روحاله سهرابی گفت: ۲ میلیون و ۳۱۸ هزار و ۵۸ ویزیت پزشکان عمومی، متخصص و دندانپزشک نیز به ثبت رسید که این تعداد نسبت به مدت مشابه قبل، بیانگر افزایش سه و ۶۸ صدم درصدی بود.
وی بیان کرد: خدمات پاراکلینیک سرپایی بیمارستانهای تامین اجتماعی استان مرکزی سال گذشته به ۲ میلیون و۹۴۶ هزار و ۴۹ مورد رسید که این تعداد نسبت به مدت مشابه قبل ۲ و ۱۸ صدم درصد افزایش یافت.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: مجموع خدمات سرپایی (ویزیت و پاراکلینیک) به پنج میلیون و ۲۶۴ هزار و ۱۰۷ مورد رسید که با افزایش ۲ و ۸۴ صدم درصدی همراه بود.
دکتر سهرابی با بیان اینکه، ۳۳۲ تخت فعال، ۳۲ تخت ویژه و ۱۵ تخت دیالیز سال گذشته در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان مرکزی فعال بود، گفت: ۷۳ و ۳۲ صدم درصد تختهای بیمارستانهای این استان اشغال بود که نسبت به مدت مشابه قبل چهار و چهار دهم درصد افزایش داشت.
وی اظهار کرد: تعداد بیماران بستری شده در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان مرکزی در سال گذشته به ۳۱ هزار و ۹۰۵ نفر رسید که این تعداد بیانگر افزایش سه و ۲۹ صدم درصدی بود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: زایمانهای انجام شده در بیمارستانهای تامین اجتماعی این استان نیز در این مدت به سه هزار و ۸۳۴ نفر رسید اما این آمار نسبت به مدت مشابه قبل ۶ و ۱۷ دهم درصد کاهش داشت.
دکتر سهرابی گفت: نرخ زاد و ولد در کشور و استان مرکزی سیر نزولی دارد و این استان یکی از استانهای پیر کشور است.
وی با یان اینکه، نیاز است فرهنگسازی لازم در خصوص افزایش زاد و ولد در جامعه صورت گیرد، عنوان کرد: بخش درمان این استان امکانات لازم را برای زایمان مادران فراهم کرده است.
جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی استان مرکزی از ۷۵ درصد فراتر رفته و به یک میلیون و ۷۳ هزار و ۶۴۷ نفر رسیده است.