سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شناسه دار شدن بیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی

رییس میراث فرهنگی زرند از شناسه دار شدن قریب به۳ هزار و ۵۰۰ هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خبر داد.

فرماندار شهرستان زرند با دعوت از تعدادی هنرمندان صنایع دستی زرند که  طی پارسال  موفق به کسب نشان اصالت ملی شدند از آنان تجلیل کرد.

سیدرضا حسینی نژاد پس از شنیدن حرف‌های این صنعتگران گفت: هیچ چیزی برای هنرمندان صنایع‌دستی در آغاز سال جدید، زیباتر و ارزشمندتر از توجه خاص مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای( مدظله العالی) به مقوله‌ صنایع‌دستی نبود و تزئین میزی که در محل عکس حضرت امام رحمه‌الله علیه بود با پته‌ زیبای کرمان نشان از نگاه ژرف و عمیق رهبری عزیزمان به صنایع‌دستی داشت.

وی افزود: سرمایه گذاری اندک، استقرار کارگاه در خانه و رسیدن به سوددهی در کم ترین زمان ممکن از ویژگی‌های مهم این صنعت است، ضمن اینکه دولت سیزدهم در پرداخت تسهیلات ارزان و فراهم کردن شرایط نمایشگاه‌ها و بحث بیمه‌های حمایتی اقدامات ارزشمندی انجام داده است. 

 حسینی نژاد  بیان کرد: از طرفی با مکاتباتی که با مجموعه‌های صنعتی داشتیم از آنان خواسته شد تا ضمن اجرای مصوبه هیئت وزیران در خرید صنایع‌دستی برای هدایا، به این حوزه ویژه‌تر نگاه کند و به لطف خدا آنان نیز بسیار خوب عمل کردند.

محمد اسلامی، رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زرند با اعلام اینکه تاکنون چنین حمایتی از صنعتگران و فعالان گردشگری را شاهد نبوده ایم، گفت: ۳ نشان ارزشمندِ اصالت که یکی از زیرشاخه‌ها در نشانِ یونسکو می‌باشد به همت ۳ هنرمند زرندی، خانم‌ها زعیم باشی، نارویی و ایزدی اخذ شد که جای قدردانی داشت.

وی از فعالیت هزار کارگاه تولید صنایع‌دستی در شهرستان و ۱ هزار و ۳۰۰ بیمه شده، فعالیت بیش از ۵۰ فروشگاه صنایع دستی و شناسه دار شدن قریب به  ۳ هزار و ۵۰۰ هنرمند در سامانه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خبر داد و افزود: اختصاص قریب به  ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به فعالان صنایع دستی و معرفی ۳۰۰ صنعتگر طی پارسال برای استفاده از امتیازات بیمه‌های اجتماعی و اعزام صنعتگران به نمایشگاه‌های معتبر در این بخش به عنوان حمایت فرماندار از این افراد است. 

اسلامی گفت: در مقایسه با سایر مناطق باید اذعان کنم که توجه و حمایت فرماندار از این حوزه در سطح استان بی سابقه است و بر خلاف رویه قبل که به طور مثال برای برگزاری جشنواره‌ها با مشکلاتی روبرو می‌شدیم؛ اما در دولت سیزدهم، فرماندار شخصا پیگیر امور بوده و معاون خود را نیز مامور به بررسی و پیگیریِ مشکلات مربوط به تولیدکنندگان صنایع‌دستی و محصولات بومی و بوم گردی‌ها کردند که خوشبختانه با درایت و مساعدت این بزرگواران و توجه مدیرکل میراث استان باعث شد ما در مجموع عملکرد قابل دفاعی داشته باشیم.

 وی در ادامه، تلاشِ دهیاران روستا‌های احمدآباد، مطهرآباد، دشتخاک، بهاءآباد، بابتنگل و روستای دهنو سنگ سیریز را که پارسال به عنوان دبیران اجرائی جشنواره‌ها فعال بودند ستود.

رییس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زرند سرمایه گذاران گردشگری را افسران آماده و جانفدا و از مبارزانِ خط مقدم جهاد اقتصادی برای تحقق اقتصادِمقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)  خواند. 

وی گفت: وقتی فردی سرمایه خودش را در روستایی که بعضا در حال نابودشدن هست هزینه می‌کند و باعثِ دلگرمی سایر اهالی و در نتیجه رونق روستا می‌شود و البته ریسک بالای این نوع سرمایه گذاری‌هایی را می‌پذیرد تا به تحقق شعار اقتصاد مقاومتی عمل کمک کند، نیاز به حمایت‌های جدی دارد. 

اسلامی بیان کرد:خوشبختانه در بحث واحد‌های بوم گردی که موفق به اخذ گواهی فعالیت و درجه بندی شده اند نیز تسهیلات خوبی واگذار شده است و تنها در برخی موارد از جمله آنتن دهی موبایل و مشکلات گاز و جاده‌ای هست که برخی از آن ها هم با دستور مستقیم فرماندار درحال انجام است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.