سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وراث سود سهام عدالت متوفیان را در چه صورت یکجا می‌توانند دریافت کنند؟

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درخصوص آخرین جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث نکاتی را مطرح کرد.

مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در اسفندماه جلسه‌ای از طرف سازمان بورس، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و سازمان بازرسی داشتیم تا این موضوع که مردم برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان باید به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند یا خیر، مشخص شود. اکنون این مورد در دست تعیین تکلیف است و امیدواریم سازمان بازرسی هر چه سریع‌تر در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: اما چیزی که باید تاکید شود این است که افراد برای تعیین سهام متوفیان خود می‌توانند به شعب بانک‌ها یا کارگزاری‌های منتخب اعلامی مراجعه کنند. امیدواریم که هماهنگی خوبی میان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، دفاتر پیشخوان و قوه قضاییه هم صورت گیرد تا افرادی که در این مدت از این مسیر هم اقدام کردند تعیین تکلیف شوند.

او در نهایت اظهار کرد: تا پرداخت مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت هر فردی که انحصار وراثت متوفی خود را انجام دهد و فرآیند انتقال سهام را طی کند، می‌تواند به صورت یکجا و کامل سود‌ها را دریافت کند.

خبرنگار: کیمیا قلی‌پور 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۰۹ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
مثل اینکه اصلا قرار نیست داده بشه با این شرط وشروط
ناشناس
۱۵:۱۷ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
چرا مشکلات خانواده ها را در نمیابید؟!
خیلی از خانواده ها، بعد از فوت والذین، با هم قهرند!
و مدارک به همدیگه نمیدن!!!
ترتیبی اتخاذ فرمایید که هر کس شخصأ دنبال کار خودش بره
و...
ناشناس
۲۱:۱۵ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
لطفاً یه تاریخی دوباره بدید واسه متوفا که برن واسه سجامی کردن سهام چون نتونستیم به خاطر مشکلات بریم وسایت بسته هست
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
خواهر برادران یا بخاطر ارثیه پدری ویا مادری باهم اختلاف پیدا میکنند اکثراً تو خانواده ها یکی هست که میخواهد هرچی هست برای خودش بردارد و حق بقیه را بالا بکشه ویا بخاطر اینکه وقتی فرزندانشان بزرگ شدند توقع دارند خواهر یا برادرشان برود دخترشان را بگیرند برای پسرشان دیگه نمی‌گویند شاید برادر زاده ویا خواهر زاده من رقبت به ازدواج. فامیلی نیست بیخود توقع بیجا نداشته باشیم