جمالیان در مراسم تجلیل از اهداکنندگان برتر خون گفت: سال گذشته ۵۰ هزار نفر خون اهدا کردند، ۱۲۰ هزار محصول تولید شد و ۱۰۰ درصد نیاز بیمارستانی توسط انتقال خون تأمین شد.
او افزود: حدود ۱۰ تا ۱۵ زنان در اهدای خون مشارکت دارند اما باور غلط است که بانوان با کم خونی نمیتوانند خون اهدا کنند، در حالی که این تصور صحیح نیست.
دیگر نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی هم گفت: استان مرکزی در کریدور شمال به جنوب کشور قرار گرفته و همین موضوع منجر به ایجاد فرصتهایی خوب و همچنین از دست رفتن فرصتهایی دیگر میشود.
ابراهیمی افزود: استان مرکزی جزء استانهایی است که بیشترین ترددهای بین راهی و بیشترین بار ترافیکی را در کشور دارد که منجر به بالا رفتن آمار تصادفات و احتیاج بیشتر به امکانات بهداشتی، درمانی و خونی شده است.
او ادامه داد: جایگاه استان نباید در دهک سوم تخصیص و ابلاغ اعتبارات و طرحهای ملی باشد، ۸۰ تا ۸۵ درصد اعتبارات به صورت ملی است و همه مدیران استان به خصوص مدیران بهداشت و درمان و انتقال خون وظیفه دارند پیگیر اعتبارات ملی از مسئولین کشوری باشند.
نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم گفت: اهداء کنندگان خون مظهر سخاوت در زمین هستند، جایگاه بالایی دارند و ارزش کار آنها نیز بسیار است.
مدیرکل انتقال خون استان هم با اشاره به اینکه از ۵۰ اهداکننده خون تجلیل شد، گفت: ۵۰ هزار اهداکننده خون در استان هستند که با اهدای خون خود سبب کمک به همنوعان خود و تأمین خون مورد احتیاج بیمارستانهای استان شدند.
ظهیری افزود: میانگین ذخیره خونی در سه سال گذشته از ۴ روز به ۱۲ روز رسیده، تمامی بیمارستانهای استان به بانک خونی مجهز شدند و دو سال متوالی اداره کل انتقال خون استان رتبه اول کشور را کسب کرد.