سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده مردم اهواز در مجلس:

قیمت‌های تعیین شده در حوزه زراعی جوابگوی هزینه کشاورز نیست

یوسفی گفت: در سنوات گذشته شاهد تورم و افزایش هزینه تولید در زمینه کشاورزی بودیم که اکنون گلایه مندی کشاورز به حق است.

مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در برنامه تلویزیونی گفت: در اوایل دهه ۹۰ وقتی مشکلی در زمینه مایحتاج مردم در حوزه کشاورزی، پروتئین و ... پیش می‌آمد ۳ نهاد متولی بودند و از این روز مجلس یازدهم تلاش کردیم مدیریت واحدی را اجرایی نمایین و ر حوزه کشاورزی و تامین گوشت فقط وزارت جهاد کشاورزی پاسخگو است.

او افزود: در این مجلس مصوب شد که نقشی را به عهده سندیکا‌ها و انجمن‌های صنفی که مرتبط با کشاورزان است بدهیم، اما اکنون باز هم کشاورزان گلایه‌مند هستند و دلیل آن نیز تورم و افزایش هزینه‌های تولید طی سال‌های گذشته است که کشاورز را با مشکلاتی برای تامین درآمد مواجه کرده است.

آقای یوسفی می‌گوید: توجه به بخش کشاورزی در خوزستان با تولید ۱۷ و نیم میلیون تن محصولانت باغی و زراعی که با فاصله از استان‌های دیگر است یعنی توجه به پیشران‌های اقتصاد و قطعا توجه به کشاورزی هم باعث پیشرفت و تامین کالا‌های اساسی و امنیت غذایی است و هم معیشت کشاورز استان را تامین می‌کند.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افزایش قیمتی که در سال ۱۴۰۱ کمکی به کشاورز کرد نتیجه اولین قیمت گذاری شورای قیمت گذاری بود؛ از آن زمان که دولت گندم را تضمینی از کشاورز می‌خرید تا سال ۱۴۰۱ به رقمی حدود ۴ هزار تومان رسیده بودیم، اما با تصویب در مجلس و همراهی دولت قیمت خرید تضمینی به ۹ هزار تومان افزایش یافت که کمکی به کشاورز برای تامین بخشی از تامین مایحتاج او باشد.

این مقام مسئول اضافه کرد: این اقدام برای مکانیزه شدن کشاورزی و هزینه در ادوات بود تا کمکی به کشاورز باشد؛ زنجیزه افزایش و حرکت به سمت مکانیزه شدن کشاورزی بسیار مهم است و ما در این مجلس تلاش کردیم به این سمت برویم.

او همچنین گفت: خوزستان با همت کشاورزان به قطب کشاورزی تبدیل شد و از حدود ۱۰ میلیون تن گندم تولیدی کشور ۲۰ درصد معادل ۲ میلون تن آن در خوزستان از سوی کشاورز خوزستانی فراوری شد.

مجتبی یوسفی اعتقاد دارد که بر همین اساس توجه بیشتر به کشاورز از وظایف وی است و لازم است که در کمیسیون تلفیق سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی اخذ شود.

او افزود: سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص ملی کمتر از ۵ درصد است در صورتی که می‌شود به ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد و بیش از ۲۰ تا ۲۵ درصد حوزه اشتغال در صنعت کشاورزی منتقل شود.

آقای یوسفی یادآور شد که با یک حساب و کتاب ساده اگر برآورد شود شاید واردات گندم به صرفه‌تر باشد، اما برای حمایت از تولید داخل و نبود مشکل در صورت وقوع مشکلات جهانی مانند آنچه در جنگ روسیه و اوکراین رخ داد ما در مجلس تلاش کردیم که از کشاورز حمایت نماییم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۲:۰۰ ۳۰ فروردين ۱۴۰۳
آقای یوسفی تو فعلا دنبال رانت و فساد های گستردت باش.....