سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عدم همکاری بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی

مدیر بنیاد مسکن شهرستان نهاوند گفت: بانک‌ها با متقاضیان تسهیلات مسکن روستایی شهرستان نهاوند همکاری نمی‌کنند.

حسن جلالوند در جلسه شورای مسکن شهرستان نهاوند  اظهار داشت: امسال سهمیه مقام‌سازی مسکن روستایی در شهرستان نهاوند ۱۴۷۸ واحد است و باید تا پایان تیرماه همه متقاضیان به بانک‌های عامل معرفی و عقدقرارداد شوند، اما متأسفانه در حال حاضر با عدم همکاری بانک‌ها رتبه آخر استان را در این بخش داریم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی در شهرستان ۹۱ درصد است که آمار بسیار مطلوبی است و در استان و کشور رتبه خوبی را داریم.

جلالوند ادامه داد: متأسفانه امسال بانک‌ها با متقاضیان مسکن روستایی شهرستان همکاری خوبی ندارند و کمک نمی‌کنند و هر بانکی با متقاضیان به نوعی برخورد می‌کند که همین امر با توجه به تورم موجود، مقاوم‌سازی مسکن روستایی را در شهرستان با مشکل مواجه کرده است.

وی در ادامه با اشاره به پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان بیان کرد: در پروژه امیرکبیر قرارداد واگذاری زمین‌ها به متقاضیانی که پول را پرداخت کرده‌اند، انجام شده است و حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر باقی‌مانده‌اند.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان نهاوند اضافه کرد: در این پروژه نقشه تفکیکی هم به متقاضیان ابلاغ و به شهرداری معرفی شده‌اند و برای تسهیل در کار متقاضیان برای انجام کار‌های نظام مهندسی، قرارداد بانک‌ها و ... پنج نفر تسهیل‌گر را معرفی کرده‌ایم.

به گفته جلالوند، در حال حاضر پروژه مسکن ملی شهرک امیرکبیر نهاوند مشکل انشعاب آب دارد که اداره آب و فاضلاب به‌تازگی شروع بکار کرده و انتظار می‌رود سایر ادارات خدمات‌رسان شهرستان بحث انشعابات برق و گاز را نیز انجام دهند.

وی ادامه داد: به‌تازگی بازدیدی با همکاران استان از محل پروژه مسکن مهر نیمه‌کاره شهر گیان انجام دادیم که مقرر شد پول پیمانکار داده شود و پروژه مسکن محرومان را در این مکان انجام دهیم و در شهر برزول هم که فعلا متقاضی نداریم.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان نهاوند نیز در ادامه این جلسه گفت: برای احداث شبکه آب در پروژه مسکن ملی شهرک امیرکبیر به ۱۶ میلیارد تومان اعتبار و برای اجرای پروژه فاضلاب آن حدود ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

هاشم ده‌پهلوان ادامه داد: برای اجرای این پروژه حداقل باید ابتدا شبکه توزیع آب را احداث کنیم که باید تأمین اعتبار شود.

وی تصریح کرد: اداره آب و فاضلاب شهرستان در حال حاضر بابت اجرای پروژه‌های آب ۳۰ میلیارد و بابت پروژه‌های فاضلاب در سطح شهر نهاوند ۱۰ میلیارد تومان بدهکار است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.