سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شروط مهم انتخاب رئیس جمهور

یک فعال سیاسی گفت: ولایت‌مداری و ولایت‌پذیری شرط مهم در انتخاب رئیس جمهور است.

حمیدرضا بسیج در خصوص ویژگی‌های رئیس جمهور اصلح، اظهار کرد: از جنبه درجات و مراتب رئیس جمهور دومین شخصیت و اولین شخصیت اجرایی کشور است، زیرا مباحث بودجه، استخدام‌ها، انتصاب استانداران، فرمانداران، وزرا و مباحث عمرانی، حقوق و دستمزد، تعیین قیمت‌های مربوط به مواد خوراکی، صادرات، واردات، ارز و دلار همه و همه به نوعی زیرنظر رئیس جمهور و قوای دیگر انجام می‌شود.

وی افزود: ضرورت انتخاب شخصیت اصلح بسیار مشخص و واضح است، صرفنظر از مسائلی که ممکن است عده‌ای بیان کنند، حتی شایعات، شبهات و تبلیغات منفی صورت گیرد، اما باید دانست که رئیس جمهور مهم‌ترین نقش اجرایی را در کشور دارد و سابقه تاریخی ما هم در کشور ثابت کرده که هرگاه رئیس جمهوری با ویژگی‌های مطلوب بر سر کار آمده است، همچون شهید جمهور مملکت به سامان رسید و زیرساخت‌ها در حال تکمیل شدن است.

بسیج گفت: افراد برای انتخاب رئیس جمهور قوی که بتواند کشور را رو به جلو حرکت دهد اولین گام صرفنظر از مسائل جناحی، توجه به ویژگی دین‌داری و دست پاکی خود و اطرافیان است، یعنی همچون شهید جمهور که با جمع عجین و از نزدیک مسائل را حل می‌کرد مردمی باشد.

رئیس بسیج اساتید استان تصریح کرد: فردی که به امور زیربنایی توجه داشته باشد، براساس آن می‌تواند روبنا‌ها را اصلاح کند، بنابراین کسی که می‌خواهد زیربنا‌ها را اصلاح کند اگر شعار‌های ظاهری بدهد، قطعاً شاهد معضلات در جامعه خواهیم بود.

بسیج ولایت‌پذیری را از دیگر ویژگی‌ها در انتخاب رئیس جمهور برشمرد و بیان کرد: همراهی و همرازی با ولی‌فقیه جامعه ضروری است به دلیل اینکه مشاوره‌های فراوان، نقش و جایگاه معنوی، سیاسی و معرفتی مسائل را رصد و به دولت‌ها گوشزد می‌کند.

بسیج بیان کرد: سابقه کاری افراد باید مدنظر قرار گیرد، یعنی مواضعی که افراد داشته می‌تواند نشانگر افکار و شخصیت آنها باشد، بنابراین بهتر است مردم، فرد اصلح را رصد کنند، کما اینکه موضع‌گیری‌ها و افکار آنها پیش از نامزدی انتخابات بررسی شود.

این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه کسی که نامزد انتخابات می‌شود باید واقف به مباحث و مشکلات جامعه باشد، تصریح کرد: باید نامزد انتخابات مسائل کشور را بشناسد و از آنها مطلع باشد که قطعاً بهتر می‌تواند آنها را حل کند.

بسیج با اشاره به شجاعت شخصی فرد، بیان کرد: رئیس جمهور باید در مقابل تهدیدات دشمن شجاع باشد، برای شهید رئیسی این ترس معنا نداشت، به طوری‌که در سازمان ملل به صورت علنی و رسمی از شهید سلیمانی دفاع کرد و عکس ایشان را بالا برد که این موضوع اثرات مطلوبی برجای گذاشت.

وی در پایان با اشاره به ضرورت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری، خاطرنشان کرد: باتوجه به حضور رییس جمهور در میان مجامع بین‌الملل، مشارکت حداکثری می‌تواند پشتوانه قوی به شمار رود، در حقیقت مهم است رئیس جمهور با رای و پشتوانه بیشتری انتخاب شود، زیرا قدرت چانه‌زنی بیشتری در مذاکرات، مباحثات، تجارت، صادرات و واردات خواهد داشت، بنابراین مردم با هر عقیده و سلیقه‌ای اگر به فکر اقتصاد خود باشند باید بدانند هر چه مشارکت بیشتر باشد در اصلاح اقتصاد جامعه تاثیرگذارتر است.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.