سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه ۴۲۶ خیر مدرسه ساز دارد

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت : این استان ۴۲۶ خیر مدرسه ساز دارد.

مرزبان نظری، در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز استان به خوش قول بودن در اجرای تعهدات خود شهره هستند، گفت : خیرین مدرسه ساز استان سال گذشته تعهد ساخت ۱۰۴ مدرسه با اعتبار ۷۳ میلیارد تومان را دادند که به همه تعهدات خود عمل کرده‌اند.

نظری افزود: در سال جاری هم خیرین مدرسه‌ساز استان ۱۲۰ میلیارد تومان برای مدرسه‌سازی هزینه خواهند کرد.

وی گفت: قرار شده در سال ۱۴۰۳ در صورت مشارکت خوب خیرین مدرسه ساز در امر مدرسه سازی، ۱۵ درصد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان برای تحویل به موقع مدارس خیرساز در اختیار مدرسه سازی قرار بگیرد.

نظری با بیان اینکه استان کرمانشاه ۴۲۶ خیر مدرسه‌ساز دارد، گفت: ۲۶۸ خیر مدرسه‌ساز مرد و ۷۶ خیر مدرسه ساز بانو در استان داریم و ۸۲ نفر هم خیرین حقوقی هستند.

وی با بیان اینکه بیست‌وششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان عصر فردا (۲۷ اردیبهشت) در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار می‌شود، ابراز امیدواری کرد برگزاری این جشنواره‌ها بتواند در ترغیب بیشتر افراد به امر مدرسه سازی نقش داشته باشد.

نظری سپس با بیان اینکه ۸.۸ درصد مدارس استان کرمانشاه نیازمند تخریب و بازسازی و حدود ۲۰ درصد مدارس هم نیازمند مقاوم سازی هستند، گفت: حدود ۷۲ درصد مدارس استان استحکام لازم را دارند.

وی با بیان اینکه هم اکنون در استان کرمانشاه ۱۳۶ پروژه با ۴۰۰ کلاس درس در دست ساخت داریم، گفت: ۱۱۰ پروژه آن با مشارکت خیرین در دست ساخت است.

نظری گفت: مهر ماه امسال ۳۷ مدرسه در استان تحویل دستگاه تعلیم و تربیت خواهد شد که در تلاش برای افزایش تعداد این مدارس هستیم.

به گفته نظری در سال ۱۴۰۲ حدود ۸۳ مدرسه و فضای ورزشی با ۱۷۱ هزار متر مربع زیربنا با کمک خیرین و استفاده از اعتبارات دولتی در استان تحویل آموزش و پرورش شد.

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرحی برای ساخت و یا تعمیر و بازسازی مدارس خطرآفرین استان با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) داشت و گفت: در این طرح که احتمالا از حدود دو هفته دیگر شروع خواهد شد، حدود ۹۲ مدرسه استان تعمیر و یا بازسازی خواهد شد.

نظری با اشاره به اجرای طرح شهید پناهی در راستای حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان، گفت: در راستای اجرای این طرح تا مهر امسال ۱۰۷ مدرسه تحویل خواهد شد و تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانش آموز استان حذف خواهد شد.

وی با بیان اینکه در راستای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس که اجرای آن از سال ۱۳۹۲ شروع شده تا سال ۱۴۰۱ در مجموع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده بود، گفت: مهر ماه سال ۱۴۰۱ تمامی بخاری‌های نفتی مدارس استان را جمع آوری کرده و حتی در مدارس کانکسی هم از سیستم گرمایش برقی استفاده می‌شود.

وی توضیح داد: در سال گذشته حدود ۲۵ میلیارد تومان صرف اصلاح سیستم گرمایشی مدارس استان کرمانشاه شده است.

وی با بیان اینکه میانگین سرانه فضای آموزشی مدارس استان هم اکنون ۶.۲ متر مربع به ازای هر دانش‌آموز است، گفت: بیشترین سرانه فضای آموزشی را با ۱۱.۵ مترمربع در شهرستان گیلانغرب و کمترین سرانه را در شهرستان جوانرود با ۳.۹ مترمربع داریم.

رسانه‌ها دستگاه‌های اجرایی را به مشارکت در امر مدرسه سازی ترغیب کنند.

 غلامحسین افتخاری رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه در این نشست با دعوت از مردم استان برای مشارکت در امر مدرسه سازی، از رسانه‌ها خواست با معرفی چهره‌های حوزه مدرسه سازی مردم را به مشارکت در این کار خداپسندانه ترغیب کنند.

وی با بیان اینکه برای مشارکت در امر مدرسه سازی حتما نیازی به هزینه زیاد نیست، گفت: خیرین حتی به اندازه پول یک آجر هم می‌توانند در امر مدرسه سازی مشارکت کنند.

افتخاری با اشاره به ادامه دار بودن اجرای طرح آجر به اجر برای مشارکت در امر مدرسه سازی، گفت: خیران و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت نوسازی مدارس از هزار تومان تا هر چه که تمایل دارند، در امر مدرسه سازی مشارکت داشته باشند.

وی از رسانه‌ها خواست دستگاه‌های اجرایی را به مشارکت در امر مدرسه سازی ترغیب کنند تا شاهد اثرات مثبت آن در استان باشیم.

افتخاری با بیان اینکه خیرین می‌توانند در حوزه مدرسه یاری هم ورود کنند، گفت: به عنوان مثال با توجه به اینکه در حوزه مهارت آموزی ضعف‌های زیادی از نظر فضای کارگاهی و تجهیزاتی در هنرستان‌های استان داریم، خیرین می‌توانند در این حوزه هم ورود تاثیرگذار داشته باشند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.