سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۴ تیم دامپزشکی مهاباد بر ذبح دام‌ها در عید قربان نظارت می‌کنند

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: ۴ تیم ثابت و سیار نظارتی این شبکه برای اطمینان از سالم بودن دام‌های قربانی و نحوه ذبح دام در عید سعید قربان نظارت کرده و خدمات رایگان در این خصوص ارائه می‌دهند.

عباس آغاز رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد با اشاره به نظارت ۴ تیم دامپزشکی بر ذبح دام‌ها در عید قربان، گفت: این اقدام شبکه دامپزشکی به منظور تضمین سلامت مصرف‌کنندگان گوشت قرمز و پایش‌های دام به لحاظ شناسایی احتمالی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و ارائه خدمات به شهروندان در روز عید قربان اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: یک گروه ثابت در محل کشتارگاه دام و شبکه دامپزشکی و سه گروه سیار شامل ۱۰ نفر بازرس عملیات نظارت و بازرسی لاشه‌های کشتاری را در سطح شهرستان مهاباد انجام خواهد داد.

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد با بیان اینکه در روز عید قربان کشتارگاه مهاباد نیز کار ذبح دام‌های قربان را با حضور ناظران شرعی و بهداشتی انجام می‌دهد، اظهار کرد: شهروندان در صورت امکان دام‌های قربانی خود را برای ذبح به کشتارگاه منتقل کنند تا علاوه بر نظارت گروه‌های دامپزشکی، خیّران گوشت سالم و بدون آلودگی را بین نیازمندان توزیع کنند.

وی ادامه داد: شهروندان در صورت تمایل برای نظارت و ذبح بهداشتی و شرعی دام‌ها و کسب اطلاعات بیشتر از ساعت هشت تا ۱۸ روز عید سعید قربان با شماره تلفن‌های ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ تماس بگیرند.

آغاز از شهروندان خواست در روز عید قربان با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، دستورالعمل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، دستکش و فاصله اجتماعی را رعایت کنند و گوشت دام ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای مناسب در درون یخچال قرار دهند.

وی تاکید کرد: شهروندان باید از مصرف گوشت تازه خودداری کنند و گوشت و آلایش تازه قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری شود و از مصرف جگر خام یا نیم پز اکیدا خودداری شود و جگر قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.