بتول دانش شهرکی اظهار کرد: در این نمایشگاه و در پاویون سیستان و بلوچستان زنجیرههای ارزش در حوزه شیلات، آبزیان، خرما و سایر ظرفیتهای استان در زمینههای سرمایه گذاری در معرض دید قرار گرفته و این ظرفیتها به سرمایه گذاران داخلی و خارجی معرفی خواهد شد.
وی ضمن اشاره به ظرفیتهای سیستان و بلوچستان در صنایع شیلاتی افزود: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید میشود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیتهای فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری، این استان را به مرکز تولید و اشتغال تبدیل و زمینههای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: ظرفیتها و توانمندیهای شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که میتوان با سرمایهگذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقشآفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.
نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاههای تهران آماده بازدید، بازدیدکنندگان است و سرمایه گذاران و علاقمندان میتوانند برای بازدید از غرفه سیستان وبلوچستان به سالن شماره چهار غرفه شماره ۹ مراجعه کنند.