سواری هم بده تا کشورو نجات بده از مخمصه ولی متاسفانه برخی ها نذاشتن خرابکاری کردن .
سلام برحسین شهید
۱۹:۱۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
آقای قاضی زاده عزیزدرودبرشمابنده ۱۹آذر۶۳به عنوان داوطلب رفتم سربازی ازبدحادثه افتادیم ژاندارمری مرگزآموزش جلدیان بعدتقسیم شدم افتادم منطقه جنگی مهابادبه مدت حدود۱۷ماه.بعدش مارافرستادن منطقه آرام ماکوسال۷۰به بعدبرای محل کارم رفتم سابقه منطقه جنگی راگرفتم.ولی چندوقت پیش رفتم ستادفرماندهی فراجاقسمت ایثارگران که کارت ایثارگری دریافت کنم عنوان گردندبایدبروی آخرین یگان برگه کامپیوتری بیاری رفتم ماکوعنوان کردندکارت ایثارگری فقط کسانیکه سردشت بودندبهشان تعلق می گیری مهابادمنطقه جنگی نبوده منطقه درگیربوده خدایی این کاردرستی
ناشناس
۱۹:۰۷ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
فقط سعید جلیلی
ناشناس
۱۸:۵۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
بیشتر به یک نقاد و مجری شبیه هست تا نامزد انتخابات ، بابا یکی به این بگه قراره از خودت بگی ما میخواهیم بهت رای بدیم چی داری نه اینکه دیگران را نقد کنید !!!!!ای کاش ایشون رو مجری می‌کردید تا سوال و تذکر بده ، یاد دبیران پرورشی میفتم با حرفاش
ناشناس
۱۸:۵۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
شما که منتظر میوه نبودین جز گند زدن به زندگی مردم چکار کردین
ناشناس
۱۸:۴۹ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
شعار ندهید آقای هاشمی. دور قبلی انتخابات هم جنابعالی و بویژه آقای زاکانی همین روش و منش را داشتید که تهش چیزی نبود.
ناشناس
۱۸:۴۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
خجالت هم خوب چیزیه که در مسئولان نیست . وگرنه روزگار ملت این نبود
ناشناس
۱۸:۲۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
از خودتان بگوید از تخریب کار به جایی نمی‌رسی؟ تخریب آنها تخریب آری ملت هست ملت خودشان انتخاب کردند اگرم دوباره انتخاب شوند ملت آنها را انتخاب کردند نه شماها به شماها مربوط نیست
کارآمد خودتان بگوید تخریب نه بازم تکرار کند بازم بگم بگم
ناشناس
۱۸:۱۷ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
کاری با دولت قبل نداشته باشید ملت خودشون انتخاب کردند فقط تریخب دولت قبل به شماها مربوط نیست احترام به آری ملت داشته باشید آری ملت هست که خودشون انتخاب کردند آری میزان ملت هست چطوری که شماها چطوری جرئت دارید می‌گوید تریخب به آری ملت قبل هست اینجا هست که شماها کاربلد نیستی کارآمد نیستی هر چه تریخب به نفع آنها ظریف گفت شماها فقط بلدی شیره بمالید همین طور هست ملت را خانه نشین کردی خدا وکیلی همین هست ملت دانا هست نه شماها همین آقای پور محمدی اسم کسی را نمیاره تریخب کسی نیست اگرم رای نیاورده حرمتش از شماها بیشتر هست خجالت چیزی خوبی هست
ایرانی گرفتار دروغگویان
۱۸:۱۳ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
