سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جلیلی:

حداقل ۱۱ سال روی شعارمان کار کردیم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: شعار ما حاصل یک ماه اخیر نیست و یازده سال روی آن کار شده است.

سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ صبح امروز در نشست جمعی از کارآفرینان، تولیدکنندگان و اهالی صنعت کشور بیان کرد: در ۸ سال گذشته بیش از ۳۰ دیدار و جلسه با اهالی صنعت کشور داشته‌ام؛ اگر بگویم ده‌ها کتاب در این زمینه که می‌توانست من را با این قبیل مشکلات بیشتر آشنا کند مطالعه کرده‌ام اغراق نیست.

وی افزود: برخی مشکلات صنعتی ریشه قدیمی دارد که لازم است به‌صورت ویژه برای آن کار شود؛ مطالعات و پیشنهادات ما به دولت‌های مختلف در این زمینه سالیان سال است انجام که شده و منحصر به دولت شهید رئیسی هم نیست. به لحاظ روش شناسی، اینکه ما بیاییم و صرفاً برخی مشکلات را مطرح کنیم هنر نیست. اگر می‌خواهیم مشکلات خصوصی‌سازی را برطرف کنیم باید ظرفیت‌ها را شناسایی کنیم؛ البته ضعف‌هایی در بخش خصوصی وجود دارد که خود این موضوع باعث جلوگیری از تسهیل کار شده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: کشور نقشه‌ی راه می‌خواهد؛ یعنی باید دانست که دقیقا مشکل کجاست تا بتوان آن را حل کرد. اینکه برخی اوقات کلی‌گویی انجام می‌شود نشان از آن دارد که عزمی برای حل مشکل وجود ندارد؛ باید از دیگران با هر سلیقه‌ای مشورت گرفت تا به مشکلات و راه‌حل‌ها آگاه‌تر شد. دولت به‌عنوان مبنای حل مشکلات باید انسجام داشته باشد؛ اگر ایرادی از کاری گرفته می‌شود باید به نیت حل آن مشکل باشد؛ انسجام دولت یعنی تمام ارکان آن خود را در مرتفع‌سازی مشکلات به‌صورت متفق‌القول سهیم بدانند.

جلیلی با بیان اینکه شعار دولت‌ در انتخابات باید چکیده برنامه چهار ساله آن باشد، خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که حرف شما چیست و مطمئن باشند که به آن عمل می‌کنید؛ شعار ما نیز حاصل یک ماه اخیر نیست، حداقل یازده سال بر روی آن کار شده است. باید ظرفیت‌های منابع طبیعی و نیروی انسانی کشور به‌درستی شناسایی شود؛ اگر می‌گوییم یک جهان فرصت، باید ثمره آن یک ایران جهش باشد؛ باید اشکالات ساختاری دولت برطرف شود؛ این کاستی‌ها نیز باید از قبل بررسی شده باشد؛ قبلا هم گفته‌ام، کار ما از فردای انتخابات شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: شروع کار برنامه هفتم همزمان با شروع دولت چهاردهم خواهد بود؛ یعنی یک راه مشخصی وجود دارد؛ البته ما نمی‌گوییم برنامه هفتم کامل است، اما در کل آن را مناسب می‌بینیم. نتیجه رشد منفی در دولت یازدهم و دوازدهم، عدم اتفاق نظر مجلس و دولت در برنامه ششم است؛ تنها برنامه‌ای که توسط مجلس نوشته شد برنامه ششم بود که دولت وقت نیز آن را قبول نداشت.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: امروزه در بزنگاه تاریخی قرار داریم؛ ما در مباحث علمی عقب‌ماندگی نداریم و باید از این امتیاز در جهت رشد استفاده کنیم. انضباط مالی نیز در رشد تولید بسیار مؤثر است، اگر این انضباط وجود نداشته باشد اولین ضربه را تولیدکننده می‌خورد؛ اگر شما می‌گویید که می‌خواهم اقتصاد دولت فعال باشد، راه آن فعالیت و پیشرفت ریال و کاهش تولید پول است. بانک‌ها نیز تسهیلات را اول به نهادهای همکار خود و سپس به مشتری‌های تراز اول اختصاص می‌دهند و وقتی کار به تولیدکننده می‌رسد از نداشتن بودجه دم می‌زنند؛ دولت بنده به‌صورت جدی به اصلاح قانون نظام بانکی خواهد پرداخت؛ این اصلاح، ضامن رشد تولید و اقتصاد کشور خواهد بود.

جلیلی خاطر نشان کرد: هدف ما ایجاد بستر ایفای نقش تمام مردم در حکمرانی جامعه است؛ اگر ما برای ظرفیت‌های مردمی خود برنامه‌ریزی کنیم، می‌توانیم جهش اقتصادی ایجاد کنیم. احیای کارخانه هپکو و آذراب جزو همین قبیل اقدامات دولت شهید رئیسی بود. باید میدان را شناخت، اگر رقیب و رفیق‌مان را نشناسیم زمین خواهیم خورد؛ عده‌ای می‌گفتند با گفتگو می‌شود همه مشکلات را حل کرد، ما نمی‌گوییم نمی‌شود، اما اگر طرف مقابل خلف وعده کرد چه؟ جواب این است که نباید کشور را معطل آن‌ها نگه داشت.

