سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زلفی گل:

ما معتقدیم دانشجو قدرت نقد دارد

زلفی گل با بیان اینکه ما معتقدیم دانشجو قدرت نقد دارد،گفت:آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا دیده می‌شود رفتار دوگانه قدرت‌های مدعی آزادی بیان و حقوق بشر است.

زلفی گل،وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز در مراسم تجلیل از ۱۰ استاد سرآمد آموزشی سال ۱۴۰۲ دانشگاه قم که در سالن اجتماعات شیخ مفید دانشگاه قم با حضور استادان این دانشگاه برگزار شد، دانشگاه قم را یکی از دانشگاه‌های خوب کشور از منظر علمی و فرهنگی بیان کرد.

وی در ادامه افزود: از طریق دانش می‌توان فرصت‌های جدیدی ایجاد کرد مثل فرصتی که در عملیات وعده صادق به روشنی نمایان شد چرا که وعده صادق همچون شرایط کرونا وضعیتی بود که از سوی جامعه علمی و دانشگاهی خلق شد.

وی افزود: در اعتراضات سال ۱۴۰۱ که شرایط خاصی ایجاد شد هیچگاه ندیدیم پلیس به حریم دانشگاه و دانشجو وارد شود چرا که ما معتقدیم دانشجو قدرت نقد دارد، اما آنچه امروز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا دیده می‌شود رفتار دوگانه قدرت‌های مدعی آزادی بیان و حقوق بشر است که اعتراض به حق وجدان‌های بیدار دانشجویان در برابر نسل کشی را بر نمی‌تابد.

برچسب ها: آزادی بیان ، حقوق بشر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۴۳ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
بله همینطوره