سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید‏‎؛

مجرینو، بستری برای جذب مجریان جوان در ‌تلویزیون

برنامه استعدادیابی مجرینو با فراهم کردن بستری مناسب برای نوجوان‌های علاقه‌مند به حرفه اجرا و گویندگیدر تلویزیون برنامه‌ریزی شده است.

مسابقه مجری نو با هدف استعدادیابی و معرفی مجریان جوان برای اجرا در تلویزیون با حضور چهره های شاخصی مانند گیتی خامنه، عبدالرضا امیراحمدی و امیرحسین خرمشاهی بعنوان داوران و اجرای سعید شیخ زاده قرار است به زودی از شبکه امید سیما پخش شود.

در این مسابقه کشوری نوجوانان و جوانان مستعد حوزه اجرا پس از داوری اولیه آثار به مرحله مقدماتی راه یافته و پس از چالش های متنوع نفرات برتر به نیمه نهایی و فینال خواهند رسید. گفته شده است که نفرات برتر این مسابقه بزرگ فرصت اجرا در شبکه امید را بدست می آورند. همچنین تهیه کنندگی این برنامه به عهده سعید شهبازی است و قرار است این برنامه به زودی روی آنتن شبکه امید رود.

جذب رسمی در صدا و سیما، هدیه شبکه امید به برگزیدگان مجرینو 

سعید شهبازی تهیه‌کننده برنامه مجرینو گفت: برنامه مجرینو برای نوجوان‌هایی که به عرصه اجرا، گویندگی و به ویژه اجرای تلویزیونی علاقه‌دارند برنامه ریزی شده است. لذا سوال بسیاری از نوجوان‌های ما این است که چگونه می‌توانند وارد این عرصه‌ها شوند. به هرحال شاید مسیر و آزمون استخدامی مشخصی در این عرصه نداریم و حالا از طریق مختلف و راه‌هایی که شفاف نبوده و بچه‌ها نمی‌دانند از چه طریقی می‌توانند وارد این عرصه شوند و به فعالیت بپردازند. از این رو ما تصمیم گرفتیم در شبکه امید صدا و سیما با یک حرکت شفاف و کاملا عادلانه برای همه جوانان علاقه‌مند در این حوزه برنامه‌ای را پیش ببریم. 

وی ادامه داد: در فراخوانی که منتشر کردیم ۶۰۰ نفر از تمام استان‌های کشور شرکت کردند، فیلم‌هایی از اجراهای خود منتشر کردند، در نتیجه ۱۵۰ نفر برای راستی آزمایی دعوت شدند. از این تعداد ۴۸ نفر به مسابقه مجرینو راه پیدا کردند و اکنون درحال ضبط هستیم که ۲۴ نفر خانم و ۲۴ نفر آقا درحال رقابت با یکدیگر هستند. در هر مرحله سه شرکت کننده داریم که بهترین نفر مستقیما به مرحله بعد راه پیدا خواهد کرد و این رقابت تا مرحله فینال ادامه دارد و در نتیجه یک مجری آقا و یک مجری خانم خواهیم داشت که این عزیزان مجریان شبکه امید سیما خواهند شد‌. هدیه شبکه امید سیما به برگزیدگان مجرینو این است که اگر این عزیزان به طور شفاف و عادلانه عمل کنند به طور رسمی مجری صداوسیما خواهند شد.

وی در پاسخ به این سوال که چه شد تهیه‌کننده مجرینو شدید؟ بیان کرد: به هرحال توفیق مجری رسانه ملی را داشتم و قبلا تهیه‌کننده بوده‌ام این اتفاق برایم جالب بود. زیرا خودم مسیر سختی را برای مجری شدن در صداوسیما طی کردم. شاید بیش از ده سال تلاش و پیگیری و دوره‌های مختلف را پشت سر گذاشتم متاسفانه برخی از این دوره‌ها نه حرفه‌ای و نه مستند هستند و تنها برای کسب درآمد برای برخی از عزیزان برگزار می‌شوند. لذا تصمیم گرفتیم مسیری را آغاز کنیم که ان‌شاءالله مسیر درستی برای آغاز باشد. 

شهبازی در خصوص دریافت هزینه از شرکت کنندگان مجرینو گفت: به هیچ عنوان هزینه‌ای از شرکت کنندگان دریافت نکردیم و برنامه کامل و تماما به زور رایگان برگزار شد‌. نه تنها هزینه‌ای دریافت نکردیم بلکه بچه‌هایی که تمام این مدت چه برای راستی آزمایی و چه میهمان برنامه بودند اسکان و پذیرایی کامل در اختیارشان گذاشته شد. حتی یک ریال هزینه گرفته نشده است. در طول راستی آزمایی تا مسابقه اصلی حدود یک ماه زمان فاصله بود و دوره‌های رایگان با بهترین اساتید سازمان دکتر امیرحسین خرمشاهی، عبدالرضا امیر احمدی، محمود کریمی، وحید رونقی، زهره سادات هاشمی و خیلی دیگر از عزیزان به طور رایگان و برخط و آنلاین برای بچه‌ها تشکیل شد و همه این موارد رایگان است و نه‌تنها هزینه‌ای نمی‌گیریم بلکه برای استعداد و توانمندی این عزیزان هدایای خوبی در نظر گرفتیم که ان‌شاءالله به برترین‌ها اهدا خواهد شد.

