سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

ارادت یک عالِم ربانی به مقام والای حضرت معصومه (س)

یک کارشناس مذهبی با اشاره به مقام والای حضرت معصومه سلام الله علیها درمورد ارادت خاص یک عالِم ربانی به حضرت (س) توضیحاتی داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی گیلانی، کارشناس مذهبی و مدیر موسسه منبر آسمانی در آستانه ولادت حضرت معصومه سلام الله علیه، درمورد مقام حضرت سلام الله علیه اظهار کرد: یکی از بزرگان تشیع که شاگردان بسیار فراوانی برای این مکتب پرورش داده و آثار بسیاری از جمله یک دوره تفسیر گران‌سنگ از خود به جای گذاشته‌اند و مزار مطهرشان در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیهاست، علامه ذوالفنون، آیت الله سید محمد حسین طباطبایی رحمت الله علیه، صاحب تفسیر گران‌سنگ المیزان بوده و ایشان این‌قدر در علوم معقول و منقول کار کرده بودند که دخترشان می‌فرمودند: این اواخر که برای مداوا به خارج رفته بودند پزشکان گفته بودند که مغز ایشان به اندازه ۷۰۰ سال کار کرده و تمام چروک‌هایش باز شده است دیگر هیچ علاجی برای آن نیست! با این حال تا زمانی که به کما رفتند حواسشان سر جا بود و این را همسرشان به خوبی تأیید می‌کردند چرا که به دفعات ایشان را امتحان کرده بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی گفت: مرحوم علامه طباطبایی رحمت الله علیه اینقدر مقام عنداللهی و حبّ بالایی داشتند که آیت الله کشمیری رحمت الله می‌فرمودند: شب وفات مرحوم علامه طباطبایی رحمت الله علیه در خواب دیدم که حضرت امام رضا علیه السلام در گذشته‌اند و ایشان را تشییع جنازه می‌کنند. 

صبح، خواب خود را چنین تعبیر کردم که یکی از بزرگان [ و عالِمان] از دنیا خواهد رفت؛ و در پی آن، خبر آوردند که آیت الله طباطبایی رحمت الله علیه درگذشتند.

این کارشناس مذهبی گفت: علامه شهید مطهری رحمت الله علیه، یکی از شاگردان مرحوم علامه طباطبایی رحمت الله علیه بودند که هرگاه نام ایشان را به زبان می‌آوردند، می‌گفتند: روحم به فدای ایشان باد.

 یکی از دانشمندان از استاد مطهری رحمت الله علیه پرسید: دلیل این همه تجلیل و احترام شما از علامه طباطبایی چیست؟ استاد مطهری رحمت الله علیه در پاسخ فرمودند: من فیلسوف و عارف بسیار دیده‌ام و احترام من به علامه طباطبایی رحمت الله علیه به خاطر فیلسوف بودن ایشان نیست، بلکه از این جهت است که ایشان عاشق و دلباخته‌ی اهل بیت علیه السلام است چرا که علامه طباطبایی رحمت الله علیه در ماه رمضان، روزه خود را با بوسه بر ضریح مقدس حضرت معصومه سلام الله علیه افطار می‌کردند؛ به طوری‌که ابتدا پیاده از منزل تا حرم مطهر (با توجه به آن سنین پیری و دوری راه) مشرف می‌شدند. ضریح مقدس را می‌بوسیدند، سپس به خانه می‌رفتند و غذا می‌خوردند. آری. فقط یک عالِم واصل متوجه آثار این زیارت می‌شود و حال، ببینید اگر زیارت حضرت معصومه سلام الله علیه چنین جایگاهی دارد خود حضرت معصومه سلام الله علیه چه مقام و جایگاهی دارند.

 حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی افزود: میان امامزادگان به جز حضرت قمر منیر بنی هاشم علیه السلام و حضرت علی اکبر علیه‌السلام و شهدای کربلا سلام الله علیها، علی الظاهر برای هیچ امامزاده‌ای، زیارتنامه از لسان امام معصوم علیه السلام وارد نشده است؛ مگر حضرت معصومه سلام الله علیها که زیارت حضرت سلام الله علیه در کمال اعتبار و مأثوره است و در بعضی از امامزادگان مانند حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام، زیارتی که ذکر شده همان زیارت حضرت معصومه سلام الله علیهاست که علما با دخل وتصرفاتی آن را ذکر نموده‌اند و برای اهل معنا، اهمیت این زیارتنامه پوشیده نیست.

خبرنگار: فاطیما میرزایی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۸:۴۱ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
سلام.
قبر مطهرعارف ربانی حضرت آیت الله سید عبدالکریم کشمیری (ره)روحی فداه در کنار علامه طباطبایی رضوان الله علیه قرار دارد
ولی باتوجه به عدم نشانه،ومفروش بودن،به محلی برای استراحت
زوار حضرت معصومه سلام الله علیها تبدیل شده است.
حضرت آیت الله کشمیری از شاگردان آیت الله قاضی واز عارفان
و محدثان ومعبر خواب معروف حضرت امام خمینی(ره)واز دوستان
خصوصی ایشان بودند.