چرت و پرت ، سه سال نظام حکومت را یک دست کرد نتيجه اش خودت بگو گوشت ، روغن ، سیمان ، مسکن ، آهن شکر ،برنج ، دلار ، آب معدنی ، نوشابه ، پفک ..... چند بود چند شد
ناشناس
۱۷:۵۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
همان میوه ای که شما هم در به در دنبالش هستین!!!
ناشناس
۱۷:۵۴ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
بدون برداشته شدن تحریم و تعامل با دنیا به رشد اقتصادی مطلوب نمی‌رسیم و اگر بخواهیم به این وضعیت ادامه دهیم به خاطر تحریم‌های اروپا و آمریکا مجبوریم به دامان روسیه و چین پناه ببریم
ناشناس
۱۷:۳۹ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
هرچی بود گذشت ارزانی بود وتورم نبود حالا چی؟ شما چکار کردید مگه مسئول نبود تو این سالها چندتا شرکت دارید؟ فقرا چی دارن زحمت شون کجا رفت چی شد شما سیرین کجا خبر از گرسنه دارین حالا هم حرص مقام ریاستدارین
ناشناس
۱۷:۳۹ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
اکثر ملت همون سال اول و دوم رئیسی که بورس رفت بالا دو ملیون اگه چیزی داشتن کشیدن بیرون از بورس و نمی تونن مقابل تورم صبر کنند . واقعا از روحانی به خاطر نابودی مال مردم شکایت بشه . گند کاری روحانی دقیقا همون چیزیه که اصلاح طلبا میخوان تکرار کنند . گند بزنن مال و ثروت و خانواده بقیه رو و عذاب بدن برا همین دیگه نباید تکرار بشن تا زخم های طولانی مدت درست نکنند
ناشناس
۱۷:۲۳ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
رای ما پزشکیان
ناشناس
۱۶:۳۷ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
آقا همش می گویند روحانی این طوری آن طوری هردولتی مزایا و‌معایبی داشته وخواهند داشت چقدر خوبه مصنف باشید واین نامزدها بگویند ما فلان کار دولت که بسیار خوب عمل کرده تکرار می کنیم فلان کار بدش تجربه می گیریم ‌انجام نمی دهیم این که همش دعوا و مثل خرمگس روی کثافت بنشینید نه تنها به خودت آسیب می زنی بلکه به دیگران هم آسیب می زنی
ناشناس
۱۶:۳۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
نه شماها خوبید که طی سه سال نورم رو ۱۰۰۰برابر کردید و اقتصاد و معیشت مردم رو نابود کردید
ناشناس
۱۶:۱۵ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
این کامنت رو جرات درج که ندارید ...!!!ولی اگر روحانی خوب نبود چرا شورای نگهبان دور دوم تاییدش کرد ؟
سامان
۱۶:۰۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
باید یکی از این افراد بپرسه شما برای این مردم چی داشتین؟
دولت های قبل هر اشتباهی داشتن، برای خودشون داشتن و گذشته، این که از تخریب افراد بخواهید رای بگیرین کاملا اشتباهه، مردم به دیدگاه های جدید رای میدن نه به اینکه از اشتباه های دیگران را بازگو کنید.
از برنامه های پیش رو بگین، از چجوری کاهش دادن دلار و طلا بگین، این ها بخشی از زندگی روزمره مردم هست.
ناشناس
۱۷:۳۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
صد در صد حق با شماست اما مصیبت اینه که خیلی از مردم حافظه تاریخی ضعیف دارند و از طرفی افرادی مثل روحانی خوش بیان و قدرت رسانه ای خوب دارند و دوباره خودشون و جا میکنن.
