مسعود ایرانی اظهار کرد: نوروز ۱۴۰۳ با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و از سوی دیگر اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی فجرانه نسبت به سالهای گذشته متفاوت بود و بر همین اساس ادارهکل صنعت، معدن و تجارت نیز برنامههایی در راستای تنظیم بازار با کنترل قیمتها در کنار توزیع کالاهای اساسی به نرخ مصوب در دستور کار قرار داد.
او با اشاره به اجرای طرح نظارتی ویژه از ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین افزود: کارشناسان مربوطه در کنار تامین و توزیع یک هزار و ۵۲۵ تن گوشت و مرغ منجمد، برنج، شکر، سیب و پرتقال به منظور تامین کالا و تنظیم بازار، نسبت به انجام سه هزار و ۱۶۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و عرضهکننده خدمات رفاهی در استان اردبیل اقدام کردند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: همچنین یک هزار و ۱۶۶ مورد گشت مشترک با حضور نمایندگان سایر دستگاههای مربوطه مانند فرمانداری، تعزیرات حکومتی، میراث فرهنگی، بهداشت، اماکن عمومی، پلیس امنیت اقتصادی، اتاق اصناف، اتحادیههای صنفی، غذا و دارو در این مدت به اجرا درآمد.
ایرانی تشکیل ۹۸۲ فقره پرونده با ارزش حدود ۷۰ میلیارد ریال برای تخلفهای شناسایی شده از واحدهای صنفی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: این بازرسیها در قالب طرح عید تا عید وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد که بر اساس ارزیابی صورت گرفته، اردبیل در بین ۳۱ استان رتبه دوم را کسب کرد.
او با اشاره به استمرار نظارتهای ۲ ماه گذشته، اضافه کرد: مردم در صورت مشاهده مواردی مانند گرانفروشی، درج نکردن قیمت، صادر ننمودن فاکتور، احتکار و فروش اجباری کالا یا سایر تخلفهای اقتصادی میتوانند موضوع را با سامانه ارتباطی ۱۲۴ درمیان بگذارند.