سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگهداری گوشت در یخچال ۲۴ ساعت قبل از مصرف

گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنید.

دکتر مهدی باقری مدیر شبکه بهداشت و درمان بابلسر با بیان اینکه یکی از راه‌های پیشگیری از بیماری "تب کریمه کنگو"، رعایت اصول بهداشتی در ذبح، نحوه نگهداری و مصرف گوشت دام است،گفت: گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنید.

او افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو رعایت اصول بهداشتی در ذبح و نحوه نگهداری و مصرف گوشت دام است.

دکتر باقری با اشاره به عامل بیماری تب کریمه کنگو، گفت: کنه عامل تب کریمه کنگو است و این بیماری علاوه بر تب شدید باعث کبودی و خونریزی شدید بینی براثر بروز اختلال‌های انعقادی و در برخی موارد موجب مرگ می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بابلسر در ادامه افزود: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظت‌کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابه‌ها به طریق بهداشتی دفع شود.

او افزود: مردم با هدف پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، خودداری کنند.

دکتر باقری گفت: جگر و سایر امعاء و احشای دام پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتیگراد استفاده شود و مردم به هیچ‌وجه دامی را که علائم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.