سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور 

یک متخصص جنین شناسی گفت: تغییر سبک زندگی، مشکلات ژنتیکی و زندگی‌های مجردی از مهمترین عوامل آمار کاهش موالید به شمار می‌رود که برخی از آنها حتی در آمار‌های ناباروری به شمار نمی‌روند.

حمید چوبینه دبیر اجرایی بیست و سومین کنگره باروری و ناباروری ایران اظهار کرد: کنگره با این هدف که دستاورد‌های جدید علمی و مباحث روز دنیا را با محققان و پزشکان ایرنی به اشتراک بگذارد و برگزاری کنگره بهانه‌ای است که در یک زمان خاص و به صورت چند جانبه این اطلاعات به اشتراک گذاشته شود. در واقع هدف این است که تعاملات بین بخشی بین متخصصان و پزشکان را بیشتر گردد. همچنین این مباحث با مسولان حوزه بهداشت در میان گذاشته شده و موردبحث و تبادل نظر گذاشته شود.

او با اشاره به اینکه کنگره ناباروری با توجه به میانسالی جمعیت و آمار فرزندآوری بسیار اهمیت دارد ادامه می‌دهد: انجمن علمی و تخصصی ناباروری قدمت نزدیک به ۲۵ سال دارد و تلاش می‌کند که مشکلات در حوزه ناباروری را کاهش دهد و به همین منظور با انجمن‌های مختلف مانند جنین شناسی، اورولوژی و نازایی تعامل دارد.

چوبینه بر این باور است که خدمت به بیماران نابارور و جوان در شرایطی که با مشکل کاهش موالید روبرو هستیم بسیار اهمیت دارد چرا که بحران سالمندی موضوعی است که می‌تواند برای جامعه ما مشکل ساز باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه مقالات زیادی برای این کنگره از سوی پزشکان و متخصصان ارسال شده ادامه می‌دهد: متاسفانه ناباروری در کشور ما عوامل متعددی دارد تغییر سبک زندگی، مشکلات ژنتیکی و زندگی‌های مجردی از مهمترین عوامل آمار کاهش موالید به شمار می‌رود که برخی از آنها حتی در آمار‌های ناباروری به شمار نمی‌روند.

با توجه به اینکه امروزه آمار ازدواج نیز به شدت کاهش داشته و این موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش موالید به شمار می‌رود.

این متخصص بیولوژی تولید مثل با تاکید بر اینکه ژنتیک و عوامل محیطی هر دو در کاهش فرزند آوری تاثیر دارند ادامه می‌دهد: ما خانواده‌هایی را مشاهده می‌کنیم که در حسرت داشتن فرزند هستند، اما فرزند آوری برایشان مقدور نیست و ما هم در انجمن تلاشمان بر این است که مشکل این گروه از خانواده‌ها را با به روز کردن مباحث علمی و دانش درمان ناباروی برطرف کنیم.

برچسب ها: ژنتیک ، نرخ باروری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۰۱ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
دخترها رو فرستادید دانشگاه. الان هم نه شغل درستی دارند و نه بچه میارند.