وی در پایان گفت: آمریکایی‌ها پس از خلف وعده برجام می‌گفتند که هیچ‌کس نباید از ایران نفت بخرد؛ من همان موقع نامه‌ای به دولت وقت نوشتم که شما از این راه‌ها می‌توانید نفت را به هر میزان که می‌خواهید بفروشید که به آن توجهی نشد.

جلیلی هم‌چنین شب گذشته در دیدار با جمعی از هنرمندان بیان کرد: من معتقدم فرهنگ هنر و اندیشه ما بیشترین فرصت را برای ما ایجاد می‌کند؛ قدرت‌ها و موفقیت‌های ما به‌واسطه فرهنگ شکل گرفته است؛ در دفاع مقدس موفقیت ما به پشتوانه فرهنگ‌مان رقم خورد.

وی در پاسخ به سوالی درباره علت حضورش در عرصه انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: ما یک فرصت تاریخی و تمدنی داریم که بی‌نظیر است؛ یکی از ماموریت‌های ما این است که از این فرصت استفاده کنیم. تمدن چگونه شکل می‌گیرد؟ وقتی که یک فکر امتداد پیدا کند و وارد عرصه عمل شود. اندیشه دکارت وارد عرصه عمل شد و تمدن غرب شکل گرفت. کار امام این بود که اندیشه اسلامی را امتداد داد. این تمدن سازی، می‌تواند آن کامیابی و نیک فرجامی در دنیا و آخرت را برای یک جامعه داشته باشد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: باید بدانیم که چه زمانی می‌توانیم از فرهنگ و هنر به بهترین شکل استفاده کنیم؟ وقتی که اندیشه و هدفی که می‌خواهیم به آن برسیم را به درستی بشناسیم. رساندن اندیشه به هدف، نیاز به هنر دارد؛ ویژگی هنر این است که می‌تواند یک مفهوم را به بهترین شکل منتقل کند. چیزی که با سخنرانی در دو ساعت منتقل می‌شود را می‌توان در یک کاریکاتور نشان داد.

جلیلی اظهار داشت: اگر دولتی این را نفهمد، نمی‌تواند آن قدرت و استعدادها را به حرکت درآورد. حکومت باید دست هنرمند را بگیرد و از او کمک بخواهد. اگر عرصه هنر استفاده نشود، در جهت عکس از آن استفاده می‌شود.

وی عنوان کرد: چه کسانی می‌توانند عرصه هنر را مدیریت کنند؟ ما به مدیری در عرصه هنر نیاز داریم که با عمق راهبردی این عرصه را بفهمد. مدیری که اگر خودش خلاق و تولیدکننده‌ی فرهنگ و هنر نباشد، ولی حداقل مصرف‌کننده‌ی حرفه‌ای این عرصه باشد تا بتواند عرصه هنر را جهت دهد. اگر عرصه هنر فعال شود جامعه در یک مسیر صحیح حرکت می‌کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: یک جهان فرصت در صورتی می‌تواند نتیجه‌اش یک ایران جهش شود که به هنر پرداخته شود. چرا در سال‌های اول انقلاب جهش‌هایی در عرصه‌های مختلف شکل گرفت و حرکت کرد؟ به‌خاطر هنربود، هر کسی که منتخب مردم شد، مردم باید او را کمک کنند تا این عرصه نادیده گرفته نشود.

