سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سومین جشنواره طبخ ماهی در ماهنشان برگزار شد

سومین جشنواره طبخ ماهی در کنار قلعه تاریخی بهستان در شهرستان ماهنشان برگزار شد.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در جشنواره طبخ ماهی در کنار قلعه تاریخی بهستان ، گفت: شهرستان ماهنشان یکی از قطب‌ها و پایگاه‌های مهم تولید ماهی قزل‌آلا در استان زنجان است و سهم قابل توجهی از تولید سالانه در این استان دارد.

سعید صفوی افزود: به‌دلیل ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی و استقبال گسترده گردشگران از نخستین دوره، سومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در قلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان در روزهای ۳۰ و ۳۱ فروردین ماه برگزار شد.

وی با بیان اینکه طبخ ماهی قزل‌آلا در تقویم رویدادهای گردشگری کشوری و در مقیاس استانی ثبت شده است، گفت: با توجه به اینکه در شهرستان ماهنشان حدود هزار مزرعه پرورش ماهی وجود دارد، به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی و گردشگری در استان و کشور در کنار سایر ظرفیت‌های کم‌نظیر استان شناخته می‌شود.

محمدرضا محمدی فرماندار شهرستان ماهنشان با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۲ هزار تن ماهی در این شهرستان تولید می‌شود، ‌گفت: بیش از ۷۵۰ استخر پرورش ماهی در ماهنشان وجود دارد و برگزاری چنین جشنواره هایی می‌تواند در شناساندن منطقه و فروش ماهی قزل‌آلای شهرستان تاثیر داشته باشد.

برچسب ها: پرورش ماهی ، طبخ ماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.