 

مجرینو یک اتفاق تازه است/ صداوسیما محبت کرد تا تجربیاتم را در اختیار دیگران قرار دهم

عبدالرضا امیراحمدی مجری رادیو تلویزیون درباره برنامه تلویزیونی مجرینو گفت: بنظرم مجرینو یک اتفاق تازه است؛ زیرا ما در حوزه‌های مختلف برنامه‌های گوناگونی داشتیم یا در مورد استندآپ کمدی، شعر، طنز یا سایر مهارت‌ها برنامه‌های مختلفی را دیدیم. اما این برنامه اختصاصا برای کسانی است علاقه‌مند به اجرای تلویزیونی و تولید محتوا هستند. ضمن اینکه برایم در این سن و سال، تیم خیلی مهم است و این موارد دلایلی بود که بنده را قانع کرد تا این تیم را همراهی کنم.

وی افزود: جناب یونگ معتقد است که آدم‌ها تا چهل سالگی دنبال بقاء و از چهل سالگی به دنبال شکار هستند. لذا من حس کردم، سازمان محبت کرده و به بنده اعتبار داده است که بنده در این سالیان تجاربی کسب کرده‌ام در الآن و زمان این است که ذکاتش را بدهم و از این علم و تجربه برای پرورش دیگران استفاده کنم.

امیر احمدی در پاسخ به این سوال که بچه‌ها و نسل امروز در اجرا  را چطور دیدید؟ گفت: بسیار باهوش، زیرک، علاقه‌مند و البته با پشتکار.

مجرینو یک برنامه استعداد یابی به همراه کارگاه آموزشی است

امیرحسین خرمشاهی تهیه‌کننده پیشکسوت تلویزیون گفت: مجرینو یک طرح استعدادیابی است که شبکه امید تصمیم گرفته است این فرصت و پنجره را برای نوجوان‌های با سلیقه، با مهارت و توانمند در حوزه مجری‌گری در سراسر ایران از پنجره شبکه امید داشته باشد.

وی ادامه داد: حدود در بازه زمانی دوماه فراخوان مجرینو پخش شد و حدودا ۶۰۰ نفر در این فراخوان شرکت کردند، حدود ۱۰۰ نفر واجد شرکت در مصاحبه شدند. این مصاحبه پیش داوری‌ای برای داوری اصلی بود که حدود ۴۸ نفر انتخاب شدند تا در استدیو مجرینو به رقابت بپردازند. شرکت کنندگان مجرینو از شهرهای مختلف خوزستان، لرستان، سیستان بلوچستان، چهارمحال بختیاری، خراسان شمالی، کردستان و تحقیقا از ۳۱ استان شرکت کننده آقا و خانم داشتیم. شرکت کنندگان خانم نسبت به آقایان تعداد بیشتری داشتند. ۱۰۰ نفری هم که در مصاحبه حضور داشتند همگی خوب بودند اما درباره این ۴۸ نفر می‌توان گفت یکی از یکی بهتر بودند و تعدادی از این ۴۸ نفر واقعا بنده را شگفت‌زده کردند‌.

وی تاکید کرد: بنده با ۳۲ سال فعالیت در فضای رسانه‌ای، باورم نمیشد در سال ۱۴۰۳ با نوجوان‌های حدود ۱۵ تا ۲۵ سال مواجه شوم که بسیار عمیق هستند و چه زمانی توانستند کردند محتواگرا باشند، مطالب را بدانند، بیان خوب به همراه صدا، لحن، زبان بدن و دایره واژگان مناسب داشته باشند. من فکر می‌کنم قاب و صحنه تلویزیون برای تعداد زیادی از این ۴۸ نفر به شدت تشنه است.

خرمشاهی تهیه‌کننده پیشکسوت تلویزیون بیان کرد: دکتر عبدالرضا امیراحمدی و گیتی خامنه با یک تجربه بالای ۴۰ ساله، فعالیت در رسانه، فعالیت میدانی، تولید برنامه و اجرای تلویزیونی و بنده در کنار این عزیزان، با نگاه اینکه برنامه مجرینو تنها یک برنامه استعداد یابی نیست و یک کارگاه آموزشی هم است؛ مطالب را به گونه‌ای ارائه دهیم که چه کسانی که شرکت کرده اند و چه کسانی که در منزل هستند، جویای فعالیت در عرصه مجری‌گری هستند بتوانند از این مطالب علمی استفاده کنند و ان‌شاءالله در دوره‌های بعدی مجرینو آقایان و خانم‌هایی را داشته باشیم که ما را بیشتر شگفت زده کنند؛ زیرا این عزیزان آموزش‌های عمومی را از این شبکه محترم دیده اند.

