سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دومین اهدای عضو ماندگار استان قم در سال ۱۴۰۳ رقم خورد

دومین اهدای عضو ماندگار استان قم با اهدای اعضای حیاتی یک جانباز جنگ تحمیلی به چند بیمار بد حال رقم خورد.

ولی الله صمدی،کارشناس مسئول واحد پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دومین اهدای عضو در قم در سال ۱۴۰۳ گفت: اعضای حیاتی جانباز جنگ تحمیلی شادروان حاج حسین معظمی گودرزی به چندین بیمار بدحال، حیات و زندگی دوباره بخشید.

 وی افزود: شادروان حسین معظمی گودرزی که در اثر سقوط آزاد ارتفاع، در بخش ICU بیمارستان شهید بهشتی بستری بود، برغم تلاش پزشکان و کادر درمان آن بیمارستان، دچار مرگ مغزی شد.

صمدی اضافه کرد: پس از تایید مرگ مغزی توسط پزشکان معتمد تاییدکننده مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی قم، با رضایت خانواده نوعدوست و ایثارگرش به اهدای عضو، اعضای حیاتی این پدر فداکار به چندین بیمار بدحال، حیات و زندگی دوباره بخشید.

کارشناس مسئول واحد پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی قم  ادامه داد: از زمانی که مرگ مغزی بیمار اعلام می‌شود، می‌توان بیمار را با پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی حداکثر تا ۱۲ روز نگهداری کرد، ولی در این مدت اندام حیاتی زیست‌پذیری خود را از دست می‌دهند و قابلیت فعالیت و توانایی آنها ضعیف می‌شود.

صمدی افزود: بیمار مرگ مغزی قبل از فوت می‌تواند ارگان‌های حیاتی مانند قلب، کلیه، پانکراس، ریه‌ها و روده و تا ۴۸ ساعت پس از فوت نیز می‌تواند نسوج و بافت‌هایی مثل پوست، قرنیه، استخوان، تاندون و عضلات دریچه‌های قلب را اهدا کند.

به گفته وی، هر اهداکننده می‌تواند با اهدای اعضایی از جمله قلب، ریه، کبد، پانکراس، روده و کلیه، یک تا هشت بیمار را از مرگ نجات دهد.

برچسب ها: اهدای عضو ، مرگ مغزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انواری
۰۱:۵۰ ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
روحت شاد قهرمان