جلیلی گفت: ماشین دولت و کل جامعه به هنر نیاز دارد تا به حرکت درآید؛ دولت چهاردهم در اجرای برنامه هفتم باید 8 درصد رشد اقتصادی را حاصل کند. در دولت قبل رشد اقتصادی تقریباً صفر بوده است. چگونه می‌توان این رشد را ایجاد کرد؟ یک بخش این است که باید تمام ظرفیت‌های کشور را به حرکت درآورد و با استفاده درست و صحیح و به‌موقع از هنر با کمک مدیرانی که فهم این موضوعات را دارند بتوانیم با ظرفیت هنر هم دولت و هم تمام استعدادها را به حرکت وادار کنیم.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۴۵ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
این آقایون کاندیداتوری ریاست جمهوری هرکدام رای اوردن فقط خدا ومردم را فراموش نکنند
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
11 سال طول کشید روی شعارتون کارکنید صد سال هم طول می کشید تا شعارتان عملی کنید بی خیال
ناشناس
۱۶:۰۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
خخخخخخ
ناشناس
۱۶:۰۳ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
آقای جلیلی سلام.
معلمان مهرآفرین (حدود ۷۰ هزار نفر از معلمان شاغل در مدارس) که جزو نیرو‌های پیمانی وزارت آموزش و پرورش هستند، حدود یک دهه است در انتظار تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود هستند چرا عملا کاری از سوی دولت و مجلس صورت نمیگیره؟
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
کلا چهل ساله دارید شعار میدید .
ناشناس
۱۵:۳۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
انشاالله آقای جلیلی شما خادم مردم بشید و کم و کاستی ها رو بلطف خدا برطرف کنید
ناشناس
۱۵:۳۳ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
شعار و تخیل و هوش مصنوعی ... سواد علمی واسه چیه
ناشناس
۱۵:۱۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
نزدیکترین گزینه به اهداف عملگرا در گفتمان آقای جلیلی دیده میشود . با انتخاب درست نباید اجازه دهیم دولتهای شعارمدار 11 و 12 دوباره تکرار شود .
ناشناس
۱۵:۱۶ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
شما رفتی مذاکره کنی ۵۰ تا تحریم شد ۵۰۰ تا تحریم نابود کننده
الان رئیس جمهور بشی فشار رو مردم چند برابر میشه
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
جلیلی جون فقط ۱۱ سال عمرخودت را صرف شعار کردی همه معتقدند که فقط شعار بلدی
ناشناس
۱۵:۰۲ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
با اون مشاوران نابغه‌ای که شما دارید، چهل سال دیگه هم کار کنید به هیچ جا نمی‌رسید.
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
لطفا یکی توضیح بفرمایید فکر کردن و شعار ساختنتون 11 سال طول میکشه اونوقت عمل کردن به این شعار چند سال طول میکشه؟ ای خدا تا کی
ناشناس
۱۴:۵۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
جناب جلیلی شما با صحبت هاتون در. مورد بورس کلا از دور خارج شدی و دیگه رای نمیاری وقتی میگی اولویتم بورس نیست یعنی خدا حافظ البته که پزشکیان لیاقتشون بیشتره
ناشناس
۱۴:۵۴ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
جلیلی کد ۴۴ شهید رئیسی هم کد ۴۴ بود
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
فقط جلیلی
ناشناس
۱۷:۴۴ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
قیافه اش مورد اعتماد بنظر میاد
فکر کنم دنبال روی رییس جمهور شهید خدمت خواهند بود
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
آفرین رای ما جلیلی
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
بنظر من .ایشان از همه کاندیدا بهتره مشکلات را درک کردند و راه حل داره .شخصی هست که در انرژی اتمی کوتاه نیامد .و برکنار شد .بهترین گزینه برای ادامه راه رییس جمهور شهید خدمت هستند .با تحقیق و تفحص خودتان در مورد ایشان .اگر به نتیجه ای رسیدید .به ایشان رای دهید
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
شعار شعار شعار
فقط عمل فقط عمل ففقط عمل
عمار .
۱۳:۴۵ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
به نام خداوند جان و خرد : احسنت مطمئن جنابعالی بر کرسی ریاست جمهوری محترم ایران اسلامی به زودی خواهید نشست جمیع اقشار ضعیف بینوایان محرومان فقیران مسکینان بیکاران بیچارگان درماندگان مستضعفین به دکتر استاد سعید جلیلی رای می دهند چرا که تنها کسی که می تواند کمک یاریشان رساند از فقر فلاکت زدگی نجات یابند دکتر استاد سعید جلیلی است کمر مردم زیر بار گرانی فقر فلاکت زدگی نداری شکسته شده . التماس دعا و صلوات .
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
اللهم صل علی محمد وال محمد
ناشناس
۱۵:۳۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
فقط آقای جلیلی
مجتبی
۱۳:۳۴ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
مردم شعار نمی خواهند ،کار می خواهند
ناشناس
۱۴:۰۴ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
مردم همون کارگر زحمتکشی هست که الان میگه بعد رئیسی به جلیلی رای میدم چرا؟ چون از بیکاری نجاتشون داد
ناشناس
۱۴:۲۷ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
اولا رئیسی چند هزار کارگر ا نجات داد؟نرخ بیکاری بالای ۱۲میلیون نفر حالا ۱۰۰نفررفتند سرکار تعمیم به کل کارگران هست؟چندصدهزار مثل بی بی گل آن پیرزن لرهستند که داخل کپر زندگی می‌کنند آیا برای یک بی بی گل خانه ساختن یعنی اون چندصدهزار بی خانمان متنعم شدند
من کارگر بااین وضعیتی که دولت سیزدهم درست کرد رای من به پزشکیان هست
ناشناس
۱۶:۰۲ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
در جواب۱۴:۲۷
اگه کمی بی طرف باشی و سرچی ساده کنی متوجه میشی که شهید رئیسی چه خدماتی بزرگ رو برای کارگران و زحمتکشان در کارخانجات و شرکت‌ها انجام داد و الکی نبود که تمام دنیا پیشرفت اقتصاد کشور را در دنیا جار زدن. برین از کارخانجات و شرکت‌هایی رو که دولت‌های قبل بخصوص دولت روحانی آنهارا تبدیل به مخروبه کرده بود و هزاران کارگر رو اخراج و شرکت‌ها بدلیل نبود بودجه تعطیل شده بودن رو مطالعه کنین
ناشناس
۱۷:۲۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
خانه ساختن برای بی بی گل در حد کار یک خیر هست نه ریاست جمهوری
ریاست جمهوری باید موانع بردارد و پشتیبانی و حمایت بکند که میلیونها ایرانی بتوانند خودشان خانه بسازن