سید محمود عرب گفت: از این تعداد، یک میلیون و ۹۸۰ هزار و ۴۳۶ نفرساعت در بخش خدمات، ۲۰۲ هزار و ۳۳۱ نفرساعت در بخش صنعت و ۱۷۵ هزار و ۲۳۴ نفرساعت در بخش کشاورزی بوده است.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای قم عنوان کرد: ۲۲۳ هزار و ۲۶۶ نفرساعت در بخش فرهنگ و هنر و ۶۴ هزار و ۱۴ نفرساعت در بخش جوار کارگاهی آموزش ارایه شده است.
عرب با اشاره به فعالیت ۴۰۳ آموزشگاه آزاد و مراکز جوار کارگاهی در قم، ادامه داد: ۳۵۰ آموزشگاه در بخش خدمات، ۲۷ آموزشگاه در بخش صنعت، ۱۲ آموزشگاه در بخش کشاورزی، ۴۵ آموزشگاه در بخش فرهنگ و هنر و ۱۲ آموزشگاه جوار کارگاهی به حرفهآموزان در استان قم آموزش ارایه میدهند.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای قم بیان کرد: سال گذشته ۲۳۹ پروانه فعالیت آموزشگاهها صادر و یا تمدید شده است.
به گفته عرب، آموزشهای مهارتی در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در آموزشگاههای آزاد و مراکز کارگاهی فعال است و همچنین ۵۴۰ مربی در این آموزشگاهها فعالیت دارند.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای قم بیان کرد: در آموزشگاههای فنی و حرفهای آزاد و مراکز جوار کارگاهی استان قم، ۴۲ رشته و ۳۹۷ حرفه فعال است.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای قم گفت: گروههای آموزشی در بخش آموزشگاههای فنی و حرفهای آزاد استان شامل صنایع خودرو، صنایع چوب، جوشکاری و بازرسی جوش، تاسیسات، صنایع چرم پوست و خز، مدیریت صنایع، مکانیک، برق، ساختمان، امور اداری، بهداشت و ایمنی، مراقبت و زیبایی، صنایع پوشاک، هتل داری، امور دام و ماکیان، امور زراعی، صنایع غذایی، فرش و صنایع دستی، هنرهای تجسمی، فناوری نرم و فرهنگی، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، خدمات حقوقی، صنعت گاز، کنترل و ابزار دقیق، صنایع فلزی، معماری، معدن، امور مالی و بازرگانی، فناوری اطلاعات، خدمات آموزشی، گردشگری، امور باغی، خدمات تغذیهای، طلا و جواهر سازی، هنرهای تزیینی و فناوری نانو میباشد.