وبا ز دلار ده برابری،خزانه ارزی خالی طبق پاراف جوابیه خود روحانی به نوبخت،ذخایر استراتژیک مثل گندم تقریبا خالی،بدهی پانصد یا ششصد هزار میلیاردی دولت برای دولت بعد،خلق پول بی سابقه در تاریخ پس از انقلاب،برجام بی سر انجام که در حد یک قولنامه املاکی ضمانت اجرا نداشت و زود پاره شد ولی برعکس ما نمی‌توانیم خارج بشیم چون مکانیسم ماشه راه میفته،بورس خلق بدبخت کن،خبر صبح جمعه و دروغ و خنده و کشته شدن تعداد زیادی از فرزندان ایران،تشک خاص و استخر خاص سکه جایزه و ادعای زیادی سر ملت،فساد اقتصادی برادر رئیس جمهوروبرادر معاون اول و بانک مرکزی و...
وکلا مملکتی خراب که شهید رئیسی با تقریبا کار شبانه روزی و بدون تعطیل فقط تونست جلو فرو پاشی را بگیرد وگرنه همچنان تورم و ... بر مردم فشار مضاعف می آورد
محمد
۱۷:۵۹ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
صحبت اینه که همین دولتهای قبلی که شما دوست عزیز، می فرمایید آمدند برنامه زنده و از کارهای نکرده خود تعریف می کنند. کشور را به خاک سیاه نشوندند و الان با پررویی و پوست کلفتی دارند از آن حمایت می کنند. اگر همون موقع اینها محاکمه می شدند الان برنمی گشتند و اینجور صحبت کنند
ناشناس
۱۸:۲۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
نادان این است آری ملت خودشون انتخاب کردند نه تخریب آری به ملت بگویند شماها اشتباه کردی به آنها رأی دادی نه اشتباه نیست شماها اشتباهی
ناشناس
۱۸:۲۱ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
البته مردم هم زیاد به برنامه توجه نمی کنند چکشی چکسر راخراب کرد کدامشان خوش بیان است مناظره ها برای رومن کنی است اینها عقده های چندین ساله است
ناشناس
۱۸:۵۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
دمت گرم آقا سامان عزیز روشنفکر
متاسفانه این جماعت طوری سخن می‌گویند که انگاری کشوررا گل وبلبل کردند این جماعت پررو نمی‌گویند دولت ۱۳ گوشت ۷۰تومنی را۸۰۰تومن کرد نمی‌گویند دارو نایاب هست نمی‌گویند شیرخشک نوزاد نایاب هست نمی‌گویند درعرض سه سال دلار ۲۲تومنی را۷۰ تومن کردیم نمی‌گویند کالاهای اساسی مثل روغن ماست وپنیر ونان را چند ده برابر کردیم همیشه دولت روحانی
من به پزشکیان رای میدهم
ناشناس
۱۹:۵۴ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
حرف حق میزنه نادان میگه دولت قبل هشت سال مملکت معطل کرده
ناشناس
۲۰:۱۳ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
اشاباه دولت روحانی برای خودشون نبود پدر مردم در آوردن
ناشناس
۲۰:۴۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
چوب همون اشتباهات دولت های قبل رو دارین میخورین گندی که زدن حالا حالاها جمع نمیشه پس قبل حرف زدن اول فکر کن افرادی با افکار تو اینارو آوردن سر کار که الانم زبونشون دراز
ناشناس
۲۱:۰۴ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
یعنی چی که هر کاری کردن گذشته

