سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توضیح وزارت کشور درباره لزوم استعفای داوطلبان ریاست‌جمهوری

سخنگوی ستاد انتخابات کشور موارد موردنیاز برای استعفای نامزد‌های انتخاباتی را تشریح کرد.

محسن اسلامی با بیان اینکه در دو ماده قانون انتخابات ریاست جمهوری بر لزوم استعفای داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری تأکید شده است، گفت: ماده ۳۷ این قانون اظهار دارد که «کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری به صورت اجرا و یا نظارت دارند، در صورتی می‌توانند داوطلب شوند که قبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده و در آن سمت شاغل نباشند.»

اسلامی در تشریح این ماده از قانون تصریح کرد: این ماده شامل مجموعه وزارت کشور، شورای نگهبان، مجریان، ناظران، استانداران، فرمانداران و بخشداران است که باید قبل از داوطلبی در انتخابات ریاست جمهوری از سمت خود استعفا دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به دیگر ماده قانونی در این زمینه، اظهار داشت: تبصره ۳ ماده ۳۱ قانون انتخابات ریاست جمهوری نیز در این خصوص می‌گوید که «هیچ یک از اعضای هیأت اجرایی مرکزی انتخابات نباید نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند.» اعضای هیأت اجرایی مرکزی شامل وزیر کشور، یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با انتخاب مجلس، دادستان کل کشور، وزیر اطلاعات و تعداد ۷ نفر از شخصیت‌های دینی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بعنوان معتمدان مردمی هستند.

وی ادامه داد: ۷ نفر از معتمدان مردمی شامل حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، کامران دانشجو، محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، یحیی آل اسحاق نماینده اتاق بازرگانی، سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد، سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی و محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

دبیر ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه آموزش فرمانداران برای انتخابات ریاست جمهوری از صبح فردا آغاز می‌شود، گفت: آموزش فرایند‌های اجرایی و حقوقی به صورت وبیناری خواهد بود و فرمانداران به صورت گروه گروه در این جلسات حضور پیدا خواهند کرد.

دومین جلسه هیأت مرکزی انتخابات فردا به ریاست وزیر کشور برگزار می‌شود

اسلامی گفت: دومین جلسه هیأت مرکزی انتخابات نیز فردا به ریاست وزیر کشور برگزار می‌شود. در این جلسه ۲ گزارش ارائه خواهد شد که یکی از سوی ستاد انتخابات است و به موضوع فرایند انتخاباتی می‌پردازد. دومین گزارش نیز از رئیس سازمان صداوسیما خواهد بود که درباره موضوعات تبلیغات خواهد بود.

وی تأکید کرد: همچنین کمیسیون بررسی تبلیغات نیز فردا برگزار خواهد شد که معاون سیاسی سازمان صداوسیما گزارشی ارائه خواهد داد.

انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در ۸ تیر ۱۴۰۳ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۲ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
اول استعفا میدن بعدا اگه قبول نشدن بر میگردن سر پست خودشون
علیرضا
۰۹:۰۹ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
الان من درست متوجه نشدم لطفا یک خبرنگار واضح و روشن از مسولین امر بپرسن که آیا وزرا و رییس مجلس و عضو هییت رییسه باید استعفا بدهند یا نه ؟؟؟؟ وزیر کشور را متوجه شدیم ولی برای بقیه هیچ توضیحی ندادن .
ناشناس
۰۷:۴۸ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
استفاع باید غیر قابل برگشت باشد نه تشریفاتی
ناشناس
۰۷:۳۵ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
خودتان بازبان خوش استعفا بدید
ناشناس
۰۵:۵۰ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
نماینده ی اتاق بازرگانی جز معتمدان مردمیه؟!
ناشناس
۰۱:۵۷ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
یکی که مد نظرتون اعلام کنید بره سرکار..این همه هم به کشور هزینه و داستان تحمیل نکنید..از پیش تعیین شده کیه بگید خلاص
ناشناس
۰۱:۲۳ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
هیچ کدام شرایط ریاست جمهوری ندارن.
ناشناس
۰۰:۵۸ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
رئیس جمهور شهید همتا نداشت
ناشناس
۰۰:۵۳ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
شایعه هست هر کی با خیال راحت بیاد پست زیاده به وسی نمیدن چرخشی بین خود و خانوادهها تقسیم میکنن ازدواجها تو هم هست که پستها نابود نشه
ناشناس
۰۰:۱۱ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
روح شهید خدمت شاد
ناشناس
۲۳:۲۶ ۱۹ خرداد ۱۴۰۳
رئیس جمهور و تعداد آرا از قبل مشخص شده
ناشناس
۱۸:۳۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۳
نقشه اینه که، همه استعفا بدن، وفقط دونفر مورد نظر رابگذارند
ناشناس
۲۲:۴۴ ۱۹ خرداد ۱۴۰۳
پرفسور منظورش استعفا موقت از سمتیه که الان دارن درآن کار می‌کنند.
ناشناس
۰۶:۱۳ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
و شاید یک نفر