بر مبنای قول شبکه امید، داوری را قبول کردم

گیتی خامنه مجری پیشکسوت کودک و نوجوان بیان کرد: داوری یکی از آخرین انتخاب های من است؛ واقعا بهم میریزم که همراه هرکدام از بچه‌هایی که در مسابقه شرکت می‌کنند دچار هیجان، تاسف می‌شوم. گاهی گریه می‌کنم و حالم دگرگون می‌شود. یک نفر حرف خیلی زیبایی به من زد، گفت: دنیا پر از دشواری‌ها و ناملایمت‌های فراوان است و من متاسفم که چنین وظیفه‌ای دارم که این چهره دنیا را به تو معرفی کنم. هیچ وقت دلم نمی‌خواست بخشی از عوامل اجرایی معرفی این بخش از دنیا باشم اما در نهایت چه پدر، چه مادر و چه معلم باشید، فکر می‌کنم مجبور باشید که بخشی از تجربیات خود را در اختیار جوان‌ها بگذاری که جوان‌ها خودشان مجبور نشوند آزمون و خطا کنند؛ زیرا کسب بعضی از تجربه‌ها خیلی گران تمام می‌شود.

وی ادامه داد: زمانی که به بنده پیشنهاد داوری شد، در رابطه با داوری چون تجربه اش را داشتم و در جشنواره فیلم فجر، کودک و تلویزیون تجربیات متفاوتی داشتم در ابتدا گفتم نه. شبکه امید یک قول به من داد و در واقع عذر من این بود که بچه‌ها و جوان‌ها برای دوره‌ها و کلاس‌های مختلف خرج می‌کنند که چه شود؟ در نهایت آیا کسی به آن‌ها قولی داده یا قرار است وارد سازمانی شوند یا معقوله اجرا را نوعی به شکل رسمی و حرفه‌ای دنبال کنند. شبکه امید به من قول دادند که به شکلی و به نحوی از وجود آن‌ها در برنامه‌ها بهتره خواهند گرفت‌.

این مجری پیشکسوت افزود: امسال ‌که اینجا آمدم  از یکی از دوستان که به عنوان مربی دیگران را راهنمایی می‌کردند، سوال کردم: آیا شما برنامه‌ای را عهده دار شدید؟ گفتند بله، از زمانی که شما ما را انتخاب کردید در برنامه‌ای هستم. جمع بندی می‌کنم من بر مبنای این قول داوری کار را پذیرفتم.

انتخاب اصلح مجری با برنامه مجرینو

سعید شیخ زاده مجری، دوبلور و بازیگر کشورمان در پاسخ به این سوال که چه شد مجری برنامه مجرینو شدید؟ گفت: صحبت از چند ماه قبل است که من قرار بود به علت نوع اجرایی که دارم در برنامه‌های شبکه امید حضور داشته باشم. تا کنون پیشنهادهای متعددی برای حضورم در شبکه امید داشتم؛ اما خب قسمت نمی‌شد و اکنون در شبکه امید قعال شده‌ام. وقتی این برنامه به من پیشنها شد دیدم همه چیز خوب است یعنی همه چیز همان طوری است که من در کنار پیشکسوتان عزیز می‌توانم مدل اجرای خودم را داشته باشم و از همه مهم تر قصه و اصلیت این کار اینگونه است که مجرینو برنامه بسیار به درد بخوری است و خیلی از نوجوان‌ها دوست دارند در آینده مجری شوند. از این رو ما می‌توانیم انتخاب اصلح داشته باشیم و آینده این بچه‌ها تغییر کند و به هدف خودشان برسند و خداروشکر برنامه هم خوب و درست ژیش رفت.

وی در پاسخ به این سوال که امید و انگیزه در نسل امروز را چگونه میبیند؟ بیان کرد: بچه‌های امروز عالی هستند و اتفاق خوبی که در این برنامه افتاده این است  که به هیچ عنوان به یک شهر یا شهرستان پرداخته نشده است بلکه شرکت کنندگان از همه جای ایران آمده اند و این موضوع نکته بسیار خوبی است. اصلا انتظار نداشتم و فکر نمی‌کردم نسل جدید اینقدر آماده در برنامه حضور پیدا کنند و توانایی داشته باشند که در آینده ستاره شوند. 

خبرنگار: زهرا بالاور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
کاشانی
۲۳:۰۰ ۰۷ دی ۱۴۰۳
چرا هر شرکت کننده ای که به دلتون رو میبرین بالا این چه مسابقه ای؟
کوهکمری
۱۱:۲۹ ۱۷ خرداد ۱۴۰۳
اول سابقه و اعتقادات شرکت کننده ها را برسی کنید مثل برنامه‌ی مشابه این برنامه تولید می‌کردید چندتا سیلبرتی به جامعه تحویل دادید یا از ایران رفتندیا از لحاظ امنیتی مشکل ایجاد کردند
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۷ خرداد ۱۴۰۳
چرا تمام مجریان تلویزیون رنگ پوستشون روشنه ایا قانون خاصی در این باره وجود داره ؟
ما در ایران تمام رنگ پوست ها رو داریم اما به جز عادل فردوسی پور هیچ مجری که رنگ پوست سبزه یا حتی متمایل داشته باشه به ذهنم نمیاد همه پوست روشن