سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستگیری صد‌ها قاچاقچی انسان طی ۶ ماه گذشته در آلمان

به گفته وزیر کشور آلمان، مقامات این کشور در طول ۶ ماه گذشته از ۱۷ هزار و ۶۰۰ مورد ورود غیرقانونی به آلمان جلوگیری و اعلام کرده‌اند بیش از ۷۰۰ قاچاقچی انسان نیز در این مدت دستگیر شده‌اند.

 منابع خبری می‌گویند افزایش میزان کنترل‌ها در مناطق مرزی آلمان طی ماه‌های اخیر ظاهرا تأثیرگذار بوده است.

«نانسی فزر»، وزیر کشور آلمان تغییر قوانین و اجرای سیاست‌های سختگیرانه پیرامون امور مهاجرت و پناهندگی را موفقیت‌آمیز توصیف کرده است.

او روز گذشته (شنبه) به روزنامه‌های گروه رسانه‌ای «فونکه» گفت: ما در جریان کنترل‌های مرزی خودمان از ماه اکتبر سال گذشته تاکنون ۷۰۸ قاچاقچی انسان را دستگیر و در ۱۷ هزار و ۶۰۰ مورد نیز از ورود غیرقانونی به کشور جلوگیری کرده‌ایم.

فزر در این زمینه همچنین از کاهش ۲۰ درصدی میزان درخواست‌های پناهندگی در بازه زمانی مذکور در مقایسه با سال گذشته خبر داد.

افزایش کنترل‌های مرزی

وزیر کشور آلمان اواسط ماه اکتبر سال گذشته میلادی (۲۰۲۳) در واکنش به افزایش چشمگیر شمار ورود پناهجویان به این کشور به طور موقت دستور ایجاد پست‌های ثابت کنترل را در مناطق مرزی کشورش با لهستان، جمهوری چک و سوئیس داده بود. این تدابیر در حالی اتخاذ شده‌اند که کنترل‌ها در مرز اتریش از سال‌ها پیش برقرار بوده است.

به گزارش دویچه وله، مقامات می‌گویند کنترل‌های مذکور تا اواسط ماه ژوئن سال جاری (۲۰۲۴) ادامه خواهند داشت. فزر پیش‌تر نیز اعلام کرده بود در بحبوحه مسابقات فوتبال جام ملت‌های اروپا که در ماه ژوئن سال جاری به میزبانی آلمان آغاز خواهد شد، حجم کنترل‌ها در تمام مرز‌های آلمان افزایش خواهد یافت.

وزیر کشور آلمان در مورد امور مربوط به پناهندگی همچنین به اخراج سریع‌تر و نیز تصمیم بر تسریع در فرآیند پناهندگی که توسط دولت این کشور اتخاذ شده است، اشاره کرد.

او همچنین تاکید کرد ارائه کارت پرداخت برای پناهجویان به جای دادن پول نقد به آنها، باعث جلوگیری از استفاده از بودجه دولتی آلمان برای پرداخت پول به قاچاقچیانی خواهند شد که آنها را به آلمان آورده‌اند یا قرار است بستگانشان را به این کشور بیاورند.

فزر یادآور شد: ما به افرادی که باید از زندگی آنها در مقابل جنگ، شکنجه و قتل محافظت شود، کمک می‌کنیم. اما واضح است کسی که به این حمایت نیاز ندارد، نمی‌تواند به آلمان بیاید و یا باید خیلی سریع‌تر آلمان را ترک کند.

منبع: ایسنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.