فقط یک نمونه :

وارد نکردن واکسن کرونا در دولت روحانی به بهانه های واهی
میدونید چند صد نفر در روز جان خودشون از دست دادن
میدونید اینها عزیزان خانوادهایی بودن
پدر ، مادر ، فرزند ، برادر و خواهر
خودم طعم تلخ از دست دادن عزیزی رو در دوران کرونا چشیدم و میدونم خانواده هایی که عزیزی از دست دادن چه میکشن

اینکه شما میگی یک کاری کردن و گذشته من واقعا درک نمیکنم

خسارتهایی که به جان و مال و خاک مملکت زدن نه فراموش میشه نه از یاد میره نه جبران میشه

هموطن فرق میکنه کی رئیس جمهور باشه
فرق میکنه چه اندیشه و دانشی داشته باشه
فرق میکنه که آیا به فکر مردم باشه یا نه

گذشته که گذشته نداریم
گذشته فراموش نمیشه

من به کسی رای میدم که ادامه دهنده ی راه شهید رئیسی باشه
که جلوی این کشتار عامدانه و جنایتکارانه کرونایی رو گرفت
جلوی فسادها رو گرفت جلوی ورشکستگی کارخانه ها گرفت مردمی کار کرد و بین مردم بود برای حل مشکلات و در رفع گند کارهای دولتهای گذشته تلاش کرد و جهادی کار میکرد

بله فرق میکنه چه کسی رئیس جمهور باشه
گذشته فراموش نمیشه
ناشناس
۲۲:۴۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
کسی که از تاریخ کشورش درس نگیرد بازم شکست را تجربه می کند
ناشناس
۰۰:۴۳ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
ده بار زدم چاپ نشده نظر ما براه نصیحت تخریب به دولت گذشته تخریب به آرا ملت هست ملت خودشان انتخاب کردند بازم تخریب تکرار کن که به نفع آنها
ناشناس
۱۵:۵۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
جناب قاضی زاده ی هاشمی عزیز، در یک کلمه بطور کوتاه ، مفید و مختصر اعلام نماییم که ((خودتی )).
ناشناس
۱۵:۵۶ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
جناب قاضی زاده ی هاشمی عزیز، لااقل به حرمت خون شهدا ، دروغ نگویید . مگه جنابعالی قول نداده بودید که ۳ روزه بورس را درست خواهید کرد . خب در دولت سیزدهم می توانستید به مرحوم رئیسی راهکار و پیشنهاد درست شدن بورس را ارئه دهید . چرا نسبت به سقوط بورس و اقتصاد کشور بی تفاوت بودید که پرتفوی سهامداران روز به روز ضرر و زیان بیشتری را نشان دهد و به ۹۰ درصد ضرر و زیان برسه ؟!!!!!!!
یا اینکه خودتان را خیلی باهوش و زرنگ فرض کرده یا مردم فهیم را گوش دراز و گوش مخملی می دانید ؟!!!!!!!!!!!
محمد حسین
۱۵:۵۵ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
دست خدا پشت و پناه شما و انقلاب باشه.
ناشناس
۱۲:۴۷ ۰۱ تير ۱۴۰۳
انقلابی ملت هستند که خوراک گوشت کیلوی ۸۰۰هزار دست پنچه نرم می‌کنند
ناشناس
۱۵:۴۱ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
زمان انقلاب 7 ساله بودید و اعلامیه پخش می کردید و در پیروی انقلاب نقش داشتید؟!
ناشناس
۱۵:۳۱ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
به دولت های قبلی چکاردارید الان در حال حاضر تورم داره کمر مردم روخورد می کنه عرصه دارید حل کنید ضمانت نامه بانکی بدید بیایید وسط
ناشناس
۱۵:۳۰ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
در ایران مشکل ریاست جمهوری نیست چون رئیس جمهور کاره ای نیست در ایران حکومت افراط گرایی حاکم است که از دین و مردم سواستفاده می کند و پدر مردم را در آورده تا این حکومت باشه ایران عقب افتاده است و مردم معیشت خوبی ندارند
ناشناس
۱۵:۲۳ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
دنبال اینن اقای اسدی رو با یه ایمیل هیلاری کلینتون جاسوسش کنن و اعدامش کنن کجای کاری شاید نوری رو هم اعدام کنند
ناشناس
۱۵:۱۵ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
نامزد محترم آقای سعیدجلیلی برنامتون برای جوانی جمعیت چیست
ناشناس
۱۴:۵۸ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
کشور ما به یک رئیس جمهور جوان، متدین، انقلابی پاکدست مثل دکتر قاضی زاده هاشمی نیاز داره که راه شهید جمهور رو ادامه بده.
ناشناس
۱۲:۵۰ ۰۱ تير ۱۴۰۳
ای خدا نکنه که گوشت کیلوی ۱/۵ توی صف